facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30
Mert itt több jár Önnek! Hirt Gábor
ONLINEPÉNZTÁRCA HÉTVÉGE 7 év garanciát adunk full extrás szállítás választása esetén ajándékba és 15.000 Ft-ot beleteszünk onlinePénztárcájába.
Órapontos szállítás,
mindössze 870 Ft-ért!
Bosch KGV39VW31 Alul fagyasztós hűtőszekrény
Szépség garancia

Bosch KGV39VW31 Alul fagyasztós hűtőszekrény Bosch KGV39VW31 Alul fagyasztós hűtőszekrény vásárlói fotó Bosch KGV39VW31 Alul fagyasztós hűtőszekrény vásárlói fotó 02 Bosch KGV39VW31 Alul fagyasztós hűtőszekrény vásárlói fotó 03 Bosch KGV39VW31 Alul fagyasztós hűtőszekrény vásárlói fotó 04

(Képek száma: 6 db. Kattintson a képre!)

Bosch

Bosch KGV39VW31 Alul fagyasztós hűtőszekrény

Vélemények:

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
5 4

Készletinformáció:

Azonnal átvehető: 1 db

megrendelheto_1

vagy gyorsan kiszállítjuk

5 év garancia

2 év Gyártói Garancia + 3 év Hivatalos Garancia Plusz (ajándék)

Telefonos segítséget kérek!

Telefonon is Online áron rendelhet!

Üzletünk nyitva:

H-P: 08:00-17:30,
+36 1 478 2128


Hirt Gábor

szakértő
+36 1 478 2128

Szőke István

szakértő
+36 1 478 2128

Szabó Roland

szakértő
+36 1 478 2128

Herke Róbert

szakértő
+36 1 478 2128

Tóth Attila

szakértő
+36 1 478 2128

Listaár:
230.990 Ft-37%

5 év garanciával
(2024-ig)

http://www.onlinemarkaboltok.hu/
Online ár:145.990 Ft

COFIDIS HITELKALKULÁTOR

Futamidő kiválasztása:
A Hitel összege: 145,990 Ft
Önerő: 0 Ft
Kamat: 24.99%
THM: 24.99%
Havi törlesztőrészlet: 16,246 Ft
A hitel teljes díja: 16,470 Ft
A termék vételára: 145,990 Ft
A teljes visszafizetendő összeg: 162,460 Ft
Reprezentatív példa Cofidis Áruhitel igénylése esetén: 1 500 000 Ft hitelösszeg esetén (termék/szolgáltatás készpénzára: 1 875 000 Ft, önrész: 375 000 Ft) a havi törlesztőrészlet 38 593 Ft, referencia THM: 24,99%, futamidő: 60 hónap, hitelkamat(fix): évi 24,99%, teljes visszafizetendő összeg: 2 315 580 Ft, a hitel teljes díja (kamat): 815 580 Ft (a hitel teljes díjában foglalt díj: 0 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0 Ft). A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés e) pontja és 9.§ (3) bekezdése alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe fenntartja. A Bigi-Line Bt. a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el.

Ablak bezárása
Zahoránszky Zita, az online Márkabolt Háziasszonyának ajánlója

Kombinált hűtőszekrényt keres? Tudta, hogy a hűtő az egyik legnagyobb áramfaló a háztartásban? Érdemes tehát olyan készüléket választani, ami magas energiaosztályba tartozik, keveset fogyaszt, strapabíró és az ételeket is kényelmesen el lehet pakolni benne. Pont, mint ebben a készülékben. Ráadásul Crisper Box rekesszel is felszerelte a gyártó, így a zöldségek és gyümölcsök hosszabb ideig frissek maradnak. :)

