Tippek mosolycsalogató karácsonyi ajándékra

karácsonyi ajándék

Tippek mosolycsalogató karácsonyi ajándékra

Karácsonyi ajándékozás mindig nehéz. Néhány olyan konyhai kisgépet mutatók Önnek amivel nem tud mellényúlni.

Pipálja ki az ajándékvásárlást és várja felszabadultan az ünnepet!

Én szeretek vásárolni, de nem mindenki egyforma, és vannak, akik már előre szoronganak a tömegtől és a bőség zavarától. Ez sokszor rossz döntéshez vezet, és ez beárnyékolja az ünnep örömét. Sajnos már előfordult velem is, hogy a fa alatt nem őszinte mosollyal jutalmazták az ajándékom. Többé ebbe a hibába nem esem, ezért százszor átgondolom a választásom. Segítek Önnek is, hogy gyorsan megtalálja az ideális mosolycsalogató ajándékot és így tényleg csak a karácsony szépségével kelljen foglalkoznia.

Most olyan tökéletes ajándékokat mutatok, amelyek garantáltan boldogságot okoznak:

Fontos, hogy olyant ajándékot válasszunk:

- Amelyet nem kell évente lecserélni, vagy örökké szervizbe vinni.

- Hatékonyan dolgozzon, és rövid idő alatt elkészítse, amit szeretnénk (pl. egy dagasztást). Ehhez nagyon fontos a teljesítményt körültekintően kiválasztani.

- Könnyű legyen a termék, hogy ne okozzon izomlázat a használata.

- Mutatós, szép kivitelezésre is oda kell figyelni, mert csak akkor lesz öröm elővenni, vagy a látható helyen tárolni.

- A mosogatása se utolsó szempont, jó lenne, ha az alkatrészek nagy része mosogatógépbe helyezhető lenne.

Most nem a tűzhely, mosógép, mosogatógép, hűtőszekrény a téma, hanem az apróságok. Először is fontos konyhai alapfelszereltséghez tartozó készülékeket nézzük.

Mi az, ami megkönnyíti a feladatok ellátását, hogy több időnk legyen az ünnepi hangulatra?

Kihagyhatatlan mindent tudó Bosch MUM konyhai robotgép

bosch mum

Egészségtudatos családoknál szeretik tudni mi kerül az asztalra. Sok gyermekes édesanyák, nagymamák szeretik meglepni házi finomságokkal az unokákat.

Egy komplett robotgép nem csak a habot veri fel, de darabol, reszel, szeletel, tésztát dagaszt, aprít, turmixol sőt a gyümölcsfacsarást is megoldja. A Bosch MUM gépeknél nagyobb segítség nincs. Egy gazdagabb Jézuska nem is tehetne jobbat, mint, hogy egy ilyen készüléket hoz.

A Bosch MUM robotgépek komplett készülékek rengeteg kiegészítővel, stabil biztonságos működéssel készülnek. Mutatós és exkluzív kinézetük azért fontos, mert mindennapi használatra vannak tervezve, így soha nem hevernek a szekrény alsó polcán. Eszméletlen sebességgel dolgoznak, így ez a legöbb időt spóroló megoldás.

Elég egy kisebb kézi robotgép?

Ezeknél a gépeknél is fontos a teljesítmény, hiszen kézben tartjuk a készüléket, amíg dolgozik. Nézze meg a tálas kézi robotgépeket, ezeknél is fontos a teljesítmény, hogy pár perc alatt készíthesse el a habcsókot és a kalácsok kelt tésztáját is hamar megdagaszthatja.

 

Turmixgépek mindenkinek, vagy nem?

turmix

Sportos férfiaknak ajánlom a turmix gépeket, hiszen a fehérje turmixot, illetve az egészséges étkezés alapját adó gyümölcs és zöldség leveket egy frankót turmixgépben pillanat alatt elkészíthetik. Létezik smoothie mixer, amelyben akár jégkockát is tudunk aprítani, így nyáron akár fagyit is készíthetünk. Csodás sokoldalú készülék mely sok évig hálásan szolgál majd ki minket. Itt válogathat közülük >>>

Botmixerből milyet? 
Tudom, hogy csúnya ilyet mondani, de saját tapasztalat, hogy ne botmixert adjunk ügyetlenebb párunk kezébe, mert a takarítás nagyobb macera, mintha megcsinálnák az italt, étel. Azonban, ha szeretik a krémleveseket, akkor egy botmixer is jól jön a háztartásban. Könnyebb az edényben elmixelni a készételt, mint öntögetni át a turmixgépbe. Amennyiben botmixert választ, van olyan, amihez tartozik egy olyan edény amiben dolgozhat, vagy akár magával is viheti nagyon praktikusan. Nézze meg a botmixereket, ide kattintva.

Tradicionális reggeli a tojás és pirítós kenyér

piritó

Sétáltam egy konyhai cikkeket árusító boltban, és meglepődve tapasztaltam, hogy sokan nem tudják, hogy a pirító tetején mire való a kiemelhető rács. Szoktam venni sajtos kiflit a boltban, és másnap reggel már nem az igazi, ilyenkor előveszem a pirítót és a felhajtom ezt a kis rácsot, ráhelyezem a kiflit és egy picit megpirítom. Ropogós, illatos lesz tőle, mintha akkor vettem volna ki a sütőből.

Próbálják ki és válasszanak melegítő ráccsal felszerelt kenyérpirítót. Nézze meg a kenyérpirítókat.

Miért szinte csak Bosch gépeket ajánlok? Mert ár-érték arányban szerintem a Bosch az egyik legjobb választás. Drágábbak ugyan, mint a névtelen készülékek, de hosszú távon hibátlanul, sőt csúcsminőségben működnek! De én elfogult vagyok, mert sok Bosch gépeim vannak. Arról nem beszélve, hogy remek ellátottsággal lehet hozzá bővítéseket venni.

Szeretné valamelyik készüléket látni a fa alatt? Ismerje meg vicces üzenetküldő alkalmazásunkat >>>

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Minden érzékszervre megalkotva az új Bosch Serie 8 beépíthető sütők

Nem luxus a szárítógép, spórol vele!

Tökéletes porszívó padlóra és szőnyegre is!

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2023. Dec 13.