facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Mosogatógép tortúra - tanuljon mások hibáiból

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Hihetetlen történet, melyet ha nem saját fülemmel hallok el sem hiszem!

Zsuzsi kalandja egy mosogatógéppel nem semmi. Én valószínű a hajam téptem volna, de ő nyugodtan és higgadtan élte át a történetet. Tanuljunk tőle. 

Zsuzsi minden vágya egy mosogatógép volt. Mivel nem volt még tapasztalat, gondolta elsőnek jó lesz használt gépet venni, és ha megszereti, majd beruház egy új drágább készülékre.

Ezért elment a közeli bizományi boltba, ahol elmondták neki, hogy jó a döntése, mert ezek a használt gépek tuti állapotban vannak, és még biztos 5-10 évig ki fogják őt szolgálni. Felettébb kedvesek és segítőkészek voltak. Segítettek választani és kedvező áron hazaszállították otthonába a vágyott mosogatógépet.


mosogatogep elromlott Igen ám, de kiderült, hogy a mosogatócsap szifonjára nem lehet rákötni a mosogatógép kivezető csövét. A megoldás, hogy egy új szifont kellett vásárolni. A férje elment, megvásárolt olyant, amelyikre ráköthető a mosogatógép szennyvíz elvezetője. Ez volt az első ilyen szerelésük, így izgatottan láttak neki. Nem gondoltak arra, hogy a közel 40 éves panelház 4. emeleti lakásában, az eredeti szennyvíz elvezető cső van. Így, amikor leválasztották a szifont a szennyvízelvezető csőről, az letörött a konyhai strangról (fővezeték). Ajjajj, ez már hozzáértő személy nélkül nem javítható. Sajnos, ki kellett hívni a ház vízszerelőjét, aki közölte, hogy ki kell bontani a falat, mert a letörött csövet nem lehet visszaragasztani, csak a fővezeték 1m-es darabjával együtt cserélni. A falbontás miatt ezt legkorábban másnap lehet megcsinálni, és sajnos addig a felettük lakó emberkék mosogató vízének egy része az Ő konyhájukba landol. Ezért éjszaka időközönként félálomba a megtelt vödröt ki kellett üríteni a wc-be. Elgondolkodtató, hogy emberek éjszaka miért mosogatnak, és nem alszanak? De nem volt mit tenni, üríteni kellett.

Felvirrad a másnap reggel, és jött a vízszerelő mester. Kicserélte a csövet „pár” ezer forintért, és már ott sem volt. De ha már csövet kell cserélni, akkor olyanra cserélték, amelybe közvetlenül elvezethető a mosogatógép szennyvize. Ez a legideálisabb megoldás, hiszen  kiáramló víz közvetlenül a csatornarendszerbe ömlik. Juhhééé, így nem kell terhelni a mosogatószifont a mocskos, zsíros kiáramló mosogatóvízzel. De minek vettek akkor új mosogató szifont? Sebaj, most legalább az is szép tiszta, és új.

mosogatogepMindenki boldog volt. Berakták a mosogatógépet a helyére, bekötötték. Visszatették a kibontott falat, kitakarítottak. Zsuzsi bepakolta a mosogatógépet, és csillogó csodálatos edényeket vett ki a gépből. Elmosogatta a régi tányérokat, a vitrinből a kristály poharakat, a feketére égett lábosokat, és minden megújult.

Eljött a karácsony, és sokkal könnyebb volt a házimunka. A főzés, sütés is nagyobb örömet okozott, hiszen nem kellett utána zsíros, mocskos edényekkel bajlódnia.

Beköszöntött az újév, és még mindig boldog volt.

De január közepén, égett szag kezdett terjengeni a konyhában. Többszöri mosogatás alkalmával már biztos volt, hogy a szeretet mosogatógép árasztja. Zsuzsi nem egy ijedős típus, de az égett szag egy 10 emeletes panel házban, nem biztató, így elkezdte a netet bújni mosogatógép szerelőért. (A bizományi bolt 3 hónap garanciája már lejárt.) Sajnos ismerősei nem tudtak ajánlani, így a tökéletes mosogatógép szerelő megtalálása nem kis feladat volt. Kiszállási és szerelési díjak összehasonlítása, referencia olvasás…. Végül meglett a keresett személy, aki egy kedves és alapos fiatalember volt. Kb 20 perc munkával megbizonyosodott róla, hogy a még 5-10 évig biztos működőnek ígért mosogatógép, motorhibás.

Motorhiba? És javítható, és mennyibe kerül? Sajnos 40 ezer forintos költség lenne a javítás. De hát a mosogatógép került kb. annyiba?!

Egy újabb gondterhelt döntés kellet meghozni. Zsuzsi és a férje osztottak és szoroztak. Zsuzsi ragaszkodik ahhoz, hogy neki kell mosogatógép! Egyszerűen imádja, a sok szabadidőt, amit ez által nyer, a csillogó tiszta edényekről nem is beszélve.

A megoldás egy új mosogatógép megvásárlása lett, melynek kiválasztási folyamatával és megvásárlásával minket az Mosogatógép Szalont tüntették ki. A mosogatógép bekötését szállító kollégáink végezték és a készülékhez adott 5 év garancia biztonságot ad hosszú ideig számukra.

Kedves Olvasóm! E történt tanulságát nem kell részleteznem. Egy biztos, mielőtt döntés hoz, alaposan nézzen utána a dolgoknak. Én ebben szeretnék segíteni Önnek írásaimmal. Így ha nem tud valamit, szemezgessen a blogban, írja meg nekünk (Chatan vagy info@onlinemarkabolt.hu) vagy, hívja fel szakértő kollégáimat a 1/478-2128 telefonszámon, akár csak egy jó tanácsért.

Tekintse meg mosogatógép kínálatunkat!

 

Tudjon meg többet a mosogatógépekről

Nézze meg 2017-ben melyik lett a legjobb mosogatógép márka az Online Márkaboltban.

Nézze meg videónkat, mely a Hogyan válasszunk mosógatógépet? kérdésre válaszol: 

 

Szuper ajánlat:

Vélemények rólunk:

I.Gábor :” Az ajánlatuk nagyon szimpatikus volt, ár-érték arányban számunkra megfelelt. A plusz kedvezmények (5 év garancia, ingyenes házhoz szállítás stb.) szintén vonzóvá tették az ajánlatot.”

B.András :” Már többször is rendeltem, tehát nagyon jó a benyomást keltettek, a házhoz érkező kollégák pedig rendkívül kedvesek, le a kalappal”

Itt olvashat még véleményeket az Online Márkaboltról

Tetszett a cikkem? Hálálja meg egy facebook megosztással!


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA