2019-es mosogatógép párbaj

mosogatógép párbaj 2019

Mosogatógép párbaj 2019!

Melyik a legjobb Whirlpool mosogatógép?

Óriási a kínálat, így én a legjobbnak azt ítéltem, melyet a legtöbb vásárlónk választ.

Miért mosogatógép párbaj?

Mert szembeállítom a két gépet, és így vesézem ki, hogy Ön kiválaszthassa, melyik való a háztartásába.

Az első döntés, amit meg kell hoznia, hogy szabadonálló vagy beépíthető mosogatógépet szeretne.

A Whirlpool WIE 2B19 beépíthető mosogatógép, azért nagyszerű, mert teljesen beolvad a konyhabútorba. Ennél a készüléknél bútorlapot kell az ajtóra szerelni, így nem is fog látszani, hogy mit rejt a szekrény. Már több éve divat, hogy nem látszanak a konyhagépek, láthatatlanok. Amerikai konyhás nappaliba is, és egyszerűbb konyhákban is szokás ilyen típust beépíteni.

A Whirlpool WSFO 3O23 PF X szabadonálló mosogatógép, azoknak ajánlott, akik már meglévő konyhabútoraikat nem akarják megbontani. Csinos kinézete van, és az inox szín, még sokáig hódítani fog a világunkban. Nagy kijelzője folyamatosan tájékoztat, így mindig tudja, mennyi idő van még vissza a mosogatási folyamatból. Amennyiben kisebb a konyhája, ez ideális Önnek, mert keskeny kivitel. (csak 45 cm széles) és konyabútorba szeretné beilleszteni, megteheti, mert a készülék teteje levehető, így akár pult alá is beilleszthető. Ekkor beolvad a konyhába, de a front látszik.

A méret a lényeg?

Az optimális méret kiválasztása egyszerű. Gondolja végig, hányan élnek, és milyen sűrűn lát vendégeket otthonában. Egy kisebb családnak, fiataloknak, vagy épp idősebbeknek elég egy 9-10 terítékes mosogatógép a mindennapi feladatok elmosogatására. A Whirlpool WIE 2B19 mosogatógép 10 terítékes, így ez az Ön mosogatógépe.

Amennyiben Ön nagycsaládos, vagy szereti ha barátai, rokonai meglátogatják, válasszon nagyobb kapacitású akár 12-13-14 terítékes mosogatógépet. A Whirlpool WSFO 3O23 PF X mosogatógép 13 teríték elmosogatására alkalmas, tehát 13 tányér, 13 pohár, 13 kistányért, 13 kanál, 13 villa, 13 kés, 13 pohár…

Mind két mosogatógépbe lábosokat, edényeket, sőt tepsit is elhelyezhet, és szép tisztára varázsolja őket.

Fontos, a gazdaságos működés

Meg kell vizsgálni az energia és vízfogyasztást is.

Gondolja végig, hogy mennyi vizet fogyaszt el pl. egy 13 fős vacsora után a mosogatásra. Mennyi ideig folyatja a vizet, és egy perc alatt mennyi víz folyik el a csatornába… Egy biztos, nem liter mint a Whirlpool WSFO 3O23 PF X mosogatógépnél.

Sokszor hallom, hogy és az áramfogyasztás? Hát a hidegvizet nem kell felmelegíteni, hogy meleg vízzel tudjunk mosogatni? De igen. Egy jó energiatakarékossággal készült mosogatógép nem fogyaszt több áramot, mint ha árammal melegítené fel a vizet a mosogatáshoz. Kijelenteni nem lehet, hogy kevesebbet, mert ez egyéni. Van ahol gázzal melegítik a vizet, de a gáznak is díja van.

Jelen helyzetben mind a két mosogatógép A+ vagy A++ energia besorolással bír, ami garancia arra, hogy rezsibarát mosogatógépek.

Milyen programra van szükség egy jó mosogatógépnél?

Ha magamból indulok ki, nekem szükségem van egy normál programra a mindennapokhoz. Mind két mosogatógép tudja.

Egy intenzív programra, a szennyezett lábosokhoz, tepsikhez vagy a beszáradt ételmaradékokhoz. Mind két mosogatógép tudja.

Mindenképpen kell egy gyorsprogram, ha nincs időm. Mind két mosogatógép tudja.

Mi van akkor, ha nem rakom tele a mosogatógépet, de mégis szeretnék mosogatni?

A Whirlpool WIE 2B19 mosogatógép ezt fél töltet funkcióval oldja meg, mely tökéletes és gazdaságos megoldás.

A Whirlpool WSFO 3O23 PF X mosogatógép a másik géphez hasonlóan rendelkezik egy úgynevezett Multizone funkcióval, amely egy fél adag funkció, mellyel vizet, energiát és mosogatószert spórolhat meg.

Extra funkciók a WSFO 3O23 PF X mosogatógépnél

Extra a 6. érzék technológiája, amely érzékeli a szennyezettség szintjét az edényeken, és a programot ennek megfelelően állítja be. Amikor az érzékelő a szennyezettségi szintet méri fel, a kijelzőn egy animáció látható, és frissül a mosogatási ciklus időtartama.

Muszáj megemlítenem kisgyermekes családoknál nagyon hasznos, vagy fertőző betegség esetné, a higiéniai öblítés opció Ezzel az opcióval magasabb hőmérsékletek érhetőek el, így fertőtlenítheti akár a cumisüveget, cumit, sőt fertőző betegségek esetén is ajánlott a használata.

A WSFO 3O23 PF X mosogatógép rendelkezik kristály, vagy üvegpoharak, edények elmosogatására alkalmas programmal, mely kíméletes ezekhez az érzékeny dolgokhoz.

Nem utolsó, de a felsorolásomban igen, a mosogatógép ára.

Most nem a legdrágább gépeket mutattam be Önnek, hanem azokat, melyeket sokan választanak. Ezek árbarát mosogatógépek. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy e készülékek szépen és gazdaságosan mosogatnak, de nincs luxus funkciójuk, mint az öntisztító szűrő, illetve nem tudunk wifin keresztül kommunikálni velük. De nem mindenki vágyik a legújabb fejlesztésekre, csak több szabadidőre és csillogó edényekre. Ezt a két dolgot, biztosan megadják ezek a mosogatógépek!

Nézze meg a WSFO 3O23 PF X szabadonálló mosogatógépet >>>

Ismerje meg a Whirlpool WIE 2B19 beépíthető mosogatógépet >>>

Böngésszen a Mosogatógép Szalon kínálatában >>>

 

Többet szeretne tudni a mosogatógépekről:

A konyhabútorba beépíthető vagy szabadonálló mosogatógépet válasszak?

Ma a férjem mosogat!

Mivel tud többet egy drága mosogatógép?

5 jel amikor valószínűleg le kell cserélni a mosogatógépet

 

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Jún 21.