Miért válasszon Gránit mosogató medencét?

blanco gránit mosogato

Miért válasszon Gránit mosogató medencét?

Nagy döntések hosszútávra, gondolja végig alaposan. Segít a cikkem.

Tiszta modern megjelenést keres?

Tartós, sokáig szép mosogatót szeretne?

Válasszon Gránit mosogató medencét.

A gránit típusú mosogató népszerű kiegészítése a mai konyháknak, különösen azoknak, amelyeket átalakítanak, felújítanak. A természetes kőnek ezt a formáját szuper könnyű megőrizni, és a második legnehezebb anyag a Föld felszínén a gyémántok mögött. Ennek eredményeként a gránit fantasztikusan ellenálló a karcolások ellen.  Ha véletlenül bele ejti a Jénai tálat, akkor se fog megkarcolódni, behorpadni. 

Mivel a gránit nem porózus anyag, rendkívül ellenáll a legtöbb háztartási foltnak, mint a tea, a kávé, a vörösbor, a mustár és gyümölcsök. Sokan félnek a világosabb színektől, mert ha mégis megfogja valami, mi lesz? Elárulom Önöknek, hogy sima ecettel ezek a foltok is simán eltávolíthatóak. Így nyugodt szívvel ajánlok, egy csodás pezsgő színt, vagy jázmint, a hófehérről nem is beszélve.

A sötétebb színeknél felmerül a vízkő kérdése. Biztosíthatom, hogy több éves tapasztalatom azt mutatja, hogy nem látszik meg a vízkő semmivel se jobban a sötét színeken. Olvassa el a Mosogató amiről nem ordít a vízkő c. írásunkat.

A csúcsminőségű tartóssága mellett, a gránit hihetetlenül sokoldalú anyag, amely különálló formákká alakítható, olyan jellemzőkkel, mint az egyedülálló szögek, az extra nagy kapacitás és a mély tálak. Így többféle kialakítást, méretet és elosztást talál ezek a mosogatómedencék között, mint a rozsdamentes acélból készült társaik között.

A legkeresettebb Blanco gránit mosogatótálak a Blanco Online Márkaboltban a BlancoFavos széria.
6 féle színben kaphatóak, így mindenki megtalálja az otthonába illőt.

Ezek a mosogatók 45 cm széles szekrénybe építhetőek be, és nagyméretű medence és csepegtető felülettel bírnak. Felülről helyezhetőek el a konyhaszekrénybe és beépített túlfolyóval bírnak. Szinte bárhova illeszkednek, mert reverzibilisek (megfordíthatóak), a medencerész jobb- és baloldalon is elhelyezhető.

Jó hír, hogy rendelhető kiegészítőként, bükk vágódeszka külső vezetéssel. Így még nagyobb munkafelülete lesz a mosogató felett.

Nézze meg a BLANCO Online Márkaboltban a mosogató medencéket

Olvasson tovább:

Különleges mosogató szettek

Fekete gránit mosogató helyrehozása

Praktikus kiegészítők a mosogatásban

Rozsdásodhat a rozsdamentes mosogató?

Mekkora a tökéletes mosogató?

Tippek hogyan kell bánni a rozsdamentes és a gránit mosogató medencékkel

2in1 csaptelep egy csoda!

Ne alkudjon meg a régi mosogatójával!

Mosogató a sarokban

A tökéletes szelektív gyűjtő a háztartásomba.

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Szept 05.