Milyen egyajtós hűtőszekrényt vegyen 2018-ban?

hűtőszekrény nagycsaládnak

Mit várjunk el, egy egyajtós hűtőszekrénytől 2018-ban

Az vagy amit megeszel :)

Szól a mondás. Mutatok egy olyan hűtőszekrényt melynek hatalmas a kapacitása, kiemelkedően egyenletes hűtéssel bír, hangtalanul működik, mindezt alacsony üzemeltetési költségek mellett.

Engem már ezzel meggyőzött volna, de azért kirészletezem, hogy mindent tudjon.

Főbb jellemzők

  • 363 literes hűtőszekrény
  • A ++ energia minősítés
  • 6.érzék Fresh Control hűtés
  • Automatikus leolvasztás

 

Milyen a Whirlpool SW8 AM2C XRL?

nagy családnak hűtő

Egy modern, szép dizájnal bíró egyajtós 187 cm magas, 363 literes hűtőszekrény. Lenyűgöző a maga nemében, a kiváló teljesítménye, a 6. érzékkel felszerelt levegőhűtése, antibakteriális szűrője, és alacsony üzemeltetési költségek teszik a kedvencé.

 

Miért fogja szeretni ezt az egyajtós hűtőszekrényt?

A merész megjelenés nem minden konyhához illik. Ez egy európai stílusú inox hűtőszekrény, amely elegánssá varázsolja otthonát. A Whirlpool felirat az egyetlen kozmetikai dísz. A függőleges fogantyú igazán pompás, amely szintén inox.

Szépen ragyog a hűtőtér belseje a LED világításnak köszönhetően.

Az érintőképernyő és a hőmérsékletkijelző az ajtókereten felül található, így minden nyitásnál szem előtt van és ellenőrizheti a tökéletes beállításokat.

Hosszú ideig egészséges friss ételek maradnak a hűtőszekrényben, mert a gyorshűtés opció megkönnyíti a nagybevásárlás után az ételek lehűtését. A 6. érzék gomb bekapcsolja a Whirlpool érzékelőket és a ventilátor keringeti a levegőt, hogy az egyenletesebb levegőt eredményezzen, és ezáltal csökkenti a baktériumokat is. A baktériumok ellen még az antibakteriális szűrővel is felszerelték, így sokkal hosszabb ideig egészségesek maradnak az élelmiszerei.

 

Mennyi étel fér el a Whirlpool SW8 AM2C XRL hűtőben?

A 363 liter hasznos tárhely, hatalmas tér, így ha nagycsaládot kell táplálnia, és sokat szokott főzni, és szinte minden élelmiszert sőt még az edényeket is itt akarja tárolni, akkor is elég lesz Önnek. A négy üveg polc különböző magasságokba helyezhető. A lógó palacktartó is bármelyik ilyen polctartóhoz is rögzíthető. Az ajtón 5 tároló található, melyből 1 palacktartós, 3 normál és 1 fedeles ajtópolc.

Még két fiókot tartalmaz, a saláta és a zöldségfélék számára.

 

Milyen csendesen működik a hűtő?

A modern motorok sokkal kevésbé zajosak, mint a 8-10 éves vagy annál régebbi korlátok. A Whirlpool egy igazán csendes hűtőszekrényt alkotott, hiszen 38 dB csak a zajszintje. Ez az egyik legcsendesebb hűtőszekrények közé tartozik.

 

Milyen jól teljesít ez a Whirlpool hűtőszekrény?

Felülről lefelé ez a szuper méretű hűtő hőmérsékletére mondhatjuk, hogy állandó. Egy kísérlet bizonyította, hogy nagyon egyenletes hűtési ciklust kínál. A polcok hőmérsékletváltozása kisebb, mint +/- 1 ° C.

Egy kis hőmérsékleti ingadozás nagyon fontos a friss élelmiszerek élettartamának javításában. Mint ilyen, ez a gép minden bizonnyal biztosítja, hogy a gyümölcsök és zöldségfélék hosszabb ideig frissek maradnak.

Ez egy remek eredmény, köszönhetően nagyrészt a Whirlpool 6. érzékelőnek és ventilátoros hűtésnek.

 

Extra tulajdonságai a Whirlpool SW8 hűtőnek?

A sokat emelgetett 6. érzék, amely beállítja a hűtőben a tökéletes hőmérséklet mellett a páratartalmat is. Így hosszú távon friss ételek, és szagmentes állandó hőmérséklet fogadja a hűtőben.

A bakteriális szűrő, amely véd a káros baktériumoktól. Azt mondhatom, hogy ha 2018-ban hűtőszekrényt vásárol, akkor ez már alapvető.

Extra tulajdonsága a Vakáció funkció. Így amikor Ön nyaral, akkor a hűtőszekrény lecsökkenti a hűtést, és egy állandó 12 Celsus fokon marad, így elkerülhető a hűtőben a szagok képződése, és energiát is megtakarít.

Nem fogja nyitva felejteni az ajtót, vagy rosszul becsukni, mert figyelmeztető jelzéssel látták el, ha nyitva maradt az ajtó vagy hibásan működik.

Automatikus hűtőtér leolvasztással bír, így elfelejtheti az örökös leolvasztás.

 

Mennyibe fog kerülni ez az egyajtós hűtőszekrény?

hűtő fogyasztás, energiacímke

Az SW8 energiacímke azt sugallja, hogy évente körülbelül 114 kWh-ot fog használni. Magyarországon átlagosan 40Ft/kWh fizetünk az áramszolgáltatónak. Így ez havonta kb.380 Ft-ba kerül. Ez a mai világban egy buszjegy, vonaljegy ára. Igazán nem mondhatja, hogy sok, és még a környezetét is védi ezzel a kevés áramfelhasználással.

 

Miért vásárolja meg a Whirlpool SW8 AM2C XARL készüléket?- Ítélet

Hatalmas kapacitás, egyenletes hűtés és alacsony üzemeltetési költségek teszik a Whirlpool nagy SW8 hűtőszekrényét egy kecsegtető ajánlattá.

A ragyogó hűtés, a kiváló tulajdonságok, az alacsony üzemeltetési költségek és a lenyűgöző jó megjelenés teszi a fantasztikus nagykapacitású hűtőszekrényt.

Nézze meg az Whirlpool onlinemarkabolt.hu kínálatában a Whirlpool SW8 AM2C XRL hűtőszekrényt.

Ha bármilyen kérdése van a termékkel, vagy a szállítással kapcsolatban, javaslom, hívja hűtőgép szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.

 

 Nézze meg a teljes Hűtőgép Szalon kínálatot!

 

Többet szeretne megtudni a kombinált hűtőszekrényekről:

Hűtőszekrény értelmezéséhez, idegen szavak szótára

Létezik gyermekbarát hűtőszekrény?

Legjobb hűtőszekrény, fagyasztó 2017-ben!

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Szept 05.