Legnépszerűbb mosógépeink

legjobb mosógépek 2017

Legnépszerűbb mosógépeink 2017 év elején!

Javában zajlik a Mosógép csereprogram, a legtöbben a következő hónapokban fogják lecserélni mosógépüket.

Ha már Ön is tervezgeti a vásárlást, és elkezdett nézelődni, megmutatom, melyek voltak a legnépszerűbb, legkedveltebb mosógépeink az elmúlt félévben.

Érdemes időben informálódni, utánanézni a gépeknek. Hiteles véleményt leginkább azoktól fog kapni, akik már jó ideje használják a készüléket, hiszen tapasztalták előnyeit, ugyanakkor a hátrányait is. Egy jó tanács: olvassa el, mint mondtak a kiszemelt mosógépről korábbi vásárlóink! A véleményeket a termékek adatlapján, a Vélemények fülre kattintva olvashatja el.

Sokan, akik mosógépet szeretnének vásárolni, nem tudják, milyen készüléket válasszanak, melyik lenne legjobb a számukra. A tanácstalanságot csak fokozza, hogy rengeteg féle típus van jelenleg a piacon, Mosógép Szalonunkban például több mint 150 különböző darabot talál. Ez kifejezetten riasztó első látásra, de ne ijedjen meg, egy kis trükkel és a szűrő ügyes használatával nagyon gyorsan megtalálja azokat a típusokat, amelyeket kifejezetten Önnek terveztek. Ha kíváncsi milyen paramétereket kell megnézni egy mosógép kiválasztásakor, segítek Önnek! Olvassa el mosógép választási segédletemet.
Ha már tudja, alapvetően milyen adottságokkal rendelkező gépre van szüksége, akkor használja a szűrőnket, amelyben: márkára, típusra, töltetsúlyra, centrifuga fordulatszámra, energiaosztályra, integrálhatóságra, kivitelre és színre is szűrhet. Ha mindent jól állított be, akkor a legutolsó találati oldalon tényleg csak azok a készülékek jelennek meg, amelyek minden kívánságának megfelelnek.

Most pedig jöjjön a versenyeredmény! Nézzük meg együtt, melyek voltak a legsikeresebb készülékek az elmúlt fél évben!

Az aranyérmes nem más, mint a Siemens WM12K268BY elöltöltős mosógép, amely hatalmas kapacitásával, szupertakarékos működésével és okos programjaival vívta ki a vásárlók rajongását. :)

Nagyon jó ár/értékarányú készülékről van szó, ezt bizonyítják a visszajelzések is:
A vásárlók szerint a Siemens mosógép előnye, hogy takarékosan és szépen dolgozik, nagyon csendes, széles programkínálattal rendelkezik, a vezérlése is egyszerű, felhasználóbarát. Sokan szeretik, hogy a programindítást is késleltethetik, így teljesen saját időbeosztásukra, napirendjükre szabhatják a készülék működését. Pluszpont jár azért, mert féltöltet mosására is van lehetőség, akár 0,5kg ruhával is bekapcsolhatja a mosást, és egyáltalán nem kell attól félnie, hogy ezzel felesleges vizet és áramot használ. Azok, akik már jó ideje mosnak vele, szinte semmilyen hátrányt nem találtak. Volt, aki jelezte, hogy centrifugálás közben kicsit hangos.
A gépben 30, sőt 15 perces gyorsprogram, érzékeny ruhákra (selyem, gyapjú, kézi mosásra tervezett agyagok) optimalizált program, sőt allergia plus is van. Kezelését különösen kényelmessé teszik az érintőszenzoros gombok és a digitális kijelző. Az öntisztító mosószertartályért pedig plusz pont jár. :)

A második helyezett, ezüstérmes mosógép nem más, mint a Whirlpool AWE 50510 Felültöltős mosógép.

A vásárlók csak ajánlani tudják Önnek is ezt a modellt, ha felültöltős mosógépre van szüksége. Főleg akkor válassza, ha kis lakása van, vagy ha alapvetően ritkán most, ez a típus ugyanis 5kg kapacitású. A takarékosságára sem lehet panasz, mivel A++ energiaosztályba tartozik. 18 mosási program van benne, és a programindítást is késleltetheti, igaz, fix idővel.
A vásárlók azért szeretik, mert csendesen, megbízhatóan és szépen most. Nem kerül sokba, ennek ellenére viszont jól dolgozik, sok programja van és a kezelése egyszerű. Sokan kiemelték, a gyors programot, és azt hogy a 30 fokos program is elég ahhoz, hogy a ruhák foltmentesek és makulátlanul tiszták legyenek.

A harmadik helyezett a Whirlpool AWE 4519 Felültöltős mosógép lett, ami árban a legkedvezőbb (a három készülék közül), tudását és energiatakarékosságát tekintve ennek megfelelően elmarad dobogós társaitól. Abban emelkedik ki az egyszerű kezelésű alapgépek közül, hogy 18 mosási programja van. Digitális kijelzővel nem rendelkezik, a programfolyamatokat LED kijelző mutatják.

Vásárlóink tapasztalataik alapján összességében azoknak ajánlják ezt a mosógépet, akik olcsón, elfogadható minőségű mosógépet szeretnének vásárolni. Van benne 15 perces gyorsprogram, kis helyen is elfér, megfelelően mos és centrifugálás közben sem zakatol. Egy hátrányt jeleztek csak vissza: a mosószertartálya a felültöltős modellekhez hasonlóan nehezen tisztítható.

Ez a cikk 2017-es évben írodott, így ezek a készülékeket már nem forgalmazzuk.

Hívja fel háztarátigép szakértő kollégám, aki ajánlj helyettük másik készüléket. +36-1/478-2128

Olvasson tovább:

Miért jobb a nagy mosógép, akár kis családoknak is?

Biztos, hogy helyesen mossa a ruháit?

Teszt mosógépről, mely megfizethető és sokoldalú gép

TOP Gorenje Mosógépek Sztárjai 2019

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 06.