Mire jó a robotporszívó?

Robotporszívó

Mire jó a robotporszívó?

Ugye Ön sem szeret porszívózni? Mutatok egy robotot, ami ezt a munkát is elvégzi Ön helyett...

Tegye fel a kezét aki szeret porszívózni! Bárhol tennénk fel ezt a kérdést, biztos vagyok benne, hogy nem sok jelentkezőt látnánk. A porszívózás a legutáltabb háztartási munkák közé tartozik, kéz a kézben jár a mosogatással amiért szintén nem rajongunk.

Valljuk be, mindannyiunknak megfordult már a fejében, mennyivel egyszerűbb és vidámabb lenne az életünk, ha a takarítást robotok végeznék helyettünk. Nos, amilyen elsöprő iramban fejlődik a technológia, talán erre sem kell már sokáig várnunk, ami pedig a porszívókat illeti, a gyártók már most megoldást találtak erre a kérdésre is. Így születtek meg a robotporszívók, amelyek megjelenésük hajnalán még egyszerű, kerekeken guruló szívógépek voltak, ma viszont olyan futurisztikus tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a szennyezettebb terület felismerő funkció, az egyenetlen padlóhoz alkalmazkodó kontúrkövető szívófej, vagy a fedélzeti digitális kamerával támogatott takarítási útvonaltervezés stb.

A Samsung robotporszívók között egy olyan high-tech modellt is találunk, amely teljesítményében és tudásában is túlszárnyalja az összes jelenleg piacon elérhető készüléket. A VR20H9050UW/GE egy olyan önjáró robot, amely 60x erősebb szívóerővel rendelkezik a korábbi modellekhez képest. 107 mm-rel szélesebb kefével látták el, így kiterjedtebb területen is alapos tisztítást garantál. A nagyteljesítményű FullView™ szenzorral feltérképezi az egész szobát, és minden akadályt felismer, így fennakadás nélkül dolgozik. A gép a biztonságra is figyel: a Virtual Guard-dal kijelölheti a tisztítani kívánt felületet, és ezt követően a robot kizárólag azt a területet járja majd be, amelyet Ön engedélyezett.

Amennyiben a cikkben szereplő készülékeket már nem forgalmazzuk, hívja fel szakértőinket, és ajánlanak másik készüléket Önnek, kérdése van a termékekkel, rendeléssel kapcsolatban, forduljon hozzánk a +36 1 478 2128-as telefonszámon.

Tudjon meg többet a porszívókról:

Miért ne vegyen porzsákos porszívót?

Kisgyermeke, vagy kisállata van? Erre a porszívóra van szüksége!

1 perc alatt tisztaság az otthonában

Volt nálam egy porszívóügynök és mégis Bosch porszívót vettem

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 09.