Szeretné az életstílusát megjeleníteni a konyhájában?

blanco-mosogató szett

Szeretné az életstílusát megjeleníteni a konyhájában?

Legnépszerűbb mosogató szett 2018-ban

Amikor konyhára gondolunk, akkor a szekrények, és a háztartási gépek jutnak eszünkbe. Az utolsó talán a mosogató. Pedig a mosogató árulkodik a személyiségünkről.

Először a rend, és tisztaság amit megítélünk. A higiénikus mosogató látványa tudat alatt megnyugtat, hiszen ha megkínálnak akár csak egy pohár vízzel, már mérlegelünk magunkban…

Hölgyeim, és egy agglegény lakásban? Ha egy csillogó antracit gránit mosogatóval találkoznak? Ugye, hogy azonnal belopja a fiatalember a szívükbe magát.

Egy hölgy lágy jázmin színű gránit mosogató szettje, pedig csajos és elegáns.

Tehát, ne sajnálja az időt és energiát és válassza ki körültekintően a mosogató szettet a konyhájába, mert arról majd megítéltetik. :)

 

A Blanco Online Márkabolt igényes vásárlóinak az egyik kedvenc szettjét mutatom most meg Önnek, mellyel már sok család, úr, és hölgy is boldog lett.

Ez a csaptelep és mosogatómedencéből álló szett, illik sokféle otthonba. Legyen szó egy gyerekektől nyüzsgő családi házról, vagy egy kisebb lakásban kezdőházasoknak.

A gránit mosogató és csaptelep fantasztikusan ellenálló a karcolásokkal szemben. Mivel a gránit nem porózus anyag, rendkívül ellenáll a legtöbb háztartási foltnak. A vízkő szinte meg sem látszik rajta, de ha mégis valami foltot hagy, vagy egy pici vízkő üti fel a fejét, egyszerűen ecettel letörölhető lesz.

A BlancoNova 45S-SG-P mosogató medence, 45 cm-es alsószekrénybe munkalapra ráépíthető.

A mosogató medence mélység 160 mm, és széles csepegtető felülettel van ellátva. Az egyenes vonalak és pezsgő szín, elegánssá varázsolja a környezetét. Helytakarékos megoldás és klasszikus medence elrendezés jellemzi.

Rendelhet mellé, egy vágódeszkát mely illeszkedik a felületre, így a csöpögtető vagy a mosogató medence felett kap egy plusz munkafelületet.

A mosogató szett tartalmazza a BLANCODARAS SG-P típusú mosogató csaptelepet is.

Ez a silgránit egykarú csaptelep egyszerű és lenyűgöző pezsgő színével. Tökéletes harmóniát alkot a fent említett mosogató medencével. A keverőcsappal könnyedén állíthatja a víz hőmérsékletét. A térkihasználása szuper, hiszen 360 fokban körbeforgatható. BLANCO kartus kerámia tömítő korongokkal készült, így biztos lehet benne, hogy sok évig jó szolgálatot fog tenni.

Beépíthetősége egyszerű és biztonságosan rögzíthető.

Nézze meg a legkedveltebb Blanco mosogató szettet a Blanco Online Márkabolt weboldalán.

Nézze meg az összes Blanco mosogató szettet >>>

 

Olvasson tovább:

Különleges mosogató szettek

Fekete gránit mosogató helyrehozása

Praktikus kiegészítők a mosogatásban

Rozsdásodhat a rozsdamentes mosogató?

Mekkora a tökéletes mosogató?

Tippek hogyan kell bánni a rozsdamentes és a gránit mosogató medencékkel

2in1 csaptelep egy csoda!

Ne alkudjon meg a régi mosogatójával!

Mosogató a sarokban

A tökéletes szelektív gyűjtő a háztartásomba.

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Szept 05.