facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Multicooker a jövő főző/sütő edénye, indukcióval!

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Mi a Bosch Multicooker MUC88B68?

Kicsi a konyhája és nem férnek már el az edényei? Nyaralni megy? Szereti az új dolgokat? Ki akar próbálni új főzési eljárásokat? Gyorsan szeretne az egész családnak ételt készíteni?

Ha ön bármelyikre is igennel felel, akkor meg kell ismernie ezt a komplett főzőedényt. Ez az indukciós többcélú készülék - többféle főzési módot kínál.

A Bosch Multicookerben tud Ön; főzni, párolni, pörkölni, gőzölni, sütni és akár sous-vide-ni.(ejtsd: szuvidálni) A Sous-vide olyan főzési eljárás, mely során légmentesen lezárt tasakokban lévő ételt vízfürdőbe helyezünk, és ott állandó hőmérsékleten tartva készítjük el. Kuktaként is működik, így időt spórolhat.

Ezzel az egy Multicookerral lecserélheti a konyhája edényeinek 90%-át. Reálisan fantasztikus segítséget nyújt a családoknak a mindennapokban, az indukciós technológiának és a sokoldalúságának köszönhetően.

Kivitel és funkciók

Nem hagyományos edényformát választott a Bosch, hanem egy kifogástalanabb designnal készült. Lehetővé tették, hogy befogadjon egy edényt, amelyből könnyen el lehet távolítani az ételt. Maga az 5 literes teflonbevonatú tál erős fogantyúkkal rendelkezik, és literes mérésekkel van jelölve.

A Multicooker vezérlője kilenc gombból áll, így a használati utasítást szigorúan át kell tanulmányozni. De ha megismerte, már egyszerű a kezelése. Nem kell megijednie, pár alkalom után, már megy mint a karikacsapás.

Vannak olyan gombok is, amelyek szabályozzák a program rövid, közepes vagy hosszú változatát, a hőmérsékletet (5 ° C-on 40 ° C-on 160 ° C-on), az időt és a nyomást.

Késleltetheti a főzést, így frissen készült étel várja majd. Vagy használja a melegen tartó funkciót, akár 10 órán át.

50 féle étel beépített programjával egyszerű az ételkészítés. De ha ez nem elég, akkor letölthet, illetve kap hozzá egy 100 db receptet tartalmazó könyvet, vagy akár egy applikációt is a telefonjára. Nagyon részletes leírások vannak, hogy mit hogyan kell előkészíteni, behelyezni és beállítani a programokat.

Az indukciós technológiának köszönhetően nagyon gyors a készülék, és jó hír, hogy mindegy mennyi ideig és mit dolgozik, kívül mindig hideg marad, így a gyermekek nem tudják megégetni magukat vele.

Sokféle tartozék van hozzá, így majdnem minden étel könnyedén elkészíthető: duplarétegű gőzölő kosár, melyben rugalmasan készíthetünk akár egy teljes fogást (pl. hús és zöldségek), vagy csak egyes hozzávalókat. Olajban sütő kosár, és keverő spatula, és kanál is jár hozzá.

A Bosch Multicooker tisztítása

Míg a fedél egyes részei kézmosást igényelnek, a tál és a tartozékok minden mosogatógépben biztonságosan tisztíthatóak. Ez a tisztítás kényelmes és gyors.

Miért fogja szeretni a Bosch Multicooker MUC88B68 készüléket?

A funkciók és a főzési funkciók tekintetében az Multicooker többféle tűzhelynél jobban teljesít. Sokkal kisebb helyen elfér, és sokoldalú. Az egyik legjobb a készülékben, hogy ha minden előkészített, csak lecsukjuk a tetejét, megadjuk a beállításokat és onnan kezdve semmi dolgunk. Ez a sütő/főző csoda mindent megcsinál helyettünk. Biztonságos, mert nem tud kifutni az étel, nem tudjuk megégetni magunk. A végén pompázatos, egészséges étellel kínálhatjuk az egész családunkat.

Ítélet

A Multicooker szuper készülék, mert óriási a tudása, hatalmas segítség a konyhában, és gyorsan egészséges ételeket készíthet vele, akkor is, ha kezdő szakács. Ha profi a konyhában, akkor egyenesen imádni fogja. Azért a jó tanácsom az, hogy eleinte ne tegye messze a használati utasítást, illetve a telefonos applikáció sokat segít a megismerésében és kezelésében.

Nézze meg a Bosch Multicooker MUC88B68 oldalunkon!


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA