facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Zseniális hűtőszekrény

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Megláttam és megszerettem ezt a hűtőszekrényt

Hitachi különlegesség

Van, aki ragaszkodik a régimódinak is nevezhető fehér hűtőajtóhoz. Egyre nagyobb tért hódítanak az inox, rozsdamentes acél hűtők is, és sokan választanak már színes vagy épp fekete hűtőszekrényt.

De ez most teljesen más! Ez új! Ez szokatlan!

Ismerje és szeresse meg a Hitachi BG410PRU6X.XGR kombinált, alulfagyasztó hűtőszekrényét, amely árnyalt szürke üvegajtóval készült. Ez a színátmenetes kinézet igazán extra, és biztos vagyok benne, hogy nem köszön egyhamar vissza az ismerősei környezetében.

Nézze meg a képeket, és ha tetszik, olvassa el az alulfagyasztós hűtőszekrény elképesztő tudását.

A Hitachi BG410PRU6X.XGR kombinált hűtőszekrény ideális választás egy 4 fős családnak. Ez a 2 ajtós szabadonálló hűtő és fagyasztószekrény, nettó 320 liter kapacitással bír, melyből 105 liter a fagyasztó rész. Az 59,5 cm széles készülék 190 cm magas, és 65 cm mély. A hétköznapokat biztosan kiszolgálja, de szerintem, ha jól pakol még a karácsonyi menü is belefér. Három polcra pakolhat, palacktartó és két frissen tartó rekeszt is van a normál térben. Az ajtón is van több palacktartó és több tartó melyekbe biztonsággal és kényelmesen rakodhat.

A frissen tartó rekeszek különlegessége, hogy egy speciális üzemmód választó kapcsoló lehetővé teszi a hőmérséklet változtatását. Gondolja végig, hogy zöldség, vagy tejtermék/ húst akar itt tárolni és funkcionálja be a rekeszeket ennek megfelelően. A növényi mód: Könnyen romlandó gyümölcsök és zöldségek tárolására alkalmas. A tej / hús mód pedig: A húst és a halat frissen tartja, felolvasztja a fagyasztott ételeket, illetve gyorsan lehűti az italokat.

Jobbos nyitása van az ajtónak, de ez megfordítható (szállításkor kérje az ajtófordítást, s kollégáink készséggel állnak rendelkezésére)

A hűtőszekrény nem kell leolvasztania, mert No Frost-os, azaz jegesedés mentes készülék.

Irányítása érintőkijelzővel működik, melyen mindig látható az aktuális hőmérséklet.

A gazdaságos LED világítással mindent jól lát a készülékben és hosszú tartama is nagy előny.

Inverteres kompresszorral készült, amely a csendes hosszú távú működésre garancia, és Dual Fan cooling biztosítja tökéletes hűtést.

Nano titánium szűrővel készült, amely a legmodernebb technológia az erős antibakteriális és szagtalanító hatás érdekében . A nano titán részecskék hihetetlenül kicsi (kb. 5 nm). - Ha a föld átmérője 1 méter, akkor 5 nm lenne a golf labda mérete a Földhöz képest. - A szűrő ezeket az apró részecskéket tartalmazza, amelyek antibakteriális hatást fejtenek ki, és a szagok befogására és feloldására szolgálnak.,

A fagyasztó részben extra magas, jól pakolható fagyasztó rekeszek vannak. Lehetősége van gyorsfagyasztás funkcióra, amennyiben sok élelmiszert helyez be egyszerre.

Energia besorolása A++ mely 219 kWh/év energia fogyasztásnak felel meg. Ez havonta 730 Ft körül van, ami 1 kg teljes kiőrlésű kenyér ára.

Zajszint 41 dB, mely egy suttogásnak felel meg, így akár amerikai konyhás nappaliban is nyugodtan elhelyezheti. A kinézete pedig abszolút feldobja majd a helyiséget.

Fontos, hogy 4 év hivatalos gyári garancia van rá, de nálunk 5 év Hivatalos garanciával vásárolhatja meg.

Nézze meg oldalunkon ezt a csodás hűtőszekrényt >>>

Ez az érdekelheti:

Az álom hűtőm története

Kerülje, a hibákat a háztartási gépek vásárlásakor

Jól, ha megtölti a hűtőszekrényét? Tud áramot spórolni a hűtőjével?

Állami támogatásos hűtők és mosógépek

A szinte senki nem tudja, generáció a hűtőszekrény választásnál!

Mit kell csomagoljon a hűtőben?

Hogyan válasszunk hűtőszekrényt?


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA