Unalmas a konyhában töltött az idő? Ne hagyja magát!

unja a konyhában töltött időt

Unalmas a konyhája?

Már nagyon untja a konyhája kinézetét? Örökké a neten nézelődik, hogy mi a divat, milyen a most divatos konyha?

Adhatok néhány ötletet?

A kontraszt színek feldobják és moderné varázsolják a dolgokat. Divat az is, hogy egyszínű konyhabútorba csak egy ajtó van valami nagyon elütő színben. Ezzel a trükkel vidám, és friss hatást érhet el. A jó hír, hogy Ön is meg tudja csinálni.

Amennyiben egy sötét tónusú konyhabútora van, pl. feldobja egy csodás természetes hatást keltő tölgyfa bútorajtót . A sötét bútornál csak 1-2 ajtót kell lecserélnie, s már is változik a látvány. Azonban ha világos bútora van, tegyen bele egy zöld ajtót, vagy egy sötétbarnát.

Cserélje még le a hűtőszekrényt. A hűtőszekrény kiemelkedően meghatározó kinézettel bír, mivel nagy és látványos. Nálunk még nem annyira szokás beépíteni, inkább szabadonálló készülékek jellemzőek otthonainkra. De muszáj unalmas fehérnek lennie?

A Liebherr fantasztikus minőségi hűtőszekrényeket gyárt, s mivel hosszútávban gondolkodom, e márka között keresgéltem. Javaslom, hogy használja bátran a színeket, mert a pszichológiánkat is befolyásolni tudjuk velük.

Én egy lime zöld hűtő mellett döntöttem, amely vidámságot csempész a színvilágba. A zöld szín elégedettséget és a belső harmónikánkat erősítit. A készülék egy szuper minőségű Liebherr hűtő.

A Hűtőgép Szalonunkba van hűtőgép csereprogram, amivel lecserélheti elavult hűtőszekrényét, és ingyen elvisszük a régi készüléket sőt onlinePénztárcájába akár 45.000 Ft-ot is adunk, sőt 5 év garanciát vállalunk az általunk forgalmazott készülékekre. Olvasson róla bővebben ide kattintva.

Imádni fogja az „új” konyháját. Csodálkozni fog, hogy ilyen kis változás által mennyivel tágasabb és tisztább lett a hatás. A hűtőszekrény energiatakarékosabb, mint a régi, így az áramszámlája is csökkeni fog.

Mindig mondja a férjem, hogy nem tudok leállni.:) De már látom lelki szemeim előtt, ahogy a következő lépésben lecseréli a tűzhelyét, mosogatógépet épít be, vagy éppen lecseréli a konyha padlóját tölgyfa hajópadlóra. Gyönyörű természetes és vastag hajópadló vannak, és eszméletlen funkciókkal felszerelt háztartási gépek melyekkel gyerekjáték az élet.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 04.