Vegye meg a tuti mosó-szárító gépét 2018-ban

2018 legjobb mosó-szárítógép

Vegye meg a tuti mosó-szárítógépét 2018-ban

Miért vegyek mosó-szárítógépet? Milyet válasszak? Segít a cikkem.

Két legyet egy csapásra, és élete könnyebb lesz

Miért válasszunk mosó-szárító gépet?

A mosó- szárítógépek sajnos nem annyira népszerűek napjainkban. Sokszor halljuk, hogy azt gondolják ezek a gépek nem olyan jók, mintha külön lenne a mosógép és szárítógép. Az a helyzet, hogy ezzel nem tudok egyetérteni. Sőt sokan nem engedhetik meg maguknak, a különálló gépeket, mert nincs helyük. Ráadásul a lakásból fel kell áldozni a teregetőnek is helyet. Így tökéletes kompromisszum, a mosó-szárítógép.

Az utóbbi években a gépek hatékonysága fényévekkel javult. Fejlődött a program kínálatuk, a gazdaságosságuk és az egyénre szabhatóságuk is. Így valóban tiszta, száraz ruhát érhet el ugyanabból a gépből. Megnyugtató lehet tudni, hogy az este kimosott munkaruhája biztos száraz lesz reggelre. Nem fordulhat elő, hogy reggel hajszárítóval kell rásegítenie a száradásra.

Mit vegyen figyelembe a mosó-szárító gépeknél?

Nos, először meg kell vizsgálni az energia besorolást. Csak azt a gépet válassza, amely az "A" vagy a fölötti osztályba van, mert az energia felhasználása gyors és ez elég költséges lehet, illetve a környezetet is rombolja.

Azt is végig kell gondolnia, hogy mennyi mosást végez. Ha sok ruhát mos, akkor egy nagy kapacitású modellre van szüksége (8 kg vagy annál magasabb), míg ha csak egy kisebb családra vagy magára mos, akkor kisebb is elegendő lesz. Ugyanakkor vegye figyelembe, hogy a mosási kapacitásnál mindig kisebb a szárítási kapacitása ezeknek a készülékeknek, hiszen a száradáshoz nagyobb hely szükséges. Talán ez az egyetle hátránya a mosó-szárítógépeknek.

A programbeállítások is fontosak. Figyeljen a különböző funkciókat kínáló gépekre - a gyors mosásra, a kézi mosásra -, mivel ezek realisztikusabban tükrözik a mindennapi igényeket.

Végül, gondolja át a zajszintet is, mert nem mindegy, hogy halkan duruzsol, vagy egy motorkerékpár zajszintjére hasonlít.

A következő közép árkategóriás mosó-szárító gépeket ajánlom figyelmébe:

Whirlpool Elöltöltős mosó-szárítógépek

Energiaértékelés: A, 
Ajánlom: nagy családosoknak

9 kg mosással és 6-7 kg szárítási kapacitással rendelkezik. Így egy nem csak egy kisebb család ruhaneműjét képes kezelni. Talál olyant, amely Csendes működésű inverter motorral készült, így nem lesz hangos a működése. A mindent eldöntő plusz, hogy a gyártó a motorra 10 év garanciát biztosít.

Technikai szempontból jól teljesítenek. A színes ruháknak abszolút barátja, mert a 15°C alacsony hőmérsékletű színkímélő mosási funkcióval vigyáz a színekre, miközben tisztára mossa őket. Lehetősége van beállítani a mosási hőmérsékleteket és centrifuga fordulatszámot is. 30 perces gyors mosási programja minden háziasszony álma, így a vészhelyzeteket is egy szempillantás alatt megoldja. A szárítási programjai is kiválóak. 3 féle szárítási módozata van. A gardrób évszakos nagytakarítása ezzel a géppel pikk-pakk könnyedén megvan. Alaposan tisztít és gyorsan szárad a ruha benne, miközben csendesen működik.

Megismerem a Whirlpool Elöltöltős mosó-szárítógépeket >>>

Indesit XWDA 751680X W EU Elöltöltős mosó-szárítógép

Energiaértékelés: A
A legjobb:kis családoknak

 7 kg mosási kapacitás tökéletesen elegendő kisebb háztartások számára. 5 kg ruhát tud szárítani. Kényelmét szolgálja, hogy egy gombnyomással az egész működést beindíthatja. Külön-külön használhatja a mosási és a szárítási funkciókat. Az Express Wash&Dry programnak köszönhetően mindössze 35 perc alatt felfrissítheti és megszáríthatja a kevésbé szennyezett ruhadarabjait (0,5kg-ig). A farmer szövetének és színének megóvására a Jeans programot terveztek. A szagtalanító ciklussal megszüntetheti a tartós szagokat. 16 mosási és 12 szárítási program szolgálja Önt. Ezzel a géppel könnyebb lesz az élete, és soha többet nem kell a teregetőt kerülgetnie, illetve az otthona penészesedése is elkerülhető.

Megveszem az Indesit XWDA 751680X W EU Elöltöltős mosó-szárítógépet.

Jó tanácsa a mosó-szárítógépekhez:

Fontos, hogy mindig olvassa el a használati utasítást. Sőt alaposan tanulmányozza át, mert részletesen leírják, hogy milyen anyagú ruhához melyik programot ajánlják. A ruhacímkéket is át kell néznie, mert ha rosszul állítja be a mosó-szárítógépet akkor ruhái sérülhetnek. Amennyiben megismerte gépe működését, biztos vagyok benne, hogy tökéletesen illeszkedik majd az életébe, és még több szabadidőt biztosít Önnek.

 

Tekintse meg a Mosó-szárítógép Szalon teljes kínálatát!

I.Gábor :” Az ajánlatuk nagyon szimpatikus volt, ár-érték arányban számunkra megfelelt. A plusz kedvezmények (5 év garancia, ingyenes házhoz szállítás stb.) szintén vonzóvá tették az ajánlatot.”

Tetszett a cikkem? Hálálja meg egy Facebook megosztással!

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 03.