Funkciók, extrák

A készülék hőmérsékletét elektronikusan szabályozhatja. Az A++ energiaosztályú kombinált hűtőkészülékben Crisper Box rekesz is található, ami egy speciális tároló a gyümölcs és zöldségfélék számára. A páratartalom-szabályzásnak köszönhetően ezek az ételek tovább megőrzik frissességüket. 
A hűtőben szuperfagyasztás funkció is van, azaz ha nagy mennyiségű élelmiszer tesz be a fagyasztórekeszbe, akkor a szuperfagyasztás gomb megnyomása után a készülék szabályozza a maximális fagyasztási teljesítményt, amíg az ételek elérik a kívánt hőmérsékletet. Ha ez megtörtént, a gép visszakapcsol normál működésre. A fagyasztásról automatikusan a leolvasztás juthat az eszünkbe. :) A hűtőben automatikus leolvasztás működik. Abban, hogy a leolvasztásra ritkábban legyen szükség, a Low Frost funkció segít, amellyel kevesebb jég képződik, így időt és energiát takarít meg az Ön számára.
A nettó 248 literes hűtőtérben 5 biztonsági üvegpolc található, ebből kettő magasságát állíthatja, négy pedig Easy Access polc – kihúzható felületű. Speciális, kivehető, krómozott palacktartó ráccsal is felszerelte a gyártó. Ajtajában egy nagy és három kicsi tároló rekesz kapott helyet, illetve egy tojástartót is talál benne.  
Ami a fagyasztóteret illeti, nettó 94 literes űrtartalomról beszélhetünk ennél a típusnál. Belsejében a polcokat átrendezheti (az üvegpolcokat kiveheti – Vario Zone), ha extra helyre van szüksége. 3 átlátszó fagyasztófiókkal rendelkezik, amelyből egy Big Box – hatalmas fagyasztórekesz a nagyobb fagyasztókapacitás érdekében. Fagyasztási naptár is található benne, ami az ételek eltarthatóságának ellenőrzésében segít Önnek.

A kinézetét tekintve ez egy klasszikus, fehér színű (fehér ajtajú, oldalfalú) készülék. A belsejében LED világítás gondoskodik arról, hogy semmi se maradjon rejtve Ön elől. Ajtaját az integrált függőleges fogantyúval nyithatja, az ajtónyitás irányát megfordíthatja. A készülék magasságát az elöl található, állítható lábak segítségével tudja beállítani. Oldalán szállítást segítő fogantyúk kaptak helyet, és olvadékvíz-kifolyóval is rendelkezik.

Néhány műszaki adat:
Teljesítményfelvétel 90W.
Hálózati feszültség-igénye 220-240V.
Klímaosztálya: SN-T

A Bosch KGV39VW31 részletes műszaki paramétereiért kattintson jobbra a Jellemzők fülre!
Ez a készülék nem tartozik a legolcsóbb, egyszerű kezelésű alapgépek közé, viszont több olyan hasznos adottságot rejt, aminek Ön nagy hasznát veszi a hétköznapokban. Strapabíró működése, és praktikus kialakítása segít abban, hogy az ételeit ne csak biztonságosan, hanem kényelmesen és áttekinthetően tárolhassa. 

Sárdy Mónika
Az online Márkabolt Háziasszonya


A Bosch KGV39VW31 Alul fagyasztós hűtőszekrény jellemzői

Energiaosztály-Támogatás
A++ / 40.000Ft
Extra tulajdonság 2
Nincs adat
Típus
Alul fagyasztós hűtőszekrény
Magasságkategória
200 cm felett
Szélesség
60 cm
Beépíthető
Nem
Szín
Fehér
Extra tulajdonság
Nincs adat
NoFrost
Nincs
Energiaosztály
A++
Éves energiafelhasználás
238 kWh/év
Automatikus kiolvasztás
Van
Hűtőkörök száma
1
Kompresszorok száma
1
Digitális kijelző
Nincs
Nettó össztérfogat
344 liter
Nettó hűtőtér
250 liter
Nettó fagyasztótér
94 liter
Palacktartó
Van
Fagyasztó kapacitás
7.0 kg/24 óra
Visszamelegedési idő
23.0 óra
Zajszint
39 dB
Cserélhető ajtónyílás
Igen
Antibakteriális bevonat
Van
Frissentartó fiók
Van
Készülék magasság
201.00 cm
Különleges képességek
LowFrost könyített és ritkább leolvasztás

Méretek

Nettó súly
77 kg
Magasság
201 cm
Szélesség
60 cm
Mélység
65 cm

Ajtófordítás

Bizonyos készülékek esetében az ajtófordításhoz szükséges tartozékok nem képezik a csomag tartalmát, azokat külön kell a gyártótól, vagy szakszerviztől önállóan beszerezni. Az ajtófordítás lehetőségéről mindenképpen érdeklődjön értékesítő munkatársunknál.

HIVATALOS GARANCIA PLUSZ

A gyártói garanciát, a teljeskörű Hivatalos Garancia Plusz kiterjesztett garanciával 5 évre egészítjük ki.

Ami elromolhat, az bizony el is romlik...

Önnel is előfordult már, hogy háztartási gépe pár nappal a gyári garancia lejárta után romlott el? Bosszantó hiba, arról nem is beszélve, hogy egy egyszerű szervízelés kiszállással együtt mindjárt 10-15 000 forintot vesz ki a pénztárcájából.

Megóvjuk a nem várt költségektől!

A Hivatalos Garancia Plusz Szolgáltatással 5 évig nyugodtan alhat, a megvásárolt készüléke miatt nem kell aggódnia. Hiba esetén a javítás ÖSSZES költsége minket fog terhelni.

A Hivatalos Garancia Plusz azt jelenti, hogy a megvásárolt háztartási gép garanciális idejét (a gyári garancián felül) 5 évre egészítjük ki (pl. egy 2 év gyári garanciás készülék esetében ez +3 évet jelent).

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás értéke akár 15 000 Ft. / készülék, DE Önnek ez most 0 Ft.

A Hivatalos Garancia Plusz egyik feltétele, hogy Ön a szerződésben szereplő, megvásárolt termék ingyenes műszaki felülvizsgálatát írásban (e-mail, vagy postai levél) bejelentse, és igényelje a gyári garancia lejárta előtt 60-90 nappal.

Ez a műszaki felülvizsgálat INGYENES, és a Hivatalos Garancia Plusz jótállás érvényességének végéig, évente szükséges megismételni.

Hogy Ön ne maradjon le az ingyenes felülvizsgálatról, minden évben a (gyári) garanciális időszak lejárta előtt 60-90 nappal emlékeztetni fogjuk a felülvizsgálat szükségességére a megadott e-mail címén. Ez az emlékeztető levél nem jelent automatikus jelentkezést a felülvizsgálatra, ezt csak Ön igényelheti nálunk e-mailben vagy postai úton.

Felhívjuk figyelmét, hogy a műszaki felülvizsgálatra való igény bejelentésének elmulasztása, az éves ingyenes felülvizsgálatok meghiúsulása, vagy a szerviz kiszállási díj ki nem fizetése a Hivatalos Garancia Plusz jótállás automatikus érvénytelenítését vonja maga után.

A DÍJMENTES felülvizsgálatra az Ön otthonában kerül sor, egy szerviz kiszállási díj ellenében. Természetesen lehetősége van arra is, hogy a felülvizsgálatra Ön juttassa el Telephelyünkre (1211, Budapest, Plútó utca 14.) a szerződésben szereplő készüléket.

A Hivatalos Garancia Plusz kizárólag akkor érvényes, ha Ön a megvásárolt, szerződésben szereplő termék gyári garanciáján felül, a gyártó által egyes esetekben felkínált kiterjesztett garanciát a gyártó által megadott elektronikus felületen érvényesítette, és az ehhez szükséges dokumentumokat megkapta.

A Hivatalos Garancia Plusz jótállással felruházott készülék megvásárlásával Ön automatikusan elfogadja a Hivatalos Garancia Plusz jótállás feltételeit és szabályait, amelynek részleteit itt olvashatja.

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás részletes igénybevételi feltételeit itt olvashatja.


FELÜLVIZSGÁLATI KISZÁLLÁSI DÍJ

Felülvizsgálat DÍJTALAN!

Kiszállási díj 7.500 Ft / cím (egész Magyarország területén), melynek kétszeresét, azaz 15 000 forintot azonnal beteszünk Online Pénztárcájába, és következő vásárlásaihoz felhasználhatja az Online Márkaboltban és partnereinknél. Az Online Pénztárca felhasználásának részleteit itt olvashatja.

Több készülék esetén is csak egy kiszállási díjat kérünk.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS ÓRAMŰ PONTOSSÁGGAL!

Nem bízzuk idegenekre az Ön kiszolgálását, saját munkatársaink és autóink szállítanak! A szállítás napját a megrendelés visszaigazolása előtt telefonon egyeztetjük. A visszaigazolt szállítási napot megelőző este, szállító kollégánk egy órás pontossággal jelzi a szállítás másnapra várható idejét. Külön kérésére 30 perccel érkezése előtt újra felhívja Önt.

Szállítási módok:

Összkomfortos házhoz szállítás ÓRAPONTOS ÉRKEZÉSSEL

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket - kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  Egyszeri szállítás díja: 1.360 Ft *
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes.

Alap szállítás

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor! … de lemond a fenti 1.360 Forintos összkomfortos szolgáltatás előnyeiről.
  Egyszeri szállítás díja: 870 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén, MPL csomagküldő szolgáltatással is küldünk ki ingyenesen terméket.

Szerdai BUDAPESTI kiszállítás

  Budapesten, ügyfeleink kérése alapján, mindig szombati napon van kiszállításunk, de ha Ön hétköznap szeretne hozzájutni háztartási gépéhez, erre is van megoldásunk. A hétfőn 12 óráig megrendelt készletes termékeinket szerdán elvisszük Önhöz.

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  Szerdai BUDAPESTI kiszállításunk ára: 4 970 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes

Full extrás szállítás

 • Ezzel a szállítási móddal megrendelt készülékéhez 7 év garanciát kap ajándékba
 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
 • Otthonába lépve cipővédőt húzunk így óvva lakása tisztaságát
 • Kérésére a csomagoló anyagot ingyen elszállítjuk
 • Az új készülék próbaindítását is elvégezzük (ez nem azonos beüzemelés szolgáltatásunkkal, és csak az elektromos dugvillával rendelkező készülékek áram alá helyezését jelenti).
  Full extrás szállítás ára: 2.470 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes


Országos házhoz szállítás

Beüzemelés próbaindítással, 7.960 Ft

(csak szabadon álló készülékeknél)

Tudta, hogy ha szakemberrel szeretné beüzemeltetni új háztartási gépét, a munkadíj kiszállással, szervízeléssel akár 10 000 Ft vehet ki a pénztárcájából?

Arról nem is beszélve, hogy mire megérkezik a szakember, napokat kell várnia, és addig új készülékét sem tudja használni!

Mi levesszük a terhet a válláról! Mit szólna ahhoz, ha nemcsak kiszállítanánk, hanem azonnal be is üzemelnénk a készülékét? Így azonnal használhatja is!

BEÜZEMELÉS

A szolgáltatás tartalma:

 • A készülék üzemeltetési helyére szállítása
 • A készülék kicsomagolása, a sérülésmentesség ellenőrzése
 • Csomagolóanyagok, rögzítő csavarok eltávolítása
 • Rákötés a víz- és csatornahálózatra
 • Készülék szintbe állítása
 • Áramhálózatra csatlakoztatás és bekapcsolás
 • A régi készülékét kikötjük, elszállítjuk

A szolgáltatás igénybevételének feltételei:

 • A szolgáltatás díja a szállítási díjon felül fizetendő!
 • A szolgáltatás kizárólag a szabadon álló (vagy pult alá építhető) mosogatógépek, mosógépek, szárítógépek, mosó-szárítógépek, szabadon álló fagyasztók, szabadon álló hűtők esetén vehető igénybe.
 • A beüzemelés szolgáltatásunk csak munkadíjat tartalmaz, szerelési anyagokat nem.
 • A beüzemeléshez szükséges vízcsövet, szennyvíz csövet (a csatlakozó kivételével!), valamint az áramkábelt valamennyi készülék gyárilag tartalmazza. A csövek mérete átlagosan 1-1,5m.
 • A szolgáltatás megrendelésénél kérjük, vegye figyelembe, hogy a bekötést akkor tudjuk vállalni, ha a kiállások rendelkezésünkre állnak, a készülék tervezett helyétől adott távolságon belül vannak, vagy a helyszínen a szükséges szerelési anyagok is megtalálhatóak pl. bilincsek.
 • A szolgáltatás vízvezeték-szerelési munkát nem tartalmaz, a szolgáltatást abban az esetben tudjuk biztosítani, ha a víz-, csatorna-, és elektromos hálózat megfelelő minőségben rendelkezésre áll (pl. működőképes sarokszelep, megfelelő szennyvízkiállás stb.)
 • Kérjük, vegye figyelembe, hogy a beüzemelést akkor tudjuk elvégezni, ha a készülék megközelíthető, a bútorok áthelyezését nem tudjuk vállalni. Az esetleges, bútormozgatásból eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

PRÓBAINDÍTÁS

A próbaindítás csak a készülék elektromos berendezésének a tesztelésére, azaz a működőképességének ellenőrzésére szolgál.

 • Ilyenkor nem várjuk végig a programot, csak teszteljük, működik-e a készülék, áram alá helyezhető-e.
 • A próbát csak akkor tudjuk elvégezni, ha a készülék közelében van konnektor, vagy megfelelő hosszúságú a hosszabbító.
 • Kizárólag dugvillával ellátott készülékeket tudunk kipróbálni
 • A szolgáltatás díja a szállítási díjon felül fizetendő!

Mikor utasíthatjuk vissza a beüzemelés szolgáltatás elvégzését?

 • A készülék szennyvíz- vízhálózat- vagy egyéb bekötési távolsága 1 – 1,5 méternél több
 • A bútor adottságai nem teszik lehetővé a bekötést pl. bútort kell vágni, mozgatni, mert a készülék nem fér el
 • A (falból, bútorból) kivezető cső nem elég hosszú
 • Nem lehet elzárni a bejövő víznyomást pl. nincs sarokszelep, emiatt csöpög, folyik a víz…
 • Fontos információ: a szennyvíz szifon nem tartozéka a készüléknek


Próbaindítás

790 Ft

(kizárólag a dugvillával ellátott készülékekre)

A próbaindítás szolgáltatásunk önállóan is igényelhető kizárólag a villásdugóval ellátott gépekre.

A próbaindítás a készülékek áram alá helyezését jelenti, azaz a gép elektromos berendezésének a tesztelésére, működőképességének ellenőrzésére szolgál. Ilyenkor nem indítunk el programot / adott funkciót (pl. nem készítünk be kávét és úgy kapcsoljuk be a készüléket, vagy melegítünk teát a mikróban) csak teszteljük, működik-e a készülék, áram alá helyezhető-e.

Felhívjuk a figyelmét, hogy:

 • Ilyenkor nem várjuk végig a programot, csak teszteljük, működik-e a készülék, áram alá helyezhető-e.
 • A próbát csak akkor tudjuk elvégezni, ha a készülék közelében van konnektor, vagy megfelelő hosszúságú a hosszabbító.
 • A szolgáltatás díja a szállítási díjon felül fizetendő!
 • A próbaindítás nem egyezik meg a beüzemelés szolgáltatásunkkal.

A beüzemelés és próbaindítás szolgáltatások megrendelése semmilyen kockázattal nem jár az Ön számára, hiszen ha a fentiek miatt nem kerül sor a beüzemelés elvégzésére, a díjat nem kell kifizetnie. Amennyiben előre utalással már kifizette, a megadott számlaszámra visszautaljuk a szolgáltatás árát.


BEÜZEMELÉS AJTÓFORDÍTÁSSAL

CSAK 9 900 FT

(csak hűtőszekrényeknél és fagyasztóknál)

Hűtőszekrényeknél a beüzemelés mellett a készülék ajtaját is megfordítjuk, ha szeretné. Készüléktípustól függ, melyik modellnél tudjuk ezt elvégezni. Erről kérjük, érdeklődjön szakértő kollégáinknál. A Beüzemelés ajtófordítással szolgáltatásunk időigényes művelet, ezért kérjük, erre vonatkozó igényét már megrendeléskor jelezze.

