Gáz, indukció, flex indukció.. Mindent a Neff főzőlapokról

gáz-indukció-felxindukció

Gáz, indukció, flex indukció.. Mindent a Neff főzőlapokról

Rengeteg funkciót kell megismerni akkor is amikor főzőlapot választunk . Én most összeszedtem ezeket a Neff készülékekhez.

Rugalmasság, Gazdaságosság, Modern gondolkodás!

Ezt mind tudják a Neff főzőlapok! Ne a szomszédra hallgasson hanem, Döntse el Ön, mert mindenkinek másra van szüksége.

Ismerje meg a Neff főzőlapokat, és élvezze az otthoni szakácséletet!

Gáz főzőlapok:

30-60-90 cm széles üvegkerámia fekete és fehér gázfőzőlapok között válogathat. Van 1-2-4 vagy akár 5 égős kivitelben is.

Egyedisége a FlameSelect, amely megbízható és pontos hő beállítást tesz lehetővé 9 fokozatban. Így már szinte olyan pontosan irányíthatja a hőszabályozást, mint egy elektromos főzőlapnál.

Több gázfőzőlap fel van szerelve óriási teljesítménnyel bíró WOK égővel, mely gyorsítja a főzési időt.

A főzőlapok kényelmes egykezes szikragyújtási funkcióval bírnak, amely automatikusan meggyújtja a lángot.

Gondoskodtak a biztonságról, amelyet a termo elektromos égésbiztosító garantálja, hogy a gáz nem szivároghat, ha valami okból kialszik a láng.

Kedvencem ez a Neff 20T27DA79NO rendhagyó gáz főzőlap, ami akár egy 4 gyermekes családnak az álma lehet. Kattintson ide a részletekért >>

 

Indukciós főzőlapok:

indukciós főzőlapról minden

Az indukciós főzéssel a hő közvetlenül az edényben keletkezik, ezáltal precíz főzés lehetséges, ami a kikapcsolás pillanatában megszűnik. Így biztonságos és gazdaságos az indukciós főzés.

Az indukciós főzőlapok között találhat CombiZone főzőzónát, amelynél két főzőzónát használhatja 2 különálló indukciós főzőzónaként vagy 1 nagy összekapcsolt indukciós főzőzónaként, a nagyobb edényekért, vagy akár sütőzónaként tepsit is elhelyezhet rá.

A NEff a gyorsaságér az alábbi funkciókat fejlesztette ki: 

Pan Boost serpenyők részére. 

Ez a gyorsfelfűtési funkció 30 másodpercig rendkívül nagy teljesítménnyel melegíti serpenyőjét. Ezt követően automatikusan csökkenti a teljesítményt, nehogy a serpenyők bevonata károsodjon. Gyors, biztonságos és egyszerű.

Pot Boost, a gyorsfelfűtési funkció.
A legmagasabb fokozathoz képest 50%-kal nagyobb teljesítményt biztosít, szinte azonnal. Attól sem kell tartania, hogy kifut az étel az edényből, mivel éppen időben és automatikusan kikapcsol, hogy megakadályozza a főzőlap túlhevülését.

Egyedi irányítással rendelkezhetnek  Neff TwistPadnak köszönhetően.

TwistPad-al (kerek mágneses gomb) tudja a hőmérsékletet szabályozni a főzőlapon. Különlegessége, hogy ha le szeretné takarítani a kerámia felületet, akár le is veheti. Amennyiben eltávolítja, vagy áthelyezi a kezelőgombot, a főzőlap automatikusan kikapcsol.

 

Az érintőgombos (Touch Controll) egyszerű kezelést biztosít, mely a modern konyha alapja, és ezáltal a felület sima, és könnyen tisztán tartható, esztétikus felület.

Természetesen van edényfelismerés (csak akkor kapcsol be, ha edényt helyezünk el rajta). Szuper időzítő funkciókkal is felszerelték, melyek akár lekapcsolják a főzőlapot a beállított idő elteltével, így nem fog leégni az étel.

Azért, hogy tisztába legyen az energiafelhasználással, vannak olyan készülékek, melyek a főzés végén kijelzik az áramfogyasztás mennyiségét.

Amennyiben otthonában korlátozott a villanyóra teljesítménye, Ön beállíthatja, hogy mennyi áramot használjon a főzőlapműködés közben a Power Management segítségével

Fontos a Neff-nek az Ön és családja biztonsága, ezért erről is gondoskodtak.

Az automatikus biztonsági kikapcsolás, kikapcsolja a főzőlapot, beállítástól függően 1-10 óra működésnél.

Gyermekzárra l készült a főzőlap, így lekapcsolhatóak az érzékelői, hogy illetéktelen kezecskék nem tudják bekapcsolni.

Törlés védelem a működés közben akadályozza meg a véletlen átállítást.

A legkülönlegesebb indukciós főzőlap a Neff T48BD1AN0 indukciós főzőlap, mert beépített páraelszívóval rendelkezik.

Ezt látnia kell! Kattintson ide a részletekért >>

 

Flex Indukciós főzőlapok

minden a felxindukciós főzőlapról

A Flex Indukciós főzőlapok bírnak az indukciós főzés minden előnyével, de emellett a rugalmasság az óriási előnyük.

Flex Indukciós zónán szabadabban helyezheti el a tetszőleges méretű edényeit. Automatikusan felismerik az edények és serpenyők számát, méretét és alakját, és csak ott melegítenek, ahol szükséges. Ha nincs rajtuk edény, nem is kapcsolnak be.

Minden tulajdonsággal bírnak, amivel az indukciós főzőlapok. Az előzőekben ismertettem ezeket, de a Neff Flex Indukciós főzőlap még egy eszméletlen jó tulajdonsággal rendelkezik, és ez a Power Move funkciót. A Power Move-al bíró részt kettó vagy három különböző fokozatú részre oszthatja fel. Az Önhöz legközelebbi zóna lesz a legmagasabb fokozatú a főzéshez, a középen közepes (amennyiben két részre osztható ez kimarad), míg leghátul csak melegen tartásra szolgáló fokozat aktiválódik. Így az ízesítésnek szentelheti teljes figyelmét, és nem kell állandóan a beállítások módosításával foglalkoznia.

Nézze meg a Neff T59TT60N0 Flex indukciós főzőlapot, mert ha sokat főz, erre mindenképpen szüksége lesz. Kattintson ide >>

Kérdése van a termékkel, szállítással kapcsolatban hívja bátran mosógép szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 03.