Nincs többé mosásból kifelejtett ruha

Kimaradt egy ruhadarab

Kimaradt valami a mosásból? Mostantól nem gond

Biztos Önnel is előfordult már, hogy egy hosszú munkanap után, vagy egy zsúfolt hétvégén a nagy sietségben a mosásból kimaradt egy-egy ruhadarab, vagy zokni. Bosszantó helyzet, amire nincs megoldás. Legalábbis eddig nemigen volt. A Samsung most ugyanis kifejlesztette a világelső AddWash technológiát az elöltöltős mosógépekhez.

Egyszerűen adja hozzá – mosás közben

Ez az új ajtótechnológia lehetővé teszi, hogy mosás közben is hozzáférjünk a dobhoz anélkül, hogy szüneteltetnénk a programot, leeresztenénk a vizet, vagy akár hogy kinyitnánk a mosógép ajtaját. Ugye milyen nagyszerű?

Hogyan lehetséges ez?

Egy extra ablaknak köszönhetően (a készülék ajtaján) bármikor hozzáadhatja a ruhákhoz a kifelejtett extra öblítőt vagy ruhaneműt. Ez a találmány nemcsak a bosszankodástól kíméli meg Önt, de energiát és időt is spórol azáltal, hogy a kifelejtett ruhát nem kell egy következő mosásba tenni.
Ha kisgyermekei vannak, akkor sem kell aggódnia, hogy esetleg kinyitják működés közben, hiszen gyermekzárral és minden egyéb biztonsági elemmel is felszerelték ezeket a modelleket.

És még nem minden: az ágyából is elindíthatja a mosást

Az AddWash mosógép wifi kapcsolattal is rendelkezik, amellyel Önnek egyáltalán nem kell a mosáshoz igazítania a saját napirendjét. Egy alkalmazáson keresztül, amely android vagy iOS alapú okostelefonon is fut, távolról is elindíthatja, és nyomon követheti a programot. Nem kell otthon ülnie és várni, hogy lejárjon a program, vagy azon bosszankodni, hogy elfelejtette elindítani a megpakolt mosógépet.
S ha már a gyorsaságról esett szó: a SuperSpeed funkcióval további értékes időt spórolhat ugyanis egy gombnyomásra kevesebb mint 1 órára csökken a programidő. Ennek hátterében a Super Spray technológia áll: a sugárban kilőtt vízpermettel a gép még gyorsabban ki tudja öblíteni a mosószert és a szennyeződéseket.

Az energiatakarékosságról sem feledkeztek meg a tervezők

Az Eco Bubble technológia már korábban lenyűgözött, hiszen hatékonyságot, gyorsaságot és spórolást tesz lehetővé – mi másra lenne szükségünk? :) A mosógépben működő habgenerátor a víz és mosószer keverékéhez levegőt is kever, az így létrejött hab pedig 40x gyorsabban szívódik be a ruha szövetébe, mint a hagyományos mosószeres víz. S ha ez még nem lenne elég: az aktív hab még hideg vízben (15°C) is könnyen távolítja el a szennyeződéseket. Így a ruha színét is kíméli.

Nézze meg a Samsung AddWash mosógép kínálatát!

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 09.