facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Szabadon álló mosogatógépek 2018-ban

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Önálló vagyis szabadonálló mosogatógépek

Sok kérdés merül fel egy mosogatógépet vásárló fejében. Nagyon jól tudom, mert nap mint nap szembesülök én is a sok vásárlói kérdéssel. Ezért most egy kicsit kivesézem Önöknek ezt a kérdést, hogy könnyebben tudjanak dönteni.

A szabadonálló mosogatógépek nagyon népszerűek és könnyebben telepíthetők, mint a beépíthető integrálható társaik, így több potenciális pozicionálási lehetőséget kínálnak. A szabadonálló mosogatógépek könnyebben szállíthatók, áthelyezhetőek ha esetleg átalakítjuk a konyhát, vagy elköltözünk. 

Különböző színekben és méretekben kaphatóak, hogy megfeleljen ízlésének, otthonának és költségvetésének.
A karcsúbb, keskeny szabadonálló mosogatógép kisebb konyhához vagy otthonhoz illik, ahol a hely korlátozott, míg a nagyobb modellek nagyszerűek családi házba vagy amerikai konyhás nappaliba. A legtöbb mosogatógépet úgy tervezték, hogy egy szabványos magasságú munkalap alatt elférjen, illetve levehető a felső burkolat is, így egy vízzáróval tökéletesen szekrény alá illeszthető.

A mosogatógépek három méretben készülnek: teljes méretű (60 cm széles), karcsú (45 cm széles) és akár az asztalra helyezhető kis mosogatógépek. Az asztali szabadonálló mosogatógépek általában 4-6 terítékesek (55 cm szélesek) , és akár egy lakókocsiba is az asztalon elférnek. Ez nálunk nem jellemző így csak megemlítem, hogy van ilyen is.

A szabadonálló mosogatógépek kapacitása 9-16 teríték között mozog - a tányérok és étkészletek maximális számát egyszerre tisztíthatja vele. Például egy 12 helyigényű mosogatógép egyidejűleg 12 lapos, 12 mély, 12 kis tányér, 12 kanál, 12 villa, 12 kés, 12 kiskanál, 12 kisvilla, 12 pohár, 12 savanyús tálka elfér benne, meg a merőkanalak is Ha 4 teríték van, akkor elfér benne még főző- és tálalóedény is.

Teljes méretű szabadonálló mosogatógépek: A teljes méretű mosogatógépek 60 cm szélesek és egyszerre tisztíthatók, kisebb modellekkel, 12 teríték, a nagyobbakban akár 16 teríték fér el. Ideálisak, ha nagy családja vagy rendszeresen szórakoztat.

60 cm-es mosogatógép

Keskeny szabadonálló mosogatógépek: A Slimline mosogatógépek legfeljebb 45 cm szélesek és 9 terítékestől indulnak de akár 12 terítékes is van közöttük. Jó választás, ha a konyhahelyiségbe nem fér el nagyobb készülék, vagy akár nyaralóba is tehető.

45 cm-es mosogatógép

Vízfogyasztás

Van olyan mosogatógépünk, amely ciklusonként akár csak 7 liter vizet használ. A legtöbb csapon akár 10-12 liter víz is átfolyhat percenként. Én kipróbáltam és 10 másodperc alatt folyt le 1 liter víz. Vagyis 6 liter folyik át az én csapomon egy perc alatt! Ennyi idő alatt nem mosogatok el… . Összehasonlításképpen, a kézi mosogatás vízhasználata sokkal több, így az drágább, így a mosogatógép használatával pénzt takarít meg a háztartási számlákon és csökkenti a környezeti hatásokat.

