facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

+36 30 618 9163

Szőke István

+36 30 618 9162

Szabó Roland

+36 30 618 9163

Herke Róbert

+36 30 618 9162

Tóth Attila

+36 30 618 9162

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Tudta, hogy az online rendelését egy szőke bombázó fogadja? :)

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Sárdy Mónika

Sárdy Mónit mindenki szereti, mert rendkívül közvetlen, vidám és nyitott ember, aki könnyen teremt kapcsolatot másokkal. Az online megrendelés beérkezésekor Ő hívja fel a vásárlóinkat, hogy megbeszélje velük a részleteket és a szállítási időpontot.

Igazi NŐ?

Sárdy Mónika fotójaMóni egy igazi NŐ, akivel mindenről lehet beszélni. Odafigyel a külsejére, rendszeresen sportol, és imádja a kisállatokat. Van egy kiskutyája, Málna, a csintalan, cserfes Bichon Havanese kiskutyus, aki rendszeres látogatója a Márkaboltoknak. Ugatásával és huncut szemeivel mindig jó kedvre derít minket.
A fiúk is odavannak érte, mert Móni mindig úgy jön be dolgozni, mintha egy divatlapból lépett volna ki. Reggelente minden szem rá szegeződik, mikor belép az irodába. :) A szállító kollégáink pedig mindig találnak valamilyen indokot arra, hogy Móni asztala előtt kelljen elmenniük, és megnézzék, ma épp miben jött be dolgozni. :)

Mindenről lehet vele beszélni, legyen szó divatról, háztartással kapcsolatos feladatokról, vagy pasikról. Nagyon szeretem benne, hogy odafigyel a munkatársaira, és ha tudja, hogy a magánéletünkben valamilyen problémánk van, sosem felejti el megkérdezni, hogy vagyunk, hogyan segíthet nekünk.
Évek óta az értékesítésben dolgozik, imád emberek között lenni és beszélgetni. Ezt a munkát máshogy szerintem nem is lehetne csinálni, hiszen Móni szinte egész nap a telefonon lóg, meghallgatja a vásárlók problémáit és erre alapozva igyekszik expressz gyorsassággal megtalálni a megoldást.

Adja le a rendelését, és Móni hamarosan hívni fogja!


írta:

Sárdy Mónika

Sárdy Mónika, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA