facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Gáz, indukció, flex indukció.. Mindent a Neff főzőlapokról

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Rugalmasság, Gazdaságosság, Modern gondolkodás!

Ezt mind tudják a Neff főzőlapok! Ne a szomszédra hallgasson hanem, Döntse el Ön, mert mindenkinek másra van szüksége.

Ismerje meg a Neff főzőlapokat, és élvezze az otthoni szakácséletet!

Gáz főzőlapok:

30-60-90 cm széles üvegkerámia fekete és fehér gázfőzőlapok között válogathat. Van 1-2-4 vagy akár 5 égős kivitelben is.

Egyedisége a FlameSelect, amely megbízható és pontos hő beállítást tesz lehetővé 9 fokozatban. Így már szinte olyan pontosan irányíthatja a hőszabályozást, mint egy elektromos főzőlapnál.

Több gázfőzőlap fel van szerelve óriási teljesítménnyel bíró WOK égővel, mely gyorsítja a főzési időt.

A főzőlapok kényelmes egykezes szikragyújtási funkcióval bírnak, amely automatikusan meggyújtja a lángot.

Gondoskodtak a biztonságról, amelyet a termo elektromos égésbiztosító garantálja, hogy a gáz nem szivároghat, ha valami okból kialszik a láng.

Kedvencem ez a Neff 20T27DA79NO rendhagyó gáz főzőlap, ami akár egy 4 gyermekes családnak az álma lehet. Kattintson ide a részletekért >>

Indukciós főzőlapok:

Az indukciós főzéssel a hő közvetlenül az edényben keletkezik, ezáltal precíz főzés lehetséges, ami a kikapcsolás pillanatában megszűnik. Így biztonságos és gazdaságos az indukciós főzés.

Az indukciós főzőlapok között találhat CombiZone főzőzónát, amelynél két főzőzónát használhatja 2 különálló indukciós főzőzónaként vagy 1 nagy összekapcsolt indukciós főzőzónaként, a nagyobb edényekért, vagy akár sütőzónaként tepsit is elhelyezhet rá.

A NEff a gyorsaságér az alábbi funkciókat fejlesztette ki: 

Pan Boost serpenyők részére. 

Ez a gyorsfelfűtési funkció 30 másodpercig rendkívül nagy teljesítménnyel melegíti serpenyőjét. Ezt követően automatikusan csökkenti a teljesítményt, nehogy a serpenyők bevonata károsodjon. Gyors, biztonságos és egyszerű.

Pot Boost, a gyorsfelfűtési funkció.
A legmagasabb fokozathoz képest 50%-kal nagyobb teljesítményt biztosít, szinte azonnal. Attól sem kell tartania, hogy kifut az étel az edényből, mivel éppen időben és automatikusan kikapcsol, hogy megakadályozza a főzőlap túlhevülését.

Egyedi irányítással rendelkezhetnek  Neff TwistPadnak köszönhetően.

TwistPad-al (kerek mágneses gomb) tudja a hőmérsékletet szabályozni a főzőlapon. Különlegessége, hogy ha le szeretné takarítani a kerámia felületet, akár le is veheti. Amennyiben eltávolítja, vagy áthelyezi a kezelőgombot, a főzőlap automatikusan kikapcsol.

Az érintőgombos (Touch Controll) egyszerű kezelést biztosít, mely a modern konyha alapja, és ezáltal a felület sima, és könnyen tisztán tartható, esztétikus felület.

Természetesen van edényfelismerés (csak akkor kapcsol be, ha edényt helyezünk el rajta). Szuper időzítő funkciókkal is felszerelték, melyek akár lekapcsolják a főzőlapot a beállított idő elteltével, így nem fog leégni az étel.

Azért, hogy tisztába legyen az energiafelhasználással, vannak olyan készülékek, melyek a főzés végén kijelzik az áramfogyasztás mennyiségét.

Amennyiben otthonában korlátozott a villanyóra teljesítménye, Ön beállíthatja, hogy mennyi áramot használjon a főzőlapműködés közben a Power Management segítségével

Fontos a Neff-nek az Ön és családja biztonsága, ezért erről is gondoskodtak.

Az automatikus biztonsági kikapcsolás, kikapcsolja a főzőlapot, beállítástól függően 1-10 óra működésnél.

Gyermekzárra l készült a főzőlap, így lekapcsolhatóak az érzékelői, hogy illetéktelen kezecskék nem tudják bekapcsolni.

Törlés védelem a működés közben akadályozza meg a véletlen átállítást.

A legkülönlegesebb indukciós főzőlap a Neff T48BD1AN0 indukciós főzőlap, mert beépített páraelszívóval rendelkezik.

Ezt látnia kell! Kattintson ide a részletekért >>

Flex Indukciós főzőlapok

A Flex Indukciós főzőlapok bírnak az indukciós főzés minden előnyével, de emellett a rugalmasság az óriási előnyük.

Flex Indukciós zónán szabadabban helyezheti el a tetszőleges méretű edényeit. Automatikusan felismerik az edények és serpenyők számát, méretét és alakját, és csak ott melegítenek, ahol szükséges. Ha nincs rajtuk edény, nem is kapcsolnak be.

Minden tulajdonsággal bírnak, amivel az indukciós főzőlapok. Az előzőekben ismertettem ezeket, de a Neff Flex Indukciós főzőlap még egy eszméletlen jó tulajdonsággal rendelkezik, és ez a Power Move funkciót. A Power Move-al bíró részt kettó vagy három különböző fokozatú részre oszthatja fel. Az Önhöz legközelebbi zóna lesz a legmagasabb fokozatú a főzéshez, a középen közepes (amennyiben két részre osztható ez kimarad), míg leghátul csak melegen tartásra szolgáló fokozat aktiválódik. Így az ízesítésnek szentelheti teljes figyelmét, és nem kell állandóan a beállítások módosításával foglalkoznia.

Nézze meg a Neff T59TT60N0 Flex indukciós főzőlapot, mert ha sokat főz, erre mindenképpen szüksége lesz. Kattintson ide >>

Kérdése van a termékkel, szállítással kapcsolatban hívja bátran mosógép szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA