Praktikus tudni mosogatógép vásárlás előtt

mosogatógépekről

Praktikus tudni mosogatógép vásárlás előtt

Mit tudnak a Gorenje mosogatógépek a mosogatáson kívül?

Mosogatáson kívül mire képesek még a Gorenje mosogatógépek?

Akinek Gorenje mosogatógépe van, az tudja, hogy csillogó és tiszta edényei lesznek.

De mit tud még egy ilyen mosogatógép azon kívül, hogy mosogat?

Először is a Gorenje mosogatógépek között talál olyant, ami 1-2-3 fős családoknak, időseknek való, tehát keskeny helyen elfér és 9-10 teríték mosogatására alkalmas.

Ajánlom a figyelmébe a raktárunkban azonnal átvehető, vagy 2-3 napon belül országosan kiszállítjuk a Gorenje GV5510 beépíthető mosogatógépet, most 5 év gyári garanciával. Miután elolvasta a cikkem, nézze meg a mosogatógépet ide kattintva >>>

Talál olyan mosogatógépet is amelyet több gyermekes családoknak fejlesztettek ki, így akár 13-14 terítékkel is megbirkóznak.

A tökéletes választás családoknak a Gorenje GV64160 13 terítékes mosogatógép, melyre 5 év gyári garancia van az akciónk keretében, és akár azonnal átvehető. Miután megtudta a további értékes funkciókat, ide kattintva megnézheti.>>>

A két fent mosogatógép extra funkciókkal vannak felszerelve, melyek a hétköznapokban nagy segítséget nyújtanak a felhasználóknak.

Hasznos mosogatógép funkciók:

Öntisztító szűrő

A mosogatógépet is időközönként ki kell takarítani. Ezeket a gépeket azonban nem. A gyártó öntisztító szűrővel készített őket, így nem kell hetente kivenni és elmosni a szűrőjét. Az automata szűrőtisztító rendszer kimossa az ételmaradékokat és megelőzi az eltömődést. Ezáltal a hiba- és üzemzavar-megelőzésben is fontos szerepet tölt be.

 

3in1 funkció

A mosogatógép használható 3in1 tablettákra is alkalmas. Nem szükséges külön öblítő adalék használata,így a készülék használata egyszerűbb, ami kellemes felhasználói élményt nyújt.

 

SpeedWash gyors mosás funkció

Enyhén szennyezett edények mosásakor egy konkrét program mosogatási ideje felezhető az SpeedWash gomb egyszerű megnyomásával. Ez a funkció automatikusan beállítja az optimális tisztításhoz szükséges hőmérsékletet és vízmennyiséget.

 

Féltöltet opció

Van, hogy kevesebb edényt szeretnénk elmosogatni, mert szükség van rá. Nem fog energiát és vizet pazarolni, mert a mosogatógép rendelkezik féltöltet opcióval, így csak az alsó vagy csak a felső kosarat töltse meg, és így indítsa el a programot.

 

TotalDry/Extradry szárítás

Gondoskodik önmagáról

A mosogatási ciklus után a mosogatógép ajtaja automatikusan kinyílik, de épp csak annyira, hogy kiengedje a felesleges gőzt. Ez lehetővé teszi, hogy a friss levegő bejusson az edényekhez, így az elmosogatott speciálisabb

 

AutoProgram

2 vagy 12 fős party – mindegy: az edények makulátlanul tiszták lesznek

Néha mindössze a poharak gyors elöblítésére van szükség, máskor tele van a mosogatógéped a komplett vasárnapi ebéd nehezen lemosható maradékaival. A fejlett érzékelő technológia mindig úgy állítja be a mosogatási programot, hogy az az elvárásoknak megfeleljen.

 

XXL méretű inox belső

Mind a két kép rozsdamentes acél belsővel bír, így hosszú távon partnere lesz a háztartásban. Azonban a 13 terítékes készülékben, ahogy az elvárható, óriási tárhely van. A piacon az egyik legnagyobb tárhelyet biztosítja ez a teljesen integrált mosogatógép a 86 cm-es magasságával és 56 cm széles belsejével.

 

Total AquaStop

Többet nem kell tartania attól, hogy elázik a konyha!

Az AquaStop biztonsági rendszerrel a mosogatógép biztonságosan működtethetjük éjszaka vagy a távollétünkben is. Vízszivárgás esetén az AquaStop automatikusan lezárja a vízbeömlést, amíg a szivattyú kipumpálja a vizet, így óvja meg otthonát a vízkártól.

 

A++ energia hatékonyság

A Gorenje mosógépek A++ energia felhasználása abszolút családbarát megoldás. Az energia fogyasztása és vízfogyasztása olyan alacsony, hogy biztos gazdaságosabb megoldás, mint a folyó vízben való mosogatás.

 

Időt spórol

Egy barátom megkérdezte tőlem, hogy miért vegyen mosogatógépet. A helyzet az, hogy sok pozitív dolgot tudok felsorolni, az edények higiéniáját, a gazdaságosságot, de szerintem a lényeg, az idő, amit a mosogatógép használatával nyerek. Nekem mindent megér, hogy este csak bepakolom a vacsora maradékát, elindítom. Ahelyett, hogy a mosogató felett görnyednék, a gyermekemmel angolozom, vagy bekészítjük a táskáját, netán társasozunk. Amióta van mosogatógépem, ismét tudok a kádban egy habos fürdőben olvasni. Arról nem beszélve, hogy reggel nem úgy megyek el otthonról, hogy szalad a konyha, hanem csodás rend van, és mikor hazaérek, csak a mosogatógépet kell kipakolni.

 

3+2 év gyári garancia

2019.03.01-2019.05.31. között vásárol Gorenje beépíthető készüléket, ajándékba kap +2 év gyári garanciát. Így nyugodt lehet, mert ezek a készülék 5 évig biztos gondtalanságot nyújtanak, bár a tapasztal azt mutatja, hogy még sokkal tovább. Ennek az igénybevételéhez csak egy regisztrációra van szükség a Gorenje oldalán.

Nézze meg a akcióban szereplő készülékeket, ide kattintva >>>

 

Ezek is érdekelhetik:

Mosogatógép bekötése

Ma a férjem mosogat!

Miben különböznek a mosogatógép szűrők?

Miért megy pár év alatt tönkre a mosógépem, mosogatógépem?

A konyhabútorba beépíthető vagy szabadonálló mosogatógépet válasszak?

5 jelet a legközelebbi egy mosogatógépet

Ne ringassa magát abba a hitbe egy mosogatásról…

Miért ne vegyen mosogatógépet?

Ikeás konyhába mosogatógépet?

Mosogatógépben mosható a cumisüveg?

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Ápr 01.