facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Szeretne okos konyhát?

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

OKOS OTTHON

A Whirlpool meggyőzheti önt, hogy szüksége van okos konyhára?

A Whirlpool vállalat az elmúlt év során olyan nagy nevekkel kezdett együttműködni, mint a Google, az Amazon és az Apple, hogy intelligens készülékei szélesebb közönséget vonzanak, mint a versenytársak.

Az okos konyha kialakítása egy kockázatos lépés lehet nekünk felhasználóknak, mert ezek elég drága készüléke, és figyelembe kell venni egy sütő, hűtőszekrény vagy mosogatógép élettartamát is. Miért? Mert azt szeretnénk, hogy a háztartási gépeink egy évtizedig tartsanak, de a technika, ami okoskodik velük, gyorsan elavulhat. Tehát nézzük meg, hogy mit tudnak ezek a készüléke, és eldöntheti a jövőre nézve, hogy megéri-e majd beruháznia.

A legfontosabb, gyakorlati kérdés: Tényleg szüksége van egy készülékre, amelyet a telefonnal vagy a hangunkkal vezérelhetünk?

Szerintem a Whirlpool lehet az a gyártó, amely végül meggyőzheti Önt, arról, hogy vásároljon olyan intelligens konyhai berendezéseket, amelyek összekapcsolják Önt az intelligens háztartásával.

Tehát mi okozza, hogy a Whirlpool kiemelkedő helyen van?

A Whirlpool Wi-Fi-kompatibilis készülékei az Amazon Alexa és a Google Asszisztens segítségével működnek. Az Amazon, a Google és az Apple együttműködése azt mutatja, hogy a Whirlpool olyan termékeket szeretne gyártani, amelyek megkönnyítik a készülékek használatát, mert már egy meglévő platformon működnek, nem pedig egy újabb programmal, operációs rendszerrel kell majd bajlódni.

Legmodernebb mikrohullámú sütő

A Whirlpool egyik legérdekesebb terméke a CES-nek ebben az évben az internethez csatlakoztatott mikrohullámú sütő volt. A vállalat először 2017-ben mutatta be Wi-Fi-kompatibilis mikrohullámú készülékét, de a készülék idén néhány új képességre tett szert. A mikrohullámú sütő a Whirlpool alkalmazásban lévő Scan-to-Cook funkcióval is működik, amelyben beolvassa a csomagolt ételek vonalkódját, hogy főzési utasításokat küldjön a készüléknek. A mikrohullámú sütő megtanulja a főzési szokásait is, a legmegfelelőbb beállítások alapján; Ha például minden reggel ugyanazt a zabpehely beállítást választja, akkor ez az opció lesz az első dolog, amely felbukkan a mikrohullámú érintőpanel vezérlőjén.

Ezek a mikrohullámú innovációk jelentősek, mivel a nagyméretű készülékekben megjelenő technológiát kisebb és olcsóbb termékekhez is nyújtja a Whirlpool.

Intelligens funkciók, amelyek szórakoztatóak és hasznosak

A Whirlpool összekapcsolt képességekkel bővítette intelligens konyhatechnikai termékeit, és gyanítom, hogy ezeket az emberek valóban örömmel használnák majd.

A Whirlpool Apple Watch app segítségével, Ön egy pillantást vetve a csuklójára, megtudhatja a sütő állapotát, és állíthat rajt (a mosógép és a szárítógép mellett). Ez egy értelmes funkció, ami olyan minőségi kényeztetést ad, ami fejlődés az intelligens készülékekben.

Amerikában összekapcsolják a Whirlpool hűtőszekrényt az Amazonnal, így egy gombnyomással tud rendelni a kifogyott dolgokból.
Részletesebben: A Whirlpool hűtőszekrény Amazon Dash integrációval rendelkezik, így a hűtőszekrény érintőképernyőjén ingyenes, virtuális Dash gombokat készíthet az élelmiszerek számára. Ha kifogyott a papírtörülköző, akkor csak nyomjon meg egy gombot a hűtőszekrényén, és az Amazon küld papírtörülközőt. Ez nálunk még sokáig várat magára, de legalább látjuk a jövőt. J

További hihetetlen fejlesztések

A Whirlpool megvásárolta a Yummly alkalmazást, mely receptgyűjtemény több mint egymillió felhasználóval. Ez egy olyan szolgáltatás, amely az eszköz kamerájával megvizsgálja az ételeket, és az alkalmazás fel fogja ismerni az ételeket, és a „látottak” alapján recept javaslatokat tesz Önnek.

A Whirlpool bejelentette, hogy kiad egy Apple Watch alkalmazást idén. Ez az első gyártó, amely el kezd dolgozni egy intelligens óra platformon is. J

A Whirlpool Jenn-Air márkanevű sütője a Nest Learning termosztáttal működik együtt úgy, hogy amikor a sütő elkezd dolgozni, jelzi az Nest Learning termosztátnak, hogy hűtse le az otthont, nehogy a kiáramló hő felmelegítse azt.

Egy biztos a Whirlpool vezető szerepet tölt be az intelligens konyhai készülékekben. Termékei átgondoltak, és integrációi más tech vállalatokkal és termékekkel könnyebbé és vonzóbbá teheti a hozzá csatlakoztatott konyhai készülékek használatát otthonába. Magyarországon még várni kell ezekre a felfejlesztett készülékekre, de amint el kezdjük árusítani őket, Ön lesz az első, akinek szólok.

Tekintse meg a Whirlpool kínálatunkat.

Ha bármilyen kérdése van a termékkel, vagy a szállítással kapcsolatban, bizalommal hívja szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.

Szuper ajánlat:

Gyakran előfordul, hogy bevásárlás vagy főzés után csak bedobáljuk az ételeket – mindent oda, ahol épp elfér. Ez a hűtő segít abban, hogy jobban el tudjuk rendezi az edényeket és a csomagolt élelmiszereket. 5 biztonsági üvegpolcán és nagyméretű zöldségtartójában minden kényelmesen elfér. Ráadásul egy beépíthető modellről van szól, amely kellemesen elrejthető a konyhában, és ízlésesen simul bele környezetébe.

A további funkciókért tekintse meg a készülék adatlapját!
 

Olvasson véleményeket melyeket rólunk írták:

„Áttekinthető weboldal, pontos leírások, ezért megbízhatónak gondoltam a céget. Jó árarány, akció, ingyenes szállítás, beszerelés vállalása. Egyszerű és kényelmes. Munkahelyemen már vásároltunk innen és megbízhatónak minősültek. Kényelmes, gyors, nem kell boltról-boltra járni, sok az akció.” (D. Zsuzsanna)

„Az oldalon talált információk megfelelőek voltak. Az aktuális akció keltette fel a figyelmem, és az időt kiírták, hogy mennyi van még hátra az akcióból, ez döntően befolyásolta a döntésem.... Kényelmes, időtakarékos.” (S. Zoltánné)


„Hirtelen nagyon sok volt az infó, 3 felugró ablak, de aztán gond nélkül el tudtam navigálni a weboldalon. Hogy ugyan nem a legolcsóbban, de széles körű szolgáltatásokat garantálva kínálják a terméküket, ami miatt megérte a picit magasabb áron Önöktől rendelni…Az Önök honlapján találtam egedül rendkívüli részletességgel információt az általam megvásárolni kívánt termékről, ami 90%-os teljességgel tartalmazott..” (P.Lilla)

Ajánlja cikkem a facebookon ismerőseinek egy megosztással.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA