Tűpontos mosószer-adagolás

bosch i-dos

Tűpontos mosószer adagolás, hogy egy csepp tisztítószer se menjen kárba...

 

Bosszantja, hogy nem mindig tudja pontosan felmérni, mennyi mosószert kell adagolni a szennyeshez? Önnel is előfordult már, hogy feleslegesen túl sok mosószert tett az adagolóba, ami így kárbaveszett? Bemutatok Önnek egy újdonságot, amellyel Ön is évente több mint 7 000 liter vizet és 12 liter mosószert takaríthat meg!

Ugye milyen elképesztő? Pedig lehetséges, méghozzá az új Bosch i-Dos mosógépekkel!

Adagolásra már nincs szükség. Egyszerűen töltse fel a nagyméretű mosószeres vagy az öblítős fiókokat, majd ezután az i-DOS automata rendszer kiméri a szükséges mosószer és víz pontos mennyiségét, mosásról mosásra, és anélkül, hogy utántöltésre szükség lenne. Tehát soha többé nincs túl sok mosószer és felesleges öblítési ciklus. Ennek eredményeként ciklusonként akár 38%* mosószert és 10 liter vizet is megtakaríthat.

Az i-DOS Bosch mosógépek tudják milyen és mennyi mosószer kell

A két különböző nagy mosószer vagy öblítő tartály segítségével számos mosást végezhet anélkül, hogy azokat újra kellene tölteni. Sötét ruhák, aztán fehérek, majd sportöltözet... egyszerűen csak válassza ki a legmegfelelőbb programot vagy egyszerűen az Automatic programot, és az i-DOS pontosan kiméri az egyes töltetekhez szükséges mosószer és víz mennyiségét.

Egyszerűbb, integrált, precíz adagolórendszer ezekben a csodamasinákban pontosan meghatározza, hogy a szennyeséhez mennyi mosószerre és öblítőre van szükség. Folyékony mosószer használatakor mindössze egyszer kell betöltenie a teljes flakon tartalmát a tárolórekeszbe, és ezután el is feledkezhet a tisztítószerről.

A készülék az anyag típusa, a töltetmennyiség, a vízkeménység és a szennyezettség függvényében határozza meg a tisztítószert az utolsó milliliterig - hogy a ruhák tökéletes kezelésben részesüljenek, és Ön élvezhesse az első osztályú mosási eredményt.

A helytelen mosószer adagolás csökkenti a készülék teljesítményét, és károsítja a ruhát, emellett megnöveli a víz- és energiafogyasztást is. A Bosch mosógépekbe megtalálható i-Dos funkcióval csak annyi mosószert, vizet és energiát használ a gép, amennyire feltétlenül szüksége van.

Nézze meg, hogy működik ez a szuperfunkció:

Nézze meg a Bosch onlineMárkabolt kínálatát , ahol +5 év GARANCIÁVAL vásárolhat>>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

3 leggyakoribb hiba, amit elkövetnek a mosógép választásánál

A legjobb mosógépet keresi? Szakértői vélemény

A mosógép választás 3 legfontosabb szempontja szakértőnktől

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2024. Ápr 19.

Bosch mosógép termékajánló