facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Végre egy tökéletes páros

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Engem meggyőzött a legújabb Bosch akció

A gyártók küzdenek a figyelmünkért és most tényleg kitettek magukért, így érdemes megszemlélni.

Lepje meg a családot egy professzionális Bosch Serie 8 sütővel és nem kell gondolkodni a kedvese karácsonyi ajándékán, mert most ajándékba kap egy MUM 52120 konyhai robotgépet.

A Bosch Serie 8 sütők tulajdonságai

A Bosch Serie 8 sütők olyanok, mintha saját konyhafőnőke lenne otthon, mert automatikusan szabályozzák a hőmérsékletet és az időtartamot.

Tökéletes cukrász lehet, hiszen az egyedülállóan pontos PerfectBake érzékelővel a sütő mérni tudja a sütemények nedvességtartalmát, és automatikusan beállítja a hő, az idő és a hőmérséklet típusát.

Búcsút inthet a véres, vagy kiszáradt húsételeknek, mert a PerfectRoast hússzondával a hússütés gyerekjáték. A nagy érzékenységű mérési pontjai a hússzondának, meghatározzák a sütés belső hőmérsékletét, így minden esetben tökéletes eredmény születik.

Akár 4 szinten süthet egyszerre a különleges ventilátornak köszönhetően, amely egyenletesen osztja el a hőt minden szinten.

Tisztítása könnyű, mint a karikacsapás, az EcoClean Direct tisztítószer vagy a pirolízis öntisztító funkciójának köszönhetően. A különleges EcoClean Direct bevonat csökkenti a szennyeződés felhalmozódását működés közben, míg a pirolízis egyetlen gombnyomással égeti a szennyeződést.

Nézze meg a Bosch serie 8 sütőket >>>

Amennyiben  2017.09.01. és 12.31. között vásárol a promócióban résztvevő Bosch sütőkből, akkor a gyártótól egy Bosch MUM52120 típusú konyhai robotgépet kap ajándékba.

Bosch MUM52120 konyhai robotgép tulajdonságai

Ez egy mindent tudó kis szerkentyű. Nem csak a főzésben, de a sütésben is nélkülözhetetlen. Vigyázzon, mert ha elkezdi használni már nincs visszaút. Sokrétű és nagy kapacitású készülék, így kinevezheti a saját szakácssegédjének. Lássunk néhány tulajdonságát: 

700 W-os motorteljesítmény, 4 működési sebesség és pillanatkapcsolóval van felszerelve.
Nagy nemesacél keverőtál (3.9 l) jár hozzá.
Dagasztóvilla tésztaleválasztóval, habverő- és keverővilla, 3 féle szeletelő/reszelő korong (1-1 kétoldalas szeletelő- ill. reszelő korong + 1 középfinomságú reszelőkorong = 5 funkció)
Műanyag turmix kehely (1,25 l) átlátszó fedővel és betöltőnyílással tartozik hozzá.
Kap hozzá egy DVD-t receptekkel teli tároló táskát is.

Nem utolsó sorban a MUM52120 robotgépet Borbás Marcsi a Gasztroangyal is ajánlja, így ez is garancia arra, hogy imádni fogja.

NE feledje a teendője, hogy megkapja a robotgépet

Vásárlást követően regisztráljon a gyártó ( http://www.bosch-home.com/hu/a-tokeletes-hozzavalok ) oldalán 2018.01. 14-ig, és futárral küldik otthonába a készüléket.

A regisztrációt a végfelhasználó saját adataival, és a termék cikkszámát, a dátumot, a vásárlás helyszínét és az AP kódot tartalmazó számlákkal vagy bizonylatokkal kell igazolni.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA