facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Ami elromolhat, az el is romlik - Őszi bosszankodás

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Ebben a cikkben egy barátnőm sztoriját szeretném Önökkel megosztani!

"Elkeseredve néztem az időjárás előrejelzést, hogy szeptemberben tényleg vége a nyárnak! Itt az utolsó lehetőség, hogy kimossam a futó szőnyegeket, az ágytakarókat és a plédeket. Sajnos neki kell állnom, készülni az őszre…

Előkerülnek a farmer nadrágok és a pulcsik is a gardrób tetejéről. Ilyenkor azért át szoktam őket öblíteni, hogy frissen illatosan várják, hogy felvegyük őket."

Elromlott mosógép

Ami elromolhat, el is romlik…

Szomorúan elhelyeztem az első adagot a mosógépbe, és erre nem indult el! Egy régebbi jószágom volt, így ez sajnos várható volt. De pont most?! Mindig ez van, a legrosszabbkor romlanak el a gépeim.

És akkor jött a szokásos eljárás. Gépválasztás, persze online, mert már 21. századi vagyok.

Kiválasztottam a Bosch WAT28660BY Elöltöltős mosógépet

Megvan a gép. Felhívtam azért az értékesítőt és beszélgettem egy kicsit vele, hogy biztos legyek a dolgomban. Azután átutaltam az árát. Kicsit drága volt, de a márka és az árkedvezmény (most 300e Ft helyett nincs 200e Ft.) meggyőzött. Az se volt mindegy, hogy nem kellett várnom, mivel volt raktáron, így a héten ki is hozták. Kértem bekötést, próbaindítást, és szerencsére minden rendben volt. Képzeljék a Bosch most 10 év garanciát ad a motorra, így ez is szuper.

 

Aztán jött az igazi próba!

Leterheltem az új mosógépet a futószőnyegemmel. Simán bírta! Szebbek lettek, mint új korukban. Az 1400 fordulatos centrifuga annyira hatékony hogy fél nap alatt megszáradtak a szőnyegek.

Van külön farmer funkció benne, de mivel csak öblíteni szerettem volna, a 30 és 15 perces gyors mosást választottam a nadrágoknak és pulóvereknek. Minden illatos, puha és lágy lett.

A kijelzőjén minden jól olvasható így nem okozott gondot a kezelése sem. Egyáltalán nem ugrált el a helyéről és nagyon halkan működik, bár a centrifuga egy picit hangos. De mivel fürdőszobában van, engem nem zavar.

Állítólag van benne valami szenzor, ami szabályozza a vízfelhasználást és nagyon energiatakarékosan működik. Ezekről még nem tudok beszámolni, hiszen új a készülék, de remélem, majd meglátom a villany és víz számlán. Egy biztos az 51 liter vízfogyasztás és a 152 kWh/év energiafogyasztása sokkal alacsonyabb, mint a régi gépemnek.

Boldog vagyok, hogy rátaláltam és pikk-pakk megoldottam az őszi készülődést.

Szuper ajánlat:

Igényes vásárlóink nem véletlen választják ezt a mosógépet, gazdaságos, A+++ kategóriás fogyasztása mellett számtalan olyan extrával rendelkezik amivel az Ön szívébe is belopja magát.

Az i-Dos funkció olyan intelligens, hogy meghatározza a folyékony mosószer precíz mennyiségét, a ruha betöltött súlyát, a textil típusát és az automatikus programokban még a szennyezettségi szintet is. Egyes számítások szerint a kézi adagolású hagyományos vagy kímélő programhoz képest évente (220 mosási ciklus alatt) 7062 liter vizet is megtakaríthat.

A további extra funkciókért tekintse meg a készülék adatlapját!

Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA