facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Kemény dolog a tökéletes páraelszívó, szagelszívó megtalálása.

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Adok néhány támpontot, amire oda kell figyelnie, és megismerheti azokat a TEKA páraelszívókat melyek a több mint 140.000 vásárlónk kedvence között van.

Mire figyeljen oda páraelszívó / szagelszívó választásánál?

Ez a hasznos készülék a konyha alapfelszereltsége, hiszen tiszta levegőt biztosít, elnyeli a gőzöket, szagokat, és a zsírt is, így kevesebbet kell takarítani.

Fontos, hogy tudja, a páraelszívók eltávolítják a felesleges hőt is a konyhából, hiszen kiszívja az elhasznált levegőt. Fontos, hogy kis légtérrel bíró helyiségben gondoskodjon levegő utánpótlásról.

Gondolja végig azt is hogy a legtöbb páraelszívó világítással is fel van szerelve, így tökéletesítheti a konyhai megvilágítását. Ajánlom, hogy LED égős páraelszívót válasszon, mert gazdaságos megoldás és a páraelszívó élettartama alatt akár cserélni sem kell az izzót.

Ismerje meg a legkedveltebb TEKA páraelszívóinkat:

3. helyezett

A TL 6310 IX egyszerű páraelszívó, mely nagyon árbarát megoldás. A felső szekrénybe építhető inox készülék, keringtetéses móddal, népszerű választást. Billenő kapcsolóval 2 teljesítmény közül választhat. Ez egy „panelkonyhába” tökéletes készülék. Halogén világítása energia hatékony, és alumínium szűrője akár mosogatógépben is tisztítható.

Megnézem a TEKA TL 6310 IX páraelszívót >>>

2. helyezett

A CNL 6415 INOX páraelszívó is felsőszekrénybe építhető készülék. Ez egy kicsit drágább az előzőnél, de még mindig kedvező az ára. Ez a készülék már rendelkezik turbó fokozattal is, és LED világítása van. Energia hatékonysága: „A” ami a páraelszívóknál kiemelkedően jó. Mivel nem egész nap használjuk a szagelszívót, ezért sokszor rosszabb energia besorolásuk van, de jelen esetben a legjobbak közé van sorolva. Tehát gazdaságos a működtetése, és nem fogja pénztárcáját megterhelni.

Válassza a TEKA CNL 6415 INOX kihúzható páraelszívót >>>

1.helyezett

A TEKA DLH 686 T Ultraslim Fali páraelszívó az abszolút kedvenc. Ez a készülék kivezetéses vagy akár keringtetéses módban is használható. 4 teljesítmény fokozatnak köszönhetően, módja van turbó fokozatra, vagy egy töltött káposztánál sokáig alapos, kisebb teljesítményre. Rozsdamentes acél szűrők biztosítják a tiszta levegőt, melyek mosogatógépben moshatóak, s hosszú távon kiszolgálják majd. Dekoratív kinézete mellett, energia besorolása is felettébb hatékony, A+. Zajszintje 53 dB, amely halkabb egy átlagos beszélgetésnél. Ez a készülék tuti választás, ezen az áron.

Nézze meg, és válassza a TEKA DLH 686 T páraelszívót >>>

Tudjon meg többet a páraelszívókról az alábbi cikkekből:

Hogyan válasszunk páraelszívót?

4+1 ok, amiért tényleg szüksége van egy konyhai páraelszívóra

Hogyan növelheti a páraelszívó hatékonyságát, hogy a konyháját szagtalanul tartsa

Az energiaosztály fontos a páraelszívóknál?


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA