Megbízható porszívók a Bosch-tól

A legújabb Bosch porszívók paraméterei

Megbízható Bosch porszívók!

Tegye fel a kezét, ha szeret porszívózni! Erre a munkára általában akkor vesszük rá magukat, ha a szemétnek már látható jelei vannak. Nem tudom, miért, de szerintem ez a legunalmasabb házimunka. Nemrég viszont szárnyra kapott a lelkesedésem...

...ugyanis kaptam ajándékba egy csúcsmodern porszívót. Van benne mindenféle szűrő, többféle speciális fejek, nagyon precízen szabályozhatom, és használat közben fizikailag is érzem az elszívóerőt. Végre. Eddig a régi kiszenált öreg masinámmal úgy éreztem, mintha a nagyobb szemétdarabokat sepregettem volna össze egy tartályba.

Ezen felbuzdulva utánanéztem, mit is tudnak a mai korszerű porszívók. A Bosch nemrég teljesen megreformálta porszívóit, hogy kevesebb energiafelhasználással még jobb eredményeket érjen el. Az innovatív megoldásokról itt láthat egy fotót:

  1. Levegő szigetelés: a készülékház minden pontján tökéletesen zár, hogy a por-visszabocsátás a lehető legalacsonyabb legyen.
  2. Nagy teljesítményű tartozékok: a Bosch megújította a szívófejet, valamint a teleszkópos és flexibilis szívócsövet is.
  3. Power Protect porzsák: a többrétegű, nem szőtt anyagból készült porzsák a megnövelt térfogatával jobban felveszi a port.
  4. HiSpin motor: ez a motor HiSpin aerodinamikus kialakítással és a professzionális légáramlással biztosítja a magas takarításhatékonysági osztályt úgy, hogy közben alacsonyan tartja az áramfogyasztást.

Ez a négyes alkotja a Bosch Quattro Power System™ elnevezésű 4 elemből álló technológiáját, ami a legújabb modellekben már megtalálható.
A fülsüketítő zaj miatt sem kell, hogy fájjon a feje, hiszen a Silence Sound System™ az átlagos porszívókhoz képest rendkívül csendesen végzi a dolgát. Úgy van kialakítva, hogy működéskor ne okozzon rezgést, és egy speciális hangnyelő révén csökkenti a zajt.

A porszívózás kényelméről a modern kialakítás gondosodik: az ergonomikus kézifogantyú, a teleszkópos állítható szívócső, az átkapcsolható görgős és keménypadló szívófej olyan élvezetessé teszi ezt a munkát, amennyire csak lehet. Egyes modellek porzsák telítettség jelzővel is rendelkeznek, ami szintén szuper praktikus adottság, a HEPA szűrőről nem is beszélve, ami segít megelőzni a porallergiát.

Ha Ön sem tudja eldönteni, porzsákos vagy porzsák nélküli modellt válasszon… van egy jó hírem! A Bag&Bagless készülék tökéletesen ötvözi a porzsákos készülék higiéniáját a porzsák nélküli készülék praktikusságával. A porzsákkal makulátlanul tisztává varázsolhatja a helyiséget, a porgyűjtő tartály pedig azért praktikus, mert remekül összegyűjti a nagyobb szemetet pl. barkácsolás, takarítás után keletkező homogénebb szennyeződéseket.

Ha bármilyen kérdése van a termékekkel kapcsolatban, hívja szakértő kollégánkat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.

Tudjon meg többet a porszívókról:

TV-ben látható Bosch vezeték nélküli porszívó

1 perc alatt tisztaság az otthonában

Kisgyermeke, vagy kisállata van? Erre a porszívóra van szüksége!

Melyik porszívó való nekem?

Miért ne vegyen porzsákos porszívót?

Hogyan válasszunk porszívót?

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 06.