Zajszint

Az alacsony zajszintű szabadonálló mosogatógépek ideálisak a nyitott konyhákhoz, a kisebb lakásokhoz és az általános békéhez. A kínálatunk olyan modelleket tartalmaz, amelyek zajszintje 38-55 dB (A).
Egy átlagos beszélgetés 60 dB(A), tehát egy 38 dB zajszintű mosogatógép annyira halk, hogy meg se fogja hallani. :)

Energia besorolása

Mosogatógépeink az A-tól A +++ -ig vannak osztályozva az elektromos áram és a vízfogyasztás függvényében. A leginkább energiatakarékos gépeket ajánlom, így a rezsiköltsége nem fog megnőni jelentősen.

A gyártó éves teljesítményt ad meg. Ez 280 ciklusra vonatkozik, egy bizonyos programon. Tehát ha Ön pl. az eco programot használja 280-szor egy évben, és 211 kwh/év a mosogatógép fogyasztása, akkor az havonta 40 Ft-os áramdíjnál: 703 Ft. Ez tényleg nem sok, és majd meglátja, hogy micsoda kényelembe lesz része.

A+ A++ A+++

 


Legújabb technológia

Az új mosogatógép technológia segíti az élet könnyebbé tételét. Néhány teljesen automatikus, így egyetlen gombnyomással a leginkább energiatakarékos mosást biztosítja - mások gőzgépeket használnak a makacs piszok és foltok kezelésére.

Keressen 6. érzékes szabadonálló mosogatógépet, ami figyeli a szennyezettséget és a töltöttséget, és ehhez képest állítja a programot be a leggazdaságosabb, és a legjobb eredményért.

De van sok gép mely fél töltettel is gazdaságosan mosogat.

Vannak speciális funkciók amelyek vigyáznak az értékes porcelán vagy üveg edényeire, poharaira . Ha ez fontos önnek válaszon olyan mosogatógépet ami hőcserélős. Ez azt jelenti, hogy az öblítőtartályban a víz előmelegített, így elkerülhető mindenféle, hőmérsékletváltozás okozta sérülés.

Az idő a legfontosabb? Sokszor siet, vagy gyorsan kellenek a tányérok, poharak? A VarioSpeed le tudja rövidíteni a mosási időt, úgy hogy a hatékonyság nem romlik.

De a legtöbb mosogatógépben már alapfelszereltség az időzítő, vagy késleltető, így akár akkor is tisztára mossa az edényeit amikor Ön nincs otthon, vagy időzítse éjszakai áramra így még többet spórolhat. Van olyan mosogatógép, ami 1-24 óra között bármit kiválaszthat, van olyan, aminél megadott idővel tolhatja el az indítást (pl. 3-6-9-12 óra).

Csecsemő, kisgyermek van a családban? Nem gond, mert a Hygiene Plus végső öblítést vezet be nagyon magas hőmérsékleten, a baktériumok elleni küzdelemhez - tökéletes a cumisüvegekhez vagy vágódeszkákhoz.

Szeretjük a műanyag edényeket, de sokszor még nedvesen kerültek ki a mosogatógépből, ezzel plusz feladatot hárítva ránk. Ezért hozták létre az extra szárítást. Ennek használatával a program végén a szárítási ciklus ideje megnő, biztosítva ezzel az edények még tökéletesebb száradását.

Rengeteg funkció és program van, ami mind azt szolgálja, hogy mindenki egyéniség, és minden egyéniség megtalálja a neki való mosogatógépet.

Ha további hasznos infókra kíváncsi, vagy csak nem szeret olvasni, nézze meg szakértőnk tanácsait 4 percben az alábbi videóban!

Ha nem tudja, milyen kivitelezésű mosogatógépet válasszon, kattintson ide, és nézze meg, milyen modellek vannak ma a piacon.

Tekintse meg Mosogatógép szalonunk legnépszerűbb, készleten levő mosogatógépeit!

Kérje telefonon (+36-1/478-28-21) vagy e-mailen ( info@onlinemarkabolt.hu) vagy az oldalunkon lévő chaten a segítségünket, tanácsunkat és szakértőink készséggel állnak rendelkezésére.

Tekintse meg mosogatógép kínálatunkat!

 

Szuper ajánlat:


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA