Idei legnépszerűbb konyhai szettek

Legnépszerűbb konyhai szettek 2017

Vajon a vásárlóink melyik főzőlap-sütő kombinációt választják leginkább?

Magyarországon és mindenhol a világban az egyik méltán legkedveltebb márka a Bosch. A Konyhagép szalonunkba a majdnem 100 féle konyhagép szettből a legtöbben a Bosch HBN231E4 + PKE645D17E 2 részes elektromos sütő és kerámia lapos főzőlapot választják.

A 60 cm-es üvegkerámia főzőlap divatos, biztonságos, és nagyszerű főzési élményt nyújt. A tisztítása könnyed, és egy 4 tagú családnak a nagyobb ebédek, vacsorák elkészítése is egyszerű a 4 szupergyors "HighSpeed" főzőzónán a 17 beállítási lehetőséggel.

A sütőrész azért nagyon közkedvelt, mert légkeveréses és egyszerre akár két szinten süthetünk benne. Biztonságos a gyermekzárnak köszönhetően, és az ajtó sem melegszik fel, így nincs égésveszély.

Olvassa el a „Jó ez a termék ” fülön a vásárlóink véleményét, ahol 95 %-os eredmény ért el.

A másik legkedveltebb főzőlap-sütő kombináció

 

Kiemelkedik a kereslete még a Whirlpool AKP 449 IX + AKT 8090 NE 2 részes szettnek.

Itt egy 4 főzőzónás kerámialapos beépíthető főzőlappot ismerhetünk meg. Érintőszenzoros kezelése felettébb egyszerű, és maradékhő kijelzéssel bír, amely működését biztonságossá teszi és még ki is használhatjuk ezt az időt az étel melegen tartására is.

Az A+ energia felhasználású inox sütő, megfelel a mai kor alapkövetelményeinek és inox kivitele igazán divatos. Katalitikus oldalpanelek teszik könnyűvé a tisztítását. Grillezhet kiolvaszthat a sütésen túl a készülékben.

Nézze meg Whirlpool Márkaboltunkban a 2 részes konyhai gép szettet.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 04.