facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

+36 30 618 9163

Szőke István

+36 30 618 9162

Szabó Roland

+36 30 618 9163

Herke Róbert

+36 30 618 9162

Tóth Attila

+36 30 618 9162

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Megbízhatóság kontra hatékonyság

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Biros Mónika

Hogyan válasszuk ki a megfelelő szárítógépet? Milyen szempontokat érdemes körültekintően megfontolni? Mi számít igazán a készülék gyakorlati használatakor? Többek között ezekre voltunk kíváncsiak, megkértük hát szárítógép vásárlóinkat, hogy osszák meg velünk a készülék kiválasztásával és működésével kapcsolatos tapasztalataikat.   

Nagyon sok válasz érkezett, amit ezúton is szeretnénk megköszönni. Jöjjenek hát az eredmények. :)

Összecsap a két tábor

Arra a kérdésre, hogy mi volt a legfontosabb szempont, ami alapján döntöttek, vásárlóink válaszai alapján két, hajszálpontosan egyforma nagyságú tábor rajzolódott ki! A minőségpártiak, akik a termék megbízhatóságát és a márkáját (82%) tartják fontosnak, valamint azok, akik a hatékonyságra mennek (82%) – akik a gép (energia)fogyasztását és árát tartják szem előtt. Valójában azt mondhatjuk, hogy alapjáraton ezt a két szempont a leglényegesebb, persze más tényezők is szerepelnek a felsorolásban: könnyű kezelhetőség, átlátható vezérlőfelület (43%), speciális programok (37%) és bőven akadnak olyanok is, akiknek csak hőszivattyús szárítógép jöhet szóba (41%).

Mi okozza a legnagyobb nehézséget?  Milyen hibákat követhetek el az új szárítógépem kiválasztásakor?

Ahogy azt már a mosógép vásárlási szokásokat felmérő kérdőívben is láttuk, a hatalmas választék rendkívül megnehezíti a választást. Habár a piacon – a mosógépekkel összevetve – lényegesen kevesebb típusú szárítógép van, a különböző modellek összehasonlítását az is megnehezíti, hogy ez a háztartási gép nem olyan elterjedt Magyarországon. Sokan nem tudják, mire is számíthatnak, illetve informálódni sincs honnan, hiszen a családi-baráti körben sem rendelkeznek ilyen géppel.

A legnagyobb hiba, amit választáskor elkövethetünk…

Vásárlóink szerint az, ha nem megbízható gépet viszünk haza, illetve ha csak egy szempont, például az ár alapján hozzuk meg a döntésünket. A legolcsóbb típus megrendelése azért is baklövés, mert egy energiafaló géppel később a sokszorosát fogjuk ráfizetni, ráadásul hamarabb tönkremegy. Érdemes körültekintően megnézni, összehasonlítani a technikai paramétereket, hogy később tényleg megfeleljen a mosási-szárítási igényeinknek. Eső után köpönyeg, ha már csak a konkrét használatkor derül ki, milyen jó lett volna, ha olyan modellt vásárolunk, amiben pl. van antibakteriális vagy félprogram.

Ha az ár nem számítana…

A legtöbben (27%) gondolkodás nélkül Bosch márkájú szárítógépet választanának. Őket követik a Siemens pártiak (21%), majd azok, akik a Whirlpool márkában bíznak leginkább (12%).

A gép gyakorlati használatakor a legfontosabb…

Mikor kiválasztjuk álmaink készülékét, nem árt előre átgondolni, mi az a legfontosabb tulajdonság, amelynek a későbbiekben, a gyakorlati használatakor a leginkább hasznát vesszük. Tapasztalt szárítógép tulajdonosaink véleménye alapján a következő adottságok számítanak leginkább:

A gép gyakorlati használatakor mit tart a legfontosabbnak

A puha és gyűrődésmentes ruhák tehát fontosabbak, mint az, hogy a készülék keveset fogyasszon.
A legtöbb bosszúságot a szárítógép használatakor a szöszszűrő és a kondenzátor tartály tisztítása és kiürítése okozza. Ha Ön még vásárlás előtt áll, és szeretné elkerülni ezt a mecerát, van egy jó hírem. A legkorszerűbb csodamasinákat már öntisztító kondenzátorral szerelték fel. :)

Ha szeretné, hogy az Ön otthonába is egy megbízható, takarékos, és igényeire szabott szárítógép kerüljön, de bizonytalan a döntésében, hívja szakértő kollégámat a + 36 1/478 2128-as telefonszámon.


írta:

Biros Mónika

Biros Mónika, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA