facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

2 perc alatt tudja meg, hogy melyik a legjobb keskeny mosogatógép

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

2017-ben jellemzően két féle mosogatógépre volt szüksége a magyar vásárlóknak.

Az eladások alapján azt vettük észre, hogy a méret a lényeg. :)

Két méretű mosogatógépet keresnek a magyar emberek. A nagyobb családok a 12 terítékes és a kis konyhában élők, vagy idősebb emberek a 9 terítékest választották. Ez azt jelenti, hogy egyszerre ennyi terítéket tud a mosogatógép elmosogatni. Tehát egy 4 fős családnak a 9 terítékes mosogatógép is elegendő lehet.

Nézzük először a 9 terítékes mosogatógépeket, melyek keskeny helyen is elférnek:

3. BOSCH SPS53E18EU Szabadonálló mosogatógép.

legjobb boch mosogatogepA Bosch az egyik legmegbízhatóbb márka, és sokan ragaszkodnak hozzá. Praktikus kialakításuk van és barátságos az energia és vízfogyasztása. A 9 terítékes mosogatógép keskeny kivitelben készül, így 45 cm széles. A+ energiabesorolásánál vannak jobbak, de abszolút baráti ez az érték is. Évente 220 kWh/év a fogyasztása. Átlagosan 9,50 liter vízfogyasztással bír, évi 2660 literrel. A víz és áramfogyasztását befolyásolja a használat, mert a gyártó eco program 50 °C-on számolt, szabvány szerinti évi 280 tisztítási ciklus alapján, hidegvíz bekötés esetén.

Modern inox kivitel, és pult alá építhető készülék. 46 dB zajszintje átlagosnak mondható amely mellett beszélgetni lehet, tehát akár amerikai konyhás otthonba is ideáli. Természetesen vízvédelemmel, digitális kijelzővel szerelték, így maximális a komfortja. Az intenzív 70 °C programmal kezdve, az auto 45-65 °C, eco 50 °C mosáson át a gyors 45 °C-ig válogathat programot. Van benne előmosogatás, elmosogat felel idő alatt a VarioSpeed funkcióval, ugyan olyan tökéletes eredményt produkál, illetve féltöltet mosogatási lehetősége is van, ami sokszor jól jön. AquaStoppal készült. így 100% élettartam garancia van a vízkárok ellen.
AquaSensor a szennyezettség típusától és fokától függően szabályozza a vízhasználatot, fénysugarakat használva az öblítés vezérléséhez. Az öblítővízben marad ételrészecskéktől, zsiradéktól illetve mosószertől függően, a funkció felbecsüli, hogy kiértékelje, folytatni kell-e az öblítési folyamatot.

EcoSilence Drive motor van benne, amely erőteljes, megbízható, csendes és hatékony. További szerethetőségét növeli az ActiveWater (víztakarékos) technológia, amely garantálja, hogy kevesebb víz, kevesebb energia, nagyobb teljesítőképességgel bír. Ez egy környezetbarát mosogatás. A készülék vizet és energiát takarít meg a víz célzott eloszlása, az optimalizált szűrőtechnológia, a gyorsabb felfűtés és a nagyobb szivattyúteljesítmény révén, amely megnövekedett vízáramlást eredményez.

 Megnézem a Bosch SPS53E18EU Szabadonálló mosogatógépet.

A Mosogatógép Szalonunkban , Csereprogram keretében , akár 25.000 Ft visszajár Online Pénztárcájába, és természetesen 5 év garanciával értékesítjük.

A fent említett funkciók miatt abszolút övé a 3. helyezés a 45 cm-es kategóriában.

Nézzük az ezüstérmésünket:

2. Gorenje GV51010 Beépíthető mosogatógép.

gorenje legjobb mosogatógépEz egy beépíthető mosogatógép, amely teljesen integrálható, így a konyhabútorba teljesen elrejthető. 9 teríték mosogatására képes egyszerre, mindezt egy 45 cm széles készülékben. Energiafogyasztás nagyon jó, hiszen A++ kategóriába esik. Ez éves szinten csak 197 kWH/év fogyasztás jelent. A vízfogyasztása is igen alacsony, 9.00 liter. Ez évente 2520 liter / év vízhasználatot jelent. Természetesen ezen gépnél is igaz, hogy a víz és áramfogyasztását befolyásolja a használat, mert a gyártó eco program 50 °C-on számolt, szabvány szerinti évi 280 tisztítási ciklus alapján, hidegvíz bekötés esetén.

