Rusztikus konyha

rusztikus konyha

Rusztikus konyha

Csempéssze be otthonába a népmesék világát a rusztikus hangulatú konyhagépekkel!

Mesebeli konyha az Ön otthonában

Csempéssze be otthonába a népmesék világát a rusztikus hangulatú konyhagépekkel!

A modern bútorok mellett manapság legtöbben a rusztikus stílust részesítik előnyben, amikor otthonuk berendezéséről van szó. Ezek a mesebelien régies, egyszerű, vidékies hangulatú bútorok, népies motívumok egyedi, barátságos hangulatot árasztanak.

Nemcsak bútorok, de szerencsére már háztartási gépek is kaphatók ebben a stílusban, így ha Önt is magával ragadta a rusztikus stílus különleges bája, akkor nem kell lemondania otthonának egységes harmóniájáról.

A rusztikus stílus a meleg színekkel teszi családias hangulatúvá a tereket. Főként a természetes anyagok jellemzők rá (tégla, mészkő, fa színek stb.), illetve a natúr vagy pasztellszínek, népi motívumok stb.

Whirlpool AKP 288 NA Sütő 8 funkcióval

Szinte mindenféle háztartási gép kapható már ebben a stílusban!

Webáruházunkban nagy választékban talál rusztikus gáz főzőlapokat, amelyek méretüket és adottságaikat tekintve különbözőek, így könnyedén kiválasztja a konyhájához és életstílusához leginkább illőt.

Bőséges választékban talál multifunkciós sütőket is, így biztosan megtalálja a főzőlapjával leginkább harmonizáló modellt.

Falmec MIMOSA SAROK fehér T450 Sarok páraelszívó

Ha már megvan a főzőlap és a hozzátartozó sütő, nincs más hátra, mint hogy kiválassza a megfelelő méretű és kapacitású páraelszívót, ami segít megszabadulni a szagoktól és a főzés közben keletkező párától.

A konyha talán legkisebb, de legfontosabb része a mosogató medence és a csaptelep, hiszen a konyhai munka legnagyobb része itt zajlik. Válasszon egymáshoz illő szetteket! Intsen búcsút a hagyományos rozsdamentes mosogatótálaknak, hiszen ezek a típusok konyhája ékei lesznek.

Mikrohullámú sütőket és hűtőszekrényeket is talál ebben a színben, kivitelezésben.
Válogasson kedvére!

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 03.