A hűtőszekrény és fagyasztó beüzemelése a következőket foglalja magában:
A készülék üzemeltetési helyére szállítása
A készülék kicsomagolása, a sérülésmentesség ellenőrzése
Csomagolóanyagok eltávolítása
Áramhálózatra csatlakoztatás és bekapcsolás

A szolgáltatás igénybevételére szintén a Beüzemelés Próbaindítással pontban megfogalmazott feltételek érvényesek.


Termék értékelés

Vélemények értékelés szerint:
%
4

5 csillag

100%

4

4 csillag

0%

0

3 csillag

0%

0

2 csillag

0%

0

1 csillag

0%

0

Vélemények rólunk

Egy vélemény a sok közül:

Segítőkész, ügyfélbarát, gyors , tájékozott és készséges.

-

+   összes vélemény


5

Boczor Zoltán
2016.08.12 10:51:54.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Bosch KGV39VW31 Alul fagyasztós hűtőszekrény

Csak ajánlani tudom. Elégedettek vagyunk a pontos kiszolgálással, házhoz szállítással és a termékkel egyaránt. Jó választás volt.

Előny: Külső megjelenése: tetszetős, egyszerű letisztult forma. Belseje: tágas, jól áttekinthető, jó elrendezésű.

Hátrány: A plusz-garancia regisztrálásához szükséges adatokat nem könnyű megtalálni.


5

Szabóné Nagy Szilvia
2015.11.17 19:18:55.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Bosch KGV39VW31 Alul fagyasztós hűtőszekrény

Jó gép, áram fogyasztása jó.

Előny: Nagy ,tágas, sok minden belefér. magassága miatt helytakarékos. Csendes.

Hátrány: A polcokról lecsöpögő kicsapódott pára /víz/ az alatta lévő polcra csöpög, nem pedig hátra a gyűjtőbe.


5

Bodó Imre
2015.06.24 00:41:42.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Bosch KGV39VW31 Alul fagyasztós hűtőszekrény

Én nagyon örülök, hogy ezt választottam, de biztosan tudnék szeretni egy kétszer ilyen drága Bosch-t is. Szóval szeretem, ajánlom. Remélem ez is bírja sokáig, legalább fele addig, mint amíg egyes Saratov-ok kitartottak :-)

Előny: Kellemesen nagy méretű ez a hűtő számunkra (két felnőtt, két gyermek, nagy hétvégi főzések), jól hűt, stabilan tartja a beállított hőmérsékletet és nem hangos. Néha hallat vicces hangokat, de mint tudjuk, ez normális. A fagyasztó három fiókját jól tudjuk használni és előnyös, hogy míg az egyik fiókot pakoljuk, a másik kettő nem szellőzik át, nem melegszik feleslegesen. Remek, hogy a fiókokat nem kell teljesen kihúzni az átrakásukhoz. Nagyon tetszik a világítása, az éjjeli sötét konyhában hangulatos fényt ad az ajtó nyitásakor.

Hátrány: A hatalmas alsó fiókját picit nehéz kihúzni görgők híján, de ez megszokás kérdése. Lehet, hogy meg kell kenni szilikon zsírral :-) Más márkáknál próbáltam a mozgatható karos kilincses ajtónyitót, azt díjaznám nagyon, ha nem kellene feszegetni a szorosan záródó ajtót, de legalább jól szigetel a tömítés, örüljünk neki.


5

Rajna Erika
2015.06.03 18:48:10.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Bosch KGV39VW31 Alul fagyasztós hűtőszekrény

Rajna Erika nem írt szöveges véleményt.

Előny: Praktikus,hogy alul van a mélyhűtő rész.

Rajna Erika nem írt termék hátrányt.


Budapesti raktárunkban azonnal átvehető készleten lévő Bosch Hűtőszekrények, fagyasztókFormátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.