Zajszintje 49 dB amely csendes működés biztosít, így biztos nem zavarja a családot a beszélgetés közben. Kijelzője nincs, hiszen el van rejtve a bútorban.

Minden edénynek megfelelő mosogatási hőfokot tud választani, hiszen 65, 60, 55, 45 °C is beállíthat.
5 pogramjával kielégít az igényeket: Standard program; Gyorsprogram; Intenzív mosogatás; Intenzív rövid mosogatás; ECO program

Nagyszerű benne, az automata szűrőtisztító rendszer, amely kimossa az ételmaradékokat és megelőzi az eltömődést. Ezáltal a hiba- és üzemzavar-megelőzésben is fontos szerepet tölt be.

 Megnézem a Gorenje GV51010 Beépíthető mosogatógépet.

A Mosogatógép Szalonunkban, Csereprogram keretében , akár 35.000 Ft visszajár Online Pénztárcájába, és természetesen 5 év garanciával értékesítjük.

Az első helyezetünk is a Gorenje márkát képviseli.

1. A Gorenje GS52010W Szabadonálló mosogatógép.

legjobb mosogatógép keskenyEgyszerű, mutatós és digitális kijelzővel bíró modern 9 terítékes mosogatógép, amely akár pult alá is helyezhető. A tudása, paraméterei majdnem azonosak a 2. helyezett Gorenje GV51010 mosogatógéppel, csak az beépíthető ez meg egy szabadonálló mosogatógép.

Energia és vízfogyasztása teljesen azonos a GV51010-es mosogatógéppel. A++ energia besorolásával évente csak 197 kWh/év. A vízfogyasztása is igen alacsony, 9.00 liter. Ez évente 2520 liter / év vízhasználatot jelent. Természetesen ezen gépnél is igaz, hogy a víz és áramfogyasztását befolyásolja a használat, mert a gyártó eco program 50 °C-on számolt, szabvány szerinti évi 280 tisztítási ciklus alapján, hidegvíz bekötés esetén.

Zajszintje 49 dB, amely halkabb az emberi beszélgetésnél így biztos nem lesz zavaró. Digitális kijelzőjén nyomon követheti a folyamatokat, és a program végén hanggal jelzi és a kijelző is kialszik.

60, 55, 45, 35 °C hőmérséklet közül választhat, így a szennyezett edényei és az érzékenyebb edényeknek is tökéletes hőfokot választhat.

5 program áll a rendelkezésére: Gyorsprogram; Intenzív mosogatás; ECO program; Áztatás; Mindennapi mosás. Biztos vagyok benne, hogy másra nem is lesz szüksége.

Nagyszerű benne, az automata szűrőtisztító rendszer, amely kimossa az ételmaradékokat és megelőzi az eltömődést. Ezáltal a hiba- és üzemzavar-megelőzésben is fontos szerepet tölt be.

Megnézem a Gorenje GS52010W Szabadonálló mosogatógépet.

A Mosogatógép Szalonunkban , Csereprogram keretében , akár 35.000 Ft visszajár Online Pénztárcájába, és természetesen 5 év garanciával értékesítjük.

Hamarosan megmutatom a 60 cm széles 12 terítékes mosogatógépek kategória győzteseit,melyeket nagyobb családok figyelmébe ajánlok. Tartson velem akkor is.

Tudjon meg többet a mosogatógépekről, olvassa el írásomat:

Hogyan válasszunk mosogatógépet?

Vélemény az Online Márkaboltról

I.Gábor :” Az ajánlatuk nagyon szimpatikus volt, ár-érték arányban számunkra megfelelt. A plusz kedvezmények (5 év garancia, ingyenes házhoz szállítás stb.) szintén vonzóvá tették az ajánlatot.”

Olvasson további vásárlói véleményeket, ide kattintva.
Nézze meg a vásárlói képeket, ide kattintva.

Tetszett a cikkem? Hálálja meg egy facebook megosztással!


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA