facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

+36 30 618 9163

Szőke István

+36 30 618 9162

Szabó Roland

+36 30 618 9163

Herke Róbert

+36 30 618 9162

Tóth Attila

+36 30 618 9162

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Whirlpool Premium Selection 4+2 év garancia

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Sárdy Mónika

2017. Whirlpool Premium Selection promóció

A tapasztalat azt mutatja, hogy egyre többen keresik a prémium minőségű és kinézetű háztartási gépeket, melyek a Whirlpool legkiválóbb készülékei.

Nekik szól most ez a promóció!

A Whirlpool idén is elindítja az egyik legsikeresebb akcióját, amelyben a szabadon álló készülékekre +2 azaz 4, a beépíthető készülékekre, pedig összesen 6 év garanciát ad, abban az esetben ha Ön 2017. április 1. és 2017. június 15. között vásárolt Whirlpool „Premium Selection” készüléket.

A prémium kategóriás háztartási gépek, első osztályú dizájnnal rendelkeznek, energiafogyasztása alacsony, így környezetbarát megoldások, és hosszú távú megoldások a házimunka megkönnyítésére.

Miért éri meg nálunk vásárolnia Prémium Selection készüléket?

Mert a szabadon álló készülékekre mi 5 év garanciát biztosítunk . Elolvasom bővebben >>

Mert nincs gondja használt gépére sem, ugyanis díjmentesen elszállítjuk otthonából.

Mert ingyenesen otthonába szállítjuk az új készüléket. Hogy is van ez>>

Nézzünk néhány Prémium Selection készüléket:

Szaténezüst csillogó prémium kategóriás árbarát termékre vágyik? A kezdő konyhatündértől a szakácsig, mindenki megtalálj a neki megfelelő főzőlapot. Az indukciós főzőzónák olyan rugalmasak, hogy mindegy milyen alakúak az edényei, (kerek, szögletes kicsi vagy nagy) szinte bárhova helyezheti őket, és már rotyoghat is az étel. Az Ecobooster funkcióval nincs felmelegedési idő, így időt takaríthat meg. Spórolhat is, hiszen energiatakarékosak, és a legtöbb gyermekei védelmében biztonsági funkciókkal is felszerelt. Megnézem a Whirlpool ACM 868/BA/IXL Flexindukciós főzőlapot >>

Egyszerűen használható, akár nagycsaládnak is elég kapacitással bíró szárítógépeket gyártanak, 6. érzék funkcióval, mely felismeri a ruha anyagát és mennyiségét így tökéletese vasalásmentes és allergénmentes illatos ruhát vehet ki a gépből. Whirlpool HSCX 80420 Hőszivattyús szárítógép megnézem >>

Nagyon kelendőek az energia és víz hatékony mosógépek, melyek akár már 15 perc alatt tisztára mossák ruháit, miközben 6. érzék funkcióval gazdaságosak és színvédőek. A családi harmónia megőrzéséért alacsony zajszinttel növelik otthonunk komfort érzetét. Megnézem az a AWOC 0714 beépíthető mosógégpet>>

Elegáns, vagy épp eldugható páraelszívóival biztos megszabadul a kellemetlen illatoktól. Nagy teljesítményű és egészen halk készülékeket talál a kínálatban, sőt 6. Érzék funkcióval felszerelteket is. Megnézem a Whirlpool AKR 039 G BL Fali páraelszívót >>

Ne hagyja itt ajándékát! Válasszon Prémium Selection háztartási gépeket, mert a Whirlpool szerint minden háztulajdonos egyedi, ezért sokféle fejlesztésében biztos megtalálja a tökéletes élményt és használatot.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a promóció szigorúan regisztrációköteles, melyre a vásárlást követő 30 naptári napon belül van lehetőség a www.regisztracio.whirlpool.hu weboldal . A kiterjesztett garancia esetleges érvényesítéséhez a vásárlást igazoló számla, nyugta, bizonylat megőrzése szükséges a garanciaidő teljes hossza alatt. A kiterjesztett garancia készülékcsere esetén nem indul újra.


írta:

Sárdy Mónika

Sárdy Mónika, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA