facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30
Mert itt több jár Önnek! Szabó Roland
A fél ár visszajár onlinePénztárcájába
5 év garancia! IGEEEN!

5 év garancia! Yeah!
Vegye meg MOST,
mindent ingyen viszünk!
Bosch KGE49AI30 Alul fagyasztós hűtőszekrény
Szépség garancia

Bosch KGE49AI31 Alul fagyasztós hűtőszekrény Bosch KGE49AI30 Alul fagyasztós hűtőszekrény vásárlói fotó 1 Bosch KGE49AI30 Alul fagyasztós hűtőszekrény vásárlói fotó 2 Bosch KGE49AI30 Alul fagyasztós hűtőszekrény vásárlói fotó 3 Bosch KGE49AI30 Alul fagyasztós hűtőszekrény vásárlói fotó 04 Bosch KGE49AI30 Alul fagyasztós hűtőszekrény vásárlói fotó 05

(Képek száma: 7 db. Kattintson a képre!)

Bosch

Bosch KGE49AI31 Alul fagyasztós hűtőszekrény

Vélemények:

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
5 2

Készletinformáció:

Megrendelhető

megrendelheto_0

Azonnal átvehetőt keres?

5 év gyári garancia

hivatalos magyar szervízhálózattal

Telefonos segítséget kérek!

Telefonon is Online áron rendelhet!

Üzletünk nyitva:

H-P: 08:00-17:30,
+36 1 478 2128


Hirt Gábor

szakértő
+36 1 478 2128

Szőke István

szakértő
+36 1 478 2128

Szabó Roland

szakértő
+36 1 478 2128

Herke Róbert

szakértő
+36 1 478 2128

Tóth Attila

szakértő
+36 1 478 2128

Listaár:
359.990 Ft-40%

5 év garanciával
(2023-ig)

http://www.onlinemarkaboltok.hu/
Online ár:214.900 Ft

COFIDIS HITELKALKULÁTOR

Futamidő kiválasztása:
A Hitel összege: 214,900 Ft
Önerő: 0 Ft
Kamat: 24.99%
THM: 24.99%
Havi törlesztőrészlet: 23,904 Ft
A hitel teljes díja: 24,140 Ft
A termék vételára: 214,900 Ft
A teljes visszafizetendő összeg: 239,040 Ft
Reprezentatív példa Cofidis Áruhitel igénylése esetén: 1 500 000 Ft hitelösszeg esetén (termék/szolgáltatás készpénzára: 1 875 000 Ft, önrész: 375 000 Ft) a havi törlesztőrészlet 38 593 Ft, referencia THM: 24,99%, futamidő: 60 hónap, hitelkamat(fix): évi 24,99%, teljes visszafizetendő összeg: 2 315 580 Ft, a hitel teljes díja (kamat): 815 580 Ft (a hitel teljes díjában foglalt díj: 0 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0 Ft). A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés e) pontja és 9.§ (3) bekezdése alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe fenntartja. A Bigi-Line Bt. a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el.

Ablak bezárása
Sárdy Mónika, az online Márkabolt Háziasszonyának ajánlója

Nagy teljesítményű hűtőszekrényt keres, ami nem fogyaszt sokat? Ez az A++-os kombinált hűtőszekrény rendkívül sok praktikus adottsággal van felszerelve, és szinte alig fogyaszt. :)

Funkciók, extrák

Kivitelezését tekintve egy nemesacél ajtóval ellátott, króm-inox oldalfalakkal rendelkező készülékről van szó, amelynek ajtaja függőleges fogantyúval nyithatja. Belsejében LED világítás van, így Ön mindig pontosan láthatja, mit hova pakolt, és semmi sem marad rejtve a szeme elől. :)
Belsejében fémbetétek találhatóak.
A készülék használata nagyon kényelmes és biztonságos. Például ha nyitva felejtette az ajtaját, akkor a készülék azonnal jelez. Aktív, memória funkcióval is kiegészült figyelmeztető rendszere gondoskodik arról, hogy Önt sose érjék kellemetlen meglepetések a készülékkel. 
A hőmérsékletét elektronikusan precízen szabályozhatja, pontos digitális kijelzés segít Önnek abban, hogy az összes funkciót és beállítást figyelemmel kísérje.
A hőmérséklet-választást illetően nem árt tudnia, hogy ennél a modellnél a hűtő és a fagyasztótér hőmérsékletét külön, egymástól függetlenül határozhatja meg.
3 praktikus funkcióval szerelte fel a gyártó: a Holiday mód hosszabb távollét (pl. nyaralás) alatt a készülék hűtőterében +14 °C, a mélyhűtőben pedig -18 °C hőmérsékletet biztosít, így előzi meg, hogy a gép feleslegesen energiát pazaroljon. A Szuperhűtés és Szuperfagyasztás  pedig akkor hasznosak, ha egyszerre nagy mennyiségű élelmiszert tesz be a készülékbe. Ilyenkor a hűtés magasabb fokozatra kapcsol egészen addig, amíg az ételek a kellő hőmérsékletre le nem hűlnek.
Ami a leolvasztását illeti, nettó 301 literes hűtőterében automatikus leolvasztás van. A dinamikus rendszerű hűtésnek és a belső ventillátornak köszönhetően nem fordulhat elő, hogy kellemetlen szagok keletkeznek a hűtőtérben, ráadásul AirFresh Filter levegőszűrővel is büszkélkedhet.
Olyan készülékről van szó, amelyben az élelmiszereket kényelmesen el tudja pakolni: 5 biztonsági polccal rendelkezik, ebből kettő állítható magasságú, négy EasyAccess kihúzható felületű polc. Speciális, kivehető, krómozott palacktartó rácsot is talál benne.
Az ajtajában négy tároló rekesz kapott helyet (egy nagy, egy Easy Lift magasságállítással rendelkező polc és egy sajttartó). Sőt, még egy kihúzható tálcás BreakfastBox-szal is felszerelte a gyártó.
A frissen tartó rendszer gondoskodik arról, hogy az ételei minél tovább megőrizzék frissességüket és tápanyagtartalmukat. Néhány élelmiszernek speciális, igényekre szabott tárolót is kifejlesztett a Bosch. A halak és a húsok például kétszer hosszabb ideig biztonságosan eltarthatók a Chiller fiókban, a zöldségek és a gyümölcsökfrissességére pedig az osztott tároló-betéttel rendelkező Crisper fiók ügyel, amelyben a páratartalmat rugalmasan az adott élelmiszer igényeire szabhatja.  
A nettó 112 literes fagyasztótér leolvasztására a Low Frost könnyített leolvasztásnak köszönhetően sokkal ritkábban van szükség. Ez az elpárologtató rendszer ugyanis gátolja a jégképződést. A beltere átrendezhető, üvegpolcait rugalmasan kiveheti (Vario Zone). 3 átlátszó fagyasztó fiókja van, amelyből egy Big Box – hatalmas tároló a legméretesebb csomagoknak. Az ételek biztonságos eltartásának idejét a fagyasztási naptár mutatja.

Néhány műszaki adat:
Jobboldali ajtónyitású készülékről van szó, de az ajtónyitás irányát megváltoztathatja.
Oldalán szállítást segítő fogantyúkat talál.
Olvadékvíz-kifolyóval rendelkezik.
Teljesítményfelvétele 160W.
Hálózati feszültség-igénye: 220-240 V.
Klímaosztálya: SN-T.
Tartozékok: egy hűtőakku és egy tojástartó
A teljes bruttó térfogata 422 liter
Bruttó hűtőkapacitása: 304 liter

A Bosch KGE49AI31részletes műszaki paramétereiért kattintson jobbra a Jellemzők fülre!

Sárdy Mónika
Az online Márkabolt Háziasszonya


A Bosch KGE49AI31 Alul fagyasztós hűtőszekrény jellemzői

Energiaosztály-Támogatás
A++  / 35.000Ft
Típus
Alul fagyasztós hűtőszekrény
Magasságkategória
200 cm felett
Szélesség
70 cm
Beépíthető
Nem
Szín
INOX
Extra tulajdonság
Nincs adat
NoFrost
Nincs
Energiaosztály
A++
Éves energiafelhasználás
256 kWh/év
Automatikus kiolvasztás
Van
Hűtőkörök száma
2
Kompresszorok száma
1
Digitális kijelző
Van
Nettó össztérfogat
413 liter
Nettó hűtőtér
301 liter
Nettó fagyasztótér
112 liter
Palacktartó
Van
Fagyasztó kapacitás
15.0 kg/24 óra
Visszamelegedési idő
44.0 óra
Zajszint
39 dB
Cserélhető ajtónyílás
Igen
Antibakteriális bevonat
Nincs
Frissentartó fiók
Van
Készülék magasság
201.00 cm
Különleges képességek
Pontos digitális kijelzés, Külön hőmérséklet vezérlés a hűtő és fagyasztótérre, Holiday-mód, szuper hűtés, szuper fagyasztás, LowFrost: ritkább leolvasztás a kevesebb jégképződésnek köszönhetően - idő és energia megtakarítás!, LED világítás a hűtőtérben

Méretek

Nettó súly
96 kg
Magasság
201 cm
Szélesség
70 cm
Mélység
65 cm

Ajtófordítás

Bizonyos készülékek esetében az ajtófordításhoz szükséges tartozékok nem képezik a csomag tartalmát, azokat külön kell a gyártótól, vagy szakszerviztől önállóan beszerezni. Az ajtófordítás lehetőségéről mindenképpen érdeklődjön értékesítő munkatársunknál.

HIVATALOS GARANCIA PLUSZ

A gyártói garanciát, a teljeskörű Hivatalos Garancia Plusz kiterjesztett garanciával 5 évre egészítjük ki.

Ami elromolhat, az bizony el is romlik...

Önnel is előfordult már, hogy háztartási gépe pár nappal a gyári garancia lejárta után romlott el? Bosszantó hiba, arról nem is beszélve, hogy egy egyszerű szervízelés kiszállással együtt mindjárt 10-15 000 forintot vesz ki a pénztárcájából.

Megóvjuk a nem várt költségektől!

A Hivatalos Garancia Plusz Szolgáltatással 5 évig nyugodtan alhat, a megvásárolt készüléke miatt nem kell aggódnia. Hiba esetén a javítás ÖSSZES költsége minket fog terhelni.

A Hivatalos Garancia Plusz azt jelenti, hogy a megvásárolt háztartási gép garanciális idejét (a gyári garancián felül) 5 évre egészítjük ki (pl. egy 2 év gyári garanciás készülék esetében ez +3 évet jelent).

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás értéke akár 15 000 Ft. / készülék, DE Önnek ez most 0 Ft.

A Hivatalos Garancia Plusz egyik feltétele, hogy Ön a szerződésben szereplő, megvásárolt termék ingyenes műszaki felülvizsgálatát írásban (e-mail, vagy postai levél) bejelentse, és igényelje a gyári garancia lejárta előtt 60-90 nappal.

Ez a műszaki felülvizsgálat INGYENES, és a Hivatalos Garancia Plusz jótállás érvényességének végéig, évente szükséges megismételni.

Hogy Ön ne maradjon le az ingyenes felülvizsgálatról, minden évben a (gyári) garanciális időszak lejárta előtt 60-90 nappal emlékeztetni fogjuk a felülvizsgálat szükségességére a megadott e-mail címén. Ez az emlékeztető levél nem jelent automatikus jelentkezést a felülvizsgálatra, ezt csak Ön igényelheti nálunk e-mailben vagy postai úton.

Felhívjuk figyelmét, hogy a műszaki felülvizsgálatra való igény bejelentésének elmulasztása, az éves ingyenes felülvizsgálatok meghiúsulása, vagy a szerviz kiszállási díj ki nem fizetése a Hivatalos Garancia Plusz jótállás automatikus érvénytelenítését vonja maga után.

A DÍJMENTES felülvizsgálatra az Ön otthonában kerül sor, egy szerviz kiszállási díj ellenében. Természetesen lehetősége van arra is, hogy a felülvizsgálatra Ön juttassa el Telephelyünkre (1211, Budapest, Plútó utca 14.) a szerződésben szereplő készüléket.

A Hivatalos Garancia Plusz kizárólag akkor érvényes, ha Ön a megvásárolt, szerződésben szereplő termék gyári garanciáján felül, a gyártó által egyes esetekben felkínált kiterjesztett garanciát a gyártó által megadott elektronikus felületen érvényesítette, és az ehhez szükséges dokumentumokat megkapta.

A Hivatalos Garancia Plusz jótállással felruházott készülék megvásárlásával Ön automatikusan elfogadja a Hivatalos Garancia Plusz jótállás feltételeit és szabályait, amelynek részleteit itt olvashatja.

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás részletes igénybevételi feltételeit itt olvashatja.


FELÜLVIZSGÁLATI KISZÁLLÁSI DÍJ

Felülvizsgálat DÍJTALAN!

Kiszállási díj 7.500 Ft / cím (egész Magyarország területén), melynek kétszeresét, azaz 15 000 forintot azonnal beteszünk Online Pénztárcájába, és következő vásárlásaihoz felhasználhatja az Online Márkaboltban és partnereinknél. Az Online Pénztárca felhasználásának részleteit itt olvashatja.

Több készülék esetén is csak egy kiszállási díjat kérünk.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS ÓRAMŰ PONTOSSÁGGAL!

Nem bízzuk idegenekre az Ön kiszolgálását, saját munkatársaink és autóink szállítanak! A szállítás napját a megrendelés visszaigazolása előtt telefonon egyeztetjük. A visszaigazolt szállítási napot megelőző este, szállító kollégánk egy órás pontossággal jelzi a szállítás másnapra várható idejét. Külön kérésére 30 perccel érkezése előtt újra felhívja Önt.

Szállítási módok:

Összkomfortos házhoz szállítás ÓRAPONTOS ÉRKEZÉSSEL

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket - kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  Egyszeri szállítás díja: 870 Ft *
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes.

Alap szállítás

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor! … de lemond a fenti 870 Forintos összkomfortos szolgáltatás előnyeiről.
  Egyszeri szállítás díja: 0 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén, MPL csomagküldő szolgáltatással is küldünk ki ingyenesen terméket.

Szerdai BUDAPESTI kiszállítás

  Budapesten, ügyfeleink kérése alapján, mindig szombati napon van kiszállításunk, de ha Ön hétköznap szeretne hozzájutni háztartási gépéhez, erre is van megoldásunk. A hétfőn 12 óráig megrendelt készletes termékeinket szerdán elvisszük Önhöz.

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  Szerdai BUDAPESTI kiszállításunk ára: 4 970 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes

Full extrás szállítás

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
 • Otthonába lépve cipővédőt húzunk így óvva lakása tisztaságát
 • Kérésére a csomagoló anyagot ingyen elszállítjuk
 • Az új készülék próbaindítását is elvégezzük (ez nem azonos beüzemelés szolgáltatásunkkal, és csak az elektromos dugvillával rendelkező készülékek áram alá helyezését jelenti).
  Full extrás szállítás ára: 1.970 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes

Full extrás szállítás – 1 ÉVES BÉRLET

  Ez a bérlet a Full extrás szállításunk összes előnyét magában foglalja, és egész évben korlátlan mennyiségben felhasználható, értékhatártól és a megrendelés mennyiségétől függetlenül. Az exkluzív bérlettel:

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
 • Otthonába lépve cipővédőt húzunk így óvva lakása tisztaságát
 • Kérésére a csomagoló anyagot ingyen elszállítjuk
 • Az új készülék próbaindítását is elvégezzük (ez nem azonos beüzemelés szolgáltatásunkkal, és csak az elektromos dugvillával rendelkező készülékek áram alá helyezését jelenti). 1 éves Full Extrás Bérlet ára: 3.970 Ft.*


A házhoz szállítás visszautasításának jogát fenntartjuk.


Országos házhoz szállítás

Beüzemelés próbaindítással, 7.960 Ft

(csak szabadon álló készülékeknél)

Tudta, hogy ha szakemberrel szeretné beüzemeltetni új háztartási gépét, a munkadíj kiszállással, szervízeléssel akár 10 000 Ft vehet ki a pénztárcájából?

Arról nem is beszélve, hogy mire megérkezik a szakember, napokat kell várnia, és addig új készülékét sem tudja használni!

Mi levesszük a terhet a válláról! Mit szólna ahhoz, ha nemcsak kiszállítanánk, hanem azonnal be is üzemelnénk a készülékét? Így azonnal használhatja is!

BEÜZEMELÉS

A szolgáltatás tartalma:

 • A készülék üzemeltetési helyére szállítása
 • A készülék kicsomagolása, a sérülésmentesség ellenőrzése
 • Csomagolóanyagok, rögzítő csavarok eltávolítása
 • Rákötés a víz- és csatornahálózatra
 • Készülék szintbe állítása
 • Áramhálózatra csatlakoztatás és bekapcsolás
 • A régi készülékét kikötjük, elszállítjuk

A szolgáltatás igénybevételének feltételei:

 • A szolgáltatás díja a szállítási díjon felül fizetendő!
 • A szolgáltatás kizárólag a szabadon álló (vagy pult alá építhető) mosogatógépek, mosógépek, szárítógépek, mosó-szárítógépek, szabadon álló fagyasztók, szabadon álló hűtők esetén vehető igénybe.
 • A beüzemelés szolgáltatásunk csak munkadíjat tartalmaz, szerelési anyagokat nem.
 • A beüzemeléshez szükséges vízcsövet, szennyvíz csövet (a csatlakozó kivételével!), valamint az áramkábelt valamennyi készülék gyárilag tartalmazza. A csövek mérete átlagosan 1-1,5m.
 • A szolgáltatás megrendelésénél kérjük, vegye figyelembe, hogy a bekötést akkor tudjuk vállalni, ha a kiállások rendelkezésünkre állnak, a készülék tervezett helyétől adott távolságon belül vannak, vagy a helyszínen a szükséges szerelési anyagok is megtalálhatóak pl. bilincsek.
 • A szolgáltatás vízvezeték-szerelési munkát nem tartalmaz, a szolgáltatást abban az esetben tudjuk biztosítani, ha a víz-, csatorna-, és elektromos hálózat megfelelő minőségben rendelkezésre áll (pl. működőképes sarokszelep, megfelelő szennyvízkiállás stb.)
 • Kérjük, vegye figyelembe, hogy a beüzemelést akkor tudjuk elvégezni, ha a készülék megközelíthető, a bútorok áthelyezését nem tudjuk vállalni. Az esetleges, bútormozgatásból eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

PRÓBAINDÍTÁS

A próbaindítás csak a készülék elektromos berendezésének a tesztelésére, azaz a működőképességének ellenőrzésére szolgál.

 • Ilyenkor nem várjuk végig a programot, csak teszteljük, működik-e a készülék, áram alá helyezhető-e.
 • A próbát csak akkor tudjuk elvégezni, ha a készülék közelében van konnektor, vagy megfelelő hosszúságú a hosszabbító.
 • Kizárólag dugvillával ellátott készülékeket tudunk kipróbálni
 • A szolgáltatás díja a szállítási díjon felül fizetendő!

Mikor utasíthatjuk vissza a beüzemelés szolgáltatás elvégzését?

 • A készülék szennyvíz- vízhálózat- vagy egyéb bekötési távolsága 1 – 1,5 méternél több
 • A bútor adottságai nem teszik lehetővé a bekötést pl. bútort kell vágni, mozgatni, mert a készülék nem fér el
 • A (falból, bútorból) kivezető cső nem elég hosszú
 • Nem lehet elzárni a bejövő víznyomást pl. nincs sarokszelep, emiatt csöpög, folyik a víz…
 • Fontos információ: a szennyvíz szifon nem tartozéka a készüléknek


Próbaindítás

670 Ft

(kizárólag a dugvillával ellátott készülékekre)

A próbaindítás szolgáltatásunk önállóan is igényelhető kizárólag a villásdugóval ellátott gépekre.

A próbaindítás a készülékek áram alá helyezését jelenti, azaz a gép elektromos berendezésének a tesztelésére, működőképességének ellenőrzésére szolgál. Ilyenkor nem indítunk el programot / adott funkciót (pl. nem készítünk be kávét és úgy kapcsoljuk be a készüléket, vagy melegítünk teát a mikróban) csak teszteljük, működik-e a készülék, áram alá helyezhető-e.

Felhívjuk a figyelmét, hogy:

 • Ilyenkor nem várjuk végig a programot, csak teszteljük, működik-e a készülék, áram alá helyezhető-e.
 • A próbát csak akkor tudjuk elvégezni, ha a készülék közelében van konnektor, vagy megfelelő hosszúságú a hosszabbító.
 • A szolgáltatás díja a szállítási díjon felül fizetendő!
 • A próbaindítás nem egyezik meg a beüzemelés szolgáltatásunkkal.

A beüzemelés és próbaindítás szolgáltatások megrendelése semmilyen kockázattal nem jár az Ön számára, hiszen ha a fentiek miatt nem kerül sor a beüzemelés elvégzésére, a díjat nem kell kifizetnie. Amennyiben előre utalással már kifizette, a megadott számlaszámra visszautaljuk a szolgáltatás árát.


BEÜZEMELÉS AJTÓFORDÍTÁSSAL

CSAK 9 900 FT

(csak hűtőszekrényeknél és fagyasztóknál)

Hűtőszekrényeknél a beüzemelés mellett a készülék ajtaját is megfordítjuk, ha szeretné. Készüléktípustól függ, melyik modellnél tudjuk ezt elvégezni. Erről kérjük, érdeklődjön szakértő kollégáinknál. A Beüzemelés ajtófordítással szolgáltatásunk időigényes művelet, ezért kérjük, erre vonatkozó igényét már megrendeléskor jelezze.

A hűtőszekrény és fagyasztó beüzemelése a következőket foglalja magában:
A készülék üzemeltetési helyére szállítása
A készülék kicsomagolása, a sérülésmentesség ellenőrzése
Csomagolóanyagok eltávolítása
Áramhálózatra csatlakoztatás és bekapcsolás

A szolgáltatás igénybevételére szintén a Beüzemelés Próbaindítással pontban megfogalmazott feltételek érvényesek.


Termék értékelés

Vélemények értékelés szerint:
%
2

5 csillag

50%

1

4 csillag

50%

1

3 csillag

0%

0

2 csillag

0%

0

1 csillag

0%

0

Vélemények rólunk

Egy vélemény a sok közül:

MEG VOLTAM ELÉGEDVE AZ ELŐZŐ VÁSRLÁSOMMAL.

-

+   összes vélemény


5

Bella Levente
2015.06.30 10:00:02.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Bosch KGE49AI31 Alul fagyasztós hűtőszekrény

Csak ajánlani tudom mindenkinek az Önök üzletét. Teljes mértékben meg vagyok elégedve vele.

Előny: Modern, megjelenés, energiatakrékosság.

Hátrány: Néha, rövid ideig nyikorog. Mint azt megtudtam egy szerelőtől az energia takarékos működés egyik hátránya, hogy néha füri hangokat adnak ki a készülékek.


4

Groszmann Judit
2015.06.23 18:16:21.

Értékelés: 4 csillag az 5-ből
Bosch KGE49AI31 Alul fagyasztós hűtőszekrény

Bátran ajánlom mindenkinek, eddig semmi gond nem volt vele.

Előny: szép külső, alacsony fogyasztás, jól pakolható sok minden elfér benne

Hátrány: néha kicsit hangosan dolgozik gondolom az újra hűtés lehet


Budapesti raktárunkban azonnal átvehető készleten lévő Bosch Hűtőszekrények, fagyasztókFormátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.