facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Tökéletes íz

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Sárdy Mónika

Újgenerációs beépíthető főzőlapok

Gorenje IT65KRB Indukciós főzőlapÖn is szeretne professzionális szakácsként főzni? A Gorenje főzőlapokat az egyszerűség és a professzionalizmus jegyében tervezték annak érdekében, hogy Ön nagyszerű eredménnyel főzhessen.

 

XpandZone nagyméretű főzőzóna

Ezen az XXL méretű felületen a legnagyobb méretű lábasok és tálak is kényelmesen elférnek. Az XpandZone segítségével szinte az egész indukciós felületen főzhet. Sőt, ha nagyobb helyre van szüksége, kapcsolja össze a főzőzónákat, és használjon nagyobb lábasokat vagy több kisméretűt!

PowerBoostSupreme teljesítményfokozat – Akkor sem kell aggódnia, ha szorítja az idő

A PowerBoostSupreme funkció extrém módon megnöveli a teljesítményt így a főzési idő jelentősen csökken. 3 liter víz felforralásához mindössze 4,2 percre van szükség.

BidgeZone híd funkció – A szuper nagyméretű edényekhez

A (két-két) összekapcsolható zónával rendelkező indukciós főzőlapon kényelmesen elférnek a nagy lábasok. A főzőlapon két-két különálló zónát „hídként“ összekapcsolhat egyetlen érintéssel.

IQsteam párolás funkció – hogy minél több vitamin maradjon az ételekben

Ezzel a funkcióval minimális víz felhasználásával párolhatja meg a zöldségeket. Mindössze fél deciliter víz már elegendő 1kg zöldség megpárolásához. Érzékelő szenzora megakadályozza, hogy túlfőjön az étel, így az ételek megőrzik vitamin- és ásványi anyag tartalmukat.

StayWarm melegen tartás funkció – A későn érkező vendégek nagy örömére

A StayWarm melegen tartás funkció állandó 70˚C-os hőmérsékleten tartja az ételt, egészen addig, amíg Ön úgy nem dönt, hogy felszolgálja azt. Így ha a vendégei csak később érkeznek, akkor is tökéletes hőmérsékletű és állagú étel kerül az asztalra.

IQpoach funkció – megfelelő hőmérséklet a buggyantott tojáshoz

Az IQpoach funkció 71° és 85°C között tartja a hőmérsékletet, ezzel megakadályozza a túlfőzést. Így az étel megőrzi természetes színét, nedvességtartalmát és ízét. A pontos és állandó hőmérséklet ideális olyan receptekhez, mint például a buggyantott tojás.

FishZone zóna halételek készítéséhez

A Gorenje indukciós és kerámia főzőlapok rendelkeznek egy ún. FishZone ovális, nagyméretű főzőzónával is. A hagyományos, kör alakú főzőzónát könnyedén ovális alakú zónává alakíthatja, amely ideális a szélesebb lábasokkal való főzéshez.

SoftMelt funkció – Csokoládé olvasztáshoz

A SoftMelt funkció gyengéden ideális a csokoládé vagy a vaj felolvasztásához. A 43˚C-os hőmérséklet mellett az odaégés veszélye sem fenyeget az ételt.

IQgrill funkció – a tökéletesen grillezett steakekhez

Végre minimális olaj felhasználásával, vagy akár olaj nélkül főzhet, grillezhet. A főzőlap három elkészítési szintet ajánl fel és megelőzi az étel megégését is.

Stop&Go funkció – Ha kell egy kis... szünet

A Stop&Go kikapcsolja a főzőlapot, de megőrzi a beállított paramétereket. Így, ha épp ki kell mennie a konyhából, nyugodtan leállíthatja a készüléket, majd a Stop&Go funkció ismételt aktiválásával az eredeti beállításokat visszakapcsolva ott folytathatja a főzést, ahol abbahagyta.

Gorenje főzőlapjainkhoz kattintson ide!

Ha bármilyen kérdése van a termékekkel, szállítással és rendeléssel kapcsolatban, hívja főzőlap szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.


írta:

Sárdy Mónika

Sárdy Mónika, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA