Többé nem gond, ha benn felejti a ruhát a mosógépben!

Többé nem gond, ha benn felejti a ruhát a mosógépben!

Szakértőnk beszél a Whirlpool FreshCare+ mosógépekről. A Whirlpool az elmúlt évben vezette be a mosógép piacra a FreshCare+ termékcsaládot, felettébb sikeresen. 

Olyan jó tulajdonságokkal bírnak ezek a készülékek, hogy nyugodt szívvel és örömmel ajánlom a vásárlóink figyelmébe őket.

Olvassa el Ön is a bővebb leírását ezeknek a mosógépeknek, ha mosógép választás előtt áll, mert meglátja, jó kis gépek ezek.

A FreshCare + lényege, hogy a ruhaneműk a mosás befejezése után is akár 6 órán át frissen maradnak. Ezt gyengéd gőz és dobmozgás segítségével éri el a gép, és azzal, hogy megakadályozza a gépen belül a rossz szagok fő okozójának elszaporodását.

Ez az egyedülálló rendszer segíti, hogy Önnek ne kelljen alkalmazkodnia a mosógép lejárati időpontjához. Ez egy elfoglalt ember számára óriási segítség.

Már alapfeltétel a mostani mosógépeknél a 6. érzék funkció. Mondhatnám nélkülözhetetlen, mert így lesznek foltmentes ruhái. Gondoskodik arról is, hogy a legkevesebb víz és energia használattal működjön a mosógép, tökéletes eredménnyel. Ez úgy működik, hogy a 6. érzék technológiája érzékeli és megfelelően szabályozza a hőmérsékletet és vizet, illetve a motorteljesítményt, a dobban lévő mosnivaló mennyiségének és a mosnivaló fajtájának megfelelően.

A Whirlpool FreshCare+ mosógépek megvédik a ruhák színét és formáját , és kíméletes az anyaghoz. Ennek mi az oka?
A tárcsás mosógépek egyféle dobmozgásra voltak képesek. A Whirlpool FreshCare+ mosógépek azonban a SoftMove rendszerrel hat speciális dobmozgásra képesek. Hogy milyen mozgást végez a dob a mosási szakaszoktól függ, ez a titka a ruhák forma és színmegtartásának.

Természetesen különböző kapacitású gépek között válogathat, így mindenki megtalálja a neki megfelelőt!

A márka csúcsminőségű mosógépe a Whirlpool Supreme Care gépeket, melyek motorjára a gyártó 10-20 év garanciát vállal. Amennyiben megteheti, emellett döntsön!

Ezek a prémium modellek Zen technológiával készültek, ami azt jelenti, hogy a legenergiatakarékosabb és leghalkabb gépek közé sorolhatóak. Az inverteres motor kiküszöböli az ékszíjat, közvetlenül a dobhoz kapcsolódik. Ez a technológia csökkenti a rezgéseket, és így zajtalanítja a működést. Ehhez hozzá járul a sok szigetelés és dupla üvegezésű ajtót. Így a piacon tényleg ezek a leghalkabb mosógépek.

Energia felhasználásuk is igen csekély. Találhat olyan gépet is, amely A+++-60 % energia felhasználással bír. Ez a Whirlpool FSCR 12440 mosógép, amely12 kg kapacitású mosógépnél évente 110 kwh/év fogyasztás, miközben egy adag mosásba befér a család összes ágyneműje.

A 21. század elvárásainak megfelelően wifi-ről is irányíthatóak.

Sokféle programbeállításra van módja, de most kiemelném a gyorsmosást, amely 30 perc alatt tiszta ruhát varázsol. A színes ruhákhoz a 15 Celsius fokkal bíró programot, mely vigyáz a színekre és a Bio Folttisztítás funkcióra, amely tényleg foltmentessé teszi a ruhákat és védi a környezetünket is.

Csodás 1400 fordulat/perc centrifuga használatával szinte száraz ruhát vesz ki a mosógépből.

A Supreme Care mosógépek megtalálhatóak 6-tól akár 12 kg kapacitásban is, így akár egyedülállók vagy nagy családosak is megtalálják a maguknak tökéletes készüléket.

Nézze meg a Whirlpool mosógépeket készletünkben>>

Nézze meg csak a Whirlpook Supreme Care mosógépeket, a készletünkben >>

Szívből ajánlom Önnek, a Whirlpool mosógépeket, hiszen a Whirlpool Corporation a világ első számú háztartási nagygép gyártója.

Miért nálunk vásároljon?

✔ Márkabolt eredeti termékekkel, hivatalos magyar garanciával
5 év garanciát adunk minden készülékünkhöz
Szakértő, segítőkész értékesítők, akik telefonon is elérhetőek
✔ Termékleírásaink a valós adatokat tartalmazzák
✔ A rendelt termékeket 15 napon belül indoklás nélkül visszavesszük
✔ Mert, Csak akkor kell fizetnie, ha a készüléket hiánytalanul átvette
✔ Nem bízzuk idegenekre az Ön kiszolgálását, saját munkatársaink és autóink szállítanak!
✔ Megrendelését azonnal visszaigazoljuk napra pontos szállítási nappal
✔ Vásárlása után kérdőívet küldünk, ahol megteheti észrevételeit, minősítheti szolgáltatásunkat

Az online Márkabolt lelkiismeretes és segítőkész csapata várja Önt a vásárlói között.

Amennyiben kérdése van, állok rendelkezésére a +36-1/478-2128-as telefonszámon.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Máj 14.