facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

+36 30 618 9163

Szőke István

+36 30 618 9162

Szabó Roland

+36 30 618 9163

Herke Róbert

+36 30 618 9162

Tóth Attila

+36 30 618 9162

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Legnépszerűbb szárítógépeink

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Biros Mónika

Legújabb blogcikk sorozatomban háztartási gép kategóriánként a legnépszerűbb termékeket veszem sorra, hogy megkönnyítsem azok dolgát, akik vásárlás előtt állnak, és kíváncsiak, melyik gépet keresik a legtöbben.
Nemrég már bemutattam a legközkedveltebb mosógépeket, hűtőket és beépíthető sütőket, ezúttal a szárítógépeken a sor!

Whirlpool AZB 889 Kondenzációs szárítógép A dobogós helyezett a Whirlpool AZB 889 Kondenzációs szárítógép, ami a szárítógépekhez viszonyítva nem kerül túl sokba, viszont számos praktikus funkcióval rendelkezik. Alacsony árfekvése annak köszönhető, hogy kondenzációs technológiával működik, azaz az energiafogyasztása relatív magas. Vásárlóink visszajelzéseiből tudjuk, hogy csendesen működik, a kezelése egyszerű a ruhák pedig szárítás után puhák és szöszmentesek. Ahogy egyik vásárlónk írta: „a vasalás szinte felejtős”. :)
A gép rengeteg féle programlehetőséget kínál selyem, kímélő fehérnemű, farmerprogram is van benne, csak hogy néhányat említsek. A programindítást is késleltetheti 1-12 órával.

Whirlpool, AZB 788 kondenzációs szárítógép Népszerűség alapján az ezüstérmes szárítógép egy szintén Whirlpool, AZB 788 kondenzációs szárítógép lett, amellyel kapcsolatban szintén rendkívül pozitív visszajelzéseket kaptunk vásárlóinktól. A gép előnyei között kiemelték, hogy a ruhaneműk a gép szárítás után is lágyak, és tökéletesen szárazak. Hátránya, hogy mivel – az előzőhöz hasonlóan – kondenzációs technológiával működik, az áramfogyasztása elég magas. 14 programmal rendelkezik, amelyek között mindenféle textíliának megfelelő lehetőséget talál.
Az előző modelltől abban különbözik, hogy a kapacitása 7kg.

Siemens WT66B200BY Hőszivattyús szárítógép A harmadik helyezett egy szupertakarékos, Siemens WT66B200BY Hőszivattyús szárítógép, amely nemcsak programkínálatában és kivitelezésében, de energiahatékonyságában is élen jár. Rendkívül népszerű vásárlóink körében. Azoknak a minőséget és a professzionalizmust keresik, ez egy igazán jó ár-érték arányú szárítógép.
Vásárlóink szeretik, mert kevés áramot fogyaszt (ami szárítógépek esetében nagy szó), nagyon megbízható, leszedi a bolyhokat a ruhákról, hatékonyan szárít, és nem gyűri meg a ruhákat. Érzékeny kezelőgombjai minőségi érzetet keltenek. Sokféle programlehetőséget kínál, a munkáját pedig rendkívül csendesen végzi. Külön piros pont jár azért, hogy öntisztító kondenzátorral szerelte fel a gyártó, így az ezzel járó macerával sem kell vesződnie.

Ha bármilyen kérdése van a szárítógépeinkkel kapcsolatban, hívja szakértő munkatársainkat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.


írta:

Biros Mónika

Biros Mónika, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA