facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Mindenkinek mosogatógépet!

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Miért kell nekem mosogatógép?

Úgy érzi magát, mint egy polip csak két karral?
Száz felé kell szakadnia, hogy minden házimunkát ellásson?
Kirepedezett a bőr a kezén, és nem tud meggyógyulni, mert örökké a mosogatóvízbe kell nyúlkálnia?
Csúszósak, zsírosak maradnak az edények?
Fertőző beteg van a családban?
Fontos Önnek a higiénia?

Azt mondta egy vásárlónknak a férje, hogy a felesége azért akar mosogatógépet, mert lusta. DE ez nem igaz! Ez nem csak a kényelemről szól, hanem a higiéniáról és az időről is. A házimunka egy egész embert igényel, a rendes fizetős munkahelyünk egy egész embert igényel, a gyereknevelés egy egész embert igényel stb.. Hány felé kell szétszakadni? A mosogatógép segítség, mely időt ad nekünk, amit hasznosan tölthetünk. Higiéniát ad, hogy egészséges életünk lehessen, és mindemellett gazdaságos, környezetbarát megoldás.

Nézzük az érveket, hogy miért szükségszerű a mosogatógép.

1. Mosogatógépek időt takarítanak meg

Az edények mosogatógépbe való behelyezése és a Start gomb megnyomása kevesebb időt vesz igénybe, mintha Önnek kellene egyesével elmosogatni az edényeket. A kipakolási idő is kevesebb időt vesz igénybe, mint a törölgetés és a csöpögtetőről való elpakolás. A nyert időt töltse hasznosan.

2. Mosogatógépek pénzt takarítanak meg a vízhasználat folyamán

Először nézzük a vízfogyasztást. Én kipróbáltam és nekem 1 perc alatt 6 liter víz folyik el a konyhai mosogató csaptelepből. A legtöbb mosogatógép 10-12 liter vízzel tökéletesen elmosogat, így nekem 2 perc alatt kellene végeznem, hogy a vízhasználat megegyező legyen. Ez nem sikerülhet, biztos, hogy a vízgazdálkodás szempontból a mosogatógép nyer.

3. Mosogatógép energiafelhasználása megemeli a villanyszámlát?

A mosogatógépek hideg vízzel műkődnek, és ők állítják elő a szükséges hőmérsékletű meleg vizet.  A mosogatógépek a működésükhöz energiát használnak fel. Egy A+-os mosogatógép egy ciklus alatt, 1.04 kWh energiát használ el. Ez 40 Ft-os árammal számolva, nem egy magas összeg. Számolja ki, hogy Ön mennyi pénzért melegíti fel a vizet, és rá fog döbbeni, nagy valószínűséggel drágább lesz vagy hasonló nagyságrendű, mint a mosogatógép üzemeltetése.


Tehát az energia és vízhasználata a mosogatógépnek igényli a legkevesebbet, és ez a leginkább környezetbarát módja az edények tisztításának is.

4. Mosogatógép nem szárítja a bőrünket

A folyamatos kézi mosogatás eredménye a durva és száraz, vagy akár repedéses és vérző bőr lehet a kezünkön. A mosogatógép használatával ezt kivédheti.

Nem kell aggódnia, hogy a csúszós, zsíros edények kicsúsznak az ujjai közül. Ha artritisz vagy carpalis alagút szindrómája van, akkor a mosogatógép óriási segítsége lesz.

5. Baktérium-gyilkos a mosogatógép

Az egészséges, tiszta edényekhez 60 Celsius fokon kell mosogatni. Ezt a hőfokot kezünk egyszerűen nem bírja. Így a betegséget okozó baktériumokat csak tologatjuk az edényeinken, de nem szabadulunk meg tőlük. A mosogatógépeket hívhatjuk ezért akár baktérium-gyilkosnak. Így a babák cumisüvegei, edényei is higiénikusan elmoshatóak benne, vagy a fertőző betegségek további terjedését is megakadályozza.

6. A mosogatószivacsban több baktérium és szennyeződés lehet, mint a WC ülőkén. Dobja, el mielőtt megfertőzi!

Angol kutatás szerint, a mosogató szivacsunkban pontosan 362 különböző baktérium élhet. Ennél is megdöbbentőbb adat, hogy egyetlen mosogatószivacsban 82 milliárd (!) baktériumot találtak. ”Ez ugyanaz a baktériumsűrűség, ami az emberi székletben is előfordul” - magyarázta a New York Times-nak a kutatás vezetője, Markus Egert.

A mosogatószivacsokban talált baktériumok között volt olyan, ami fertőzést okozhat, és olyan is, ami zsírsejtekkel táplálkozik és ilyen sejteket is ürít. Ezek jellegzetes szagot árasztanak magukból, s a kutatók szerint ez a baktérium (név szerint Moraxella osloensis) felelős a szennyes ruhák szagáért is.

Ezért a mosogató szivacsunk az egyik legfertőzőbb dolog az otthonunkban. Tehát Spongyabobot hagyjuk a tengerben, és használjunk mosogatógépet. :)

7. Mosogatógépek életteret adnak

Nincs többé szükség csöpögtetőre, így nagyobb munkafelülete lesz. Nagyon élettere lesz a gépek használatához a sütés-főzés kellékeihez. Arról nem beszélve, hogy nem lesznek elől hagyott kajamaradékos koszos edények. A piszkos edény látványa rendetlenséget sugall és nehéz elmenni mellette. Így nem lesz a mosogatás rabszolgája, és a konyha kinézete is rendet fog sugallni, ha hirtelen egy váratlan vendég meglepi.

Bónusz: A mosogatógépek értéket adnak otthonának

Ha arra törekszik, hogy eladja a házát, vagy bérbe adja a lakását, a potenciális vásárlók vagy bérlők mindig megnézik, milyen készülékek vannak, mielőtt tárgyalnának az árról. Biztos lehet benne, hogy a mosogatógép jelenléte emeli az otthona értékét.

Tudjon meg többet a mosogatógépekről

Nézze meg 2017-ben melyik lett a legjobb mosogatógép márka az Online Márkaboltban.

Hogyan válasszunk mosogatógépet!

Nézze meg videónkat, mely a Hogyan válasszunk mosógatógépet? kérdésre válaszol: 

Nézze meg Szuper ajánlatunkat:

Whirlpool Selection szabadonálló mosogatógép, mely egy átlagos családi élethez a 21. században tökéletes. Víz és energiabarát. Antibakteriális program mellett, csendes a működése és 6. érzékkel felszerelt. http://www.onlinemarkaboltok.hu/whirlpool-haztartasi-gep-markabolt/whirlpool-adp-422-wh-szabadonallo-mosogatogep

Vélemények rólunk:

I.Gábor :” Az ajánlatuk nagyon szimpatikus volt, ár-érték arányban számunkra megfelelt. A plusz kedvezmények (5 év garancia, ingyenes házhoz szállítás stb.) szintén vonzóvá tették az ajánlatot.”

B.András :” Már többször is rendeltem, tehát nagyon jó a benyomást keltettek, a házhoz érkező kollégák pedig rendkívül kedvesek, le a kalappal”

Itt olvashat még véleményeket az Online Márkaboltról


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA