Inox vagy nem inox...

rozsdamentes konyha

Inox vagy nem inox...

Még mindig divat a rozsdamentes acél, de vajon tényleg olyan jó?

 

Rozsdamentes acél tényleg jó vagy csak trend?

A 2000-es évek óta egyre többen választjuk a rozsdamentes acéllal burkolt háztartási készülékeket. A rozsdamentes acél egy fantasztikus anyag, amely nem csak esztétikus, de ellen áll a szennyeződéseknek, a korróziónak és a magas hőmérsékletnek is. A rozsdamentes acél, vagy inox sokak szerint időtlen dizájn, amellett hogy szuper funkcionalitással bír.

De mi teszi őket ideálissá a konyhában és a fürdőszobában?

Tudjon meg többet a rozsdamentes acélról.

1. Esztétika

A rozsdamentes acél készülékek modern, tiszta megjelenése minden konyhába és fürdőszobába illik. A naponta növekvő igény miatt különféle szín- és felszíni opciókat fejlesztenek ki, és találhatunk olyan készülékeket is ahol csak a fogantyú készül belőle, vagy üveggel van vegyítve.

2. Tartósság

A rozsdamentes acél háztartási készülékek úgy vannak kialakítva, hogy ellenálljanak az évek használatának, így biztosan sokáig szolgálják Önt. Nem kell aggódnia, hogy a gyerekek véletlenül megkarcolják az új hűtőszekrény felületét, vagy rozsdát talál a mosógépen, mert ez az anyag strapabíró.

3. Egyszerű tisztítás

Tisztítása egyszerűen enyhe szappanos vízzel történik, de vannak már speciális tisztító szerek is. Fontos, hogy az inox készülékek tényleg rozsdamentes acélból készüljenek és ne inox színűek legyenek. Az inox szín sok esetben nem rozsdamentes acélból készül. Az ujjlenyomat ellen már többféle speciális bevonat létezik, melyet a gyártók feltüntetnek a készülék leírásában.

4. Csíratűrő, baktérium taszító

A fa vagy műanyag felületektől eltérően a rozsdamentes acél nem porózus, tehát nem tudnak a különböző szennyeződések és baktériumok elbújni, így megóvhatja családját.

 

Olvasson még a háztartási gépekről:

Mi a különbség a kivezetéses és a keringtetéses páraelszívó között?

Legkedveltebb Whirlpool mosógépek 2018-ban

Tudja mit tesz, ha idősebb mosógépe van?

Jól teszi ha megtölti a hűtőszekrényét? Tud áramot spórolni a hűtőjével?

Melyik háztartási gép megy legtöbbször tönkre?

7 aranyszabály a farmer mosásához

Szárítógépet vegyek, ne vegyek?

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Ápr 01.