facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Mosogatógépben mosható a cumisüveg?

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Sárdy Mónika

Mosogatógépben mosható a cumisüveg?

Barátnőmnek iker kisfiai születtek. Sajnos nincs nagy rokonság, így neki és a férjének kell megoldania a kihívásokat. Nagy volt az öröm, de mikor hazaértek a kórházból jöttek a gondok…

Két babához jól jött volna, még két kéz, de nagyszülő hiányában, ez nem volt. Apuka egész nap dolgozott és az ifjú édesanya hullafáradtan várta haza minden este. A lakás rohant, a mosdatlan állt a mosogatóban… Mindenképpen segítség kellett nekik. Az első lépés egy mosogatógép vásárlás volt. De milyent? Olyan kellene, amiben a cumisüvegeket, és a mellszívó részeit, tejtartót is sterilizálni lehessen, hogy a mosogatással együtt ez is megoldódjon, hiszen az ikrek dupla munkával és mosogatással járnak.

Szerencsére a mosogatógép gyártók már gondoltak erre, és megalkották az antibakteriális öblítés, vagy mosogatás funkciót, így nem kell külön kifőzni, mikrózni a babák edényeit. Ők nem figyeltek a vásárlásnál, hogy olyan cumisüveget válasszanak, amely mosogatógépben mosható, de szerencsére nem nehéz ezek beszerzése. Mehet a szilikon cumi is, és a műanyag hőálló edények is a mosásba.

Lehet kapni már direkt mosogatógépbe helyezhető cumisüveg tartót, illetve szép kosarakat, melyben a cumikat is bele lehet tenni, hogy ne kóboroljanak el és szép tiszták, sterilek lehessenek.

A cumit mindenképpen vegyük ki a cumisüvegnyakból, mert a cumi és a műanyaggyűrű között a szennyeződés megbújhat.

Hallottam olyat, hogy kisgyermek nem bírja a mosogatógépet, kiütéses lesz tőle. Ilyenkor nem a mosogatógép a hibás! Ez azért történhet, mert rossz mosogatótablettát választunk. A tabletták, mosószerek között is találunk növényi alapú illatmentes, öko tablettákat az érzékenyebbek kedvéért.

Amennyiben nem sterilizáló, antibakteriális programos mosógépet választunk ajánlatos sterilizálni a cumisüvegeket, a baba pár hónapos koráig, amíg el nem kezd kúszni, mászni. Mivel akkor már mindenfélét a szájába vesz, nem fontos a sterilizálás, elég egy magas hőfokú minőségi mosogatás.

Barátnőmék két mosogatógép között vacilláltak, nézzék meg őket:

Ez a beépíthető mosogatógép Whirlpool Selection készülék, mely hosszú távon biztos kiszolgálja őket.
Antibakteriális programmal bír, így nem kell sterilizálni. Csendes programja biztos nem ébreszti fel a kicsiket. 6. érzék funkcióval van felszerelve, és ha még vállalnak gyermekeket, akkor is elég tágas, mert 14 teríték fér el benne. A víz és energiatakarékossága egyszerűen szenzációs. Megnézem a mosogatógépet>>

A másik is Whirlpool Selection mosogatógép szabadonálló készülék, mely a mostani életükhöz tökéletes. Hasonlóan az előzőhöz víz és energiabarát. Antibakteriális program mellett, csendes és 6. érzékkel felszerelt. Kisebb az előzőnél, de a 10 terítékes tér is elég a családnak. Kíváncsi vagyok a mosogatógépre>>


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Sárdy Mónika

Sárdy Mónika, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA