facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

+36 30 618 9163

Szőke István

+36 30 618 9162

Szabó Roland

+36 30 618 9163

Herke Róbert

+36 30 618 9162

Tóth Attila

+36 30 618 9162

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Online pénztárca

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Sárdy Mónika

Fantasztikus hírem van! Az onlinePénztárca felkeltette az érdeklődést és tovább fejlődik!

Amennyiben Ön már vásárolt Nálunkm akkor belépőt kap ebbe a fergeteges virtuális világba.

Miről is van szó?

Az Online Márkaboltokban Ön választhat, minden rendeléshez 5 év garanciát, és ingyenes szállítást, sőt megajándékozzuk Online Pénztárcáját is különböző összegekkel. Így a következő alkalommal több ezer forinttal olcsóbban vásárolhatnak márkaboltunkban. Ugye milyen jól hangzik? 

Mi is az Online Pénztárca?

Képzeljen el egy virtuális pénztárcát, amelyet mi kuponokkal töltünk fel, Ön pedig beválthatja őket a következő vásárlásainál. Így minden alkalommal olcsóbban juthat hozzá a kiszemelt háztartási gépéhez. A kuponokat bármilyen nagy- és kisháztartási gépre, szépségápolási termékre beválthatja, sőt, akár szolgáltatásainkra is (beüzemelés, összkomfortos szállítás, próbaindítás). A terméktípust illetően nincs semmilyen megkötés, és további jó hír, hogy a kuponoknak lejárati határidejük sincs.  Figyelje ajánlatainkat, mert a jövőben különleges akcióink keretében vásárlása mellé Online Pénztárca feltöltést is adunk ajándékba.

Ha szeretné beváltani kuponjait, következő vásárlásánál, a korábbi fiókadataival belépve (e-mail cím, titkos kód) 10 000 forintonként 500 Ft értékű kupont válthat be.

Példa /1 Egy 40 000 Ft értékű mikró vásárlásnál, 4db 500 Ft értékű kupon (az Ön megtakarítása 2.000 Ft),  Példa /2 Egy 100.000 Ft értékű hűtőszekrénynél 10 db 500 értékű kupon (az Ön megtakarítása 5.000 Ft)

Online pénztárcájának aktuális egyenlegét bármikor megtekintheti az oldal alján egy bejelentkezést követően, a „Fiókom” fülre kattintva. Az Online pénztárcába jóváírt kuponjait mindig a következő vásárlásánál használhatja fel.

Ha Online Pénztárcája még üres, ne csüggedjen! Jelenlegi akciónk keretében minden onlinePénztárca regisztrációért 1000 Ft összeget adunk ajándékba. Regisztráljon az onlinePénztárca oldalon, és élvezze az előnyöket.

Nem csak pénzt spórolhat, de kap a vásárolt termék mellé korrektség garanciát. Ez azt jelenti, hogy ha bármelyik onlinePénztárca elfogadó webáruházban vásárol, és elégedetlen a termékkel vagy a webáruház szolgáltatásával, a vásárlást követő 6 hónapon belül, indoklás nélkül visszafizetjük a vásárlás 100%-át saját onlinePénztárcájába, úgy, hogy a terméket is megtarthatja. Csak írjon az online Pénztárca ügyfélszolgálatnak és már el is van intézve.

 

Az Online Pénztárca felhasználásának további feltételeit itt találja.

 


írta:

Sárdy Mónika

Sárdy Mónika, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA