Legjobb Whirlpool gépeink, amelyeket imádnak a magyarok!

legjobb whirlpool gép

Legjobb Whirlpool gépek, melyeket imádnak a magyarok

Használja őket, hiszen így lesz kiegyensúlyozott élete

Lerágott csont, de azért ismét leírom. A háztartási gépek, azért vannak, hogy nekünk segítsenek.

Én például nem mosogatok, mert megcsinálja a mosogatógépem. Ez este pont annyi idő, amennyit angolozok a lányommal.

Az természetes, hogy van mosógépünk, és nem kézzel mosunk. De nem mindegy, hogy mikor van időnk mosni, mert ha csak este, akkor egy esetleges bealvásnál egész éjjel áll a mosott ruha a gépben. Gyűrött és állott szagú lesz. A megoldás, hogy olyan mosógépem van, amelyet lehet késleltetni. Reggel bepakolok, beállítom és mire hazaérek pont lejár a program. A gép akkor dolgozik, amikor nem vagyok otthon, így akár a hosszú programok sem okoznak gondot.

Így hölgyeim és uraim, azt ajánlom, hogy használják ki a gépeik lehetőségeit.

Most megmutatom, hogy 2018-ban mely Whirlpool gépek voltak a legnépszerűbbek, amelyeket a magyar háztartásokban maradéktalanul kihasználhatják.

Legnépszerűbb mosógép

Ez a Whirlpool mosógép 6 kg kapacitásával egy 2-3 fős háztartásba való, ahol nincsenek extra igények. Egyszerű és nagyszerű mosógépet alkottak.

Felültöltős, és kis helyigényű mosógép, amelyet nagyon gazdaságosan lehet üzemeltetni. Van gyorsprogramja, és vigyáz a színes ruhákra is. Ajánlom mert késleltető funkciós. A 6. érzék funkció pedig a ruhatöltethez igazítja a programokat, így akár 1-2 nadrág, pulcsi mosása is gazdaságos lehet.

Van készleten az online Márkaboltban, így akár a megrendelés délutánján, vagy 2-3 napon belül már az otthonában lehet.

Nézze meg a Whirlpool TDLR 60210 felültöltős mosógépet ide kattintva >>>

Kedvenc Whirlpool Mosogatógép!

Ön 6 liter vízzel elmosogat 14 terítéket? Mert ha nem akkor erre szüksége van. Kipróbáltam és nálam 1 perc alatt a csapból 6 liter víz folyik el. Önnél? A mosogatógép gazdaságosságáról ide kattintva olvashatja el egy írásom .

A mosogatógépek gazdaságossága már nem kérdés, főleg ennél a készüléknél, hiszen minimális a víz és áramfogyasztása. Abszolút rugalmasan pakolható, így egy gyerekzsúr vagy egy vasárnapi ebéd se kihívás számára. Imádnivaló, hogy nem kell előmosogatni, leöblíteni az edényeket, mert elboldogul a rászáradt ételmaradékokkal. 10 féle programja még több is mint amire szükség van, de így legalább biztos lehet abban, hogy számára nincs kihívás.

Ezt a készüléket a raktárunkba is megtalálja, így akár Budapesten azonnal átveheti, vagy pár nap alatt órapontosan házhoz szállítjuk 5 év garanciával!

Nézze meg a Whirlpool WIO 3T323 6 minden tisztára mosó mosogatógépet, ide kattintva >>>

Legkelendőbb Whirlpool szárítógép

Nem csinál párát, se gőzt, se meleget a fürdőszobában, ez a csendes és nagy kapacitású, (8 kg) hőszivattyús kondenzátoros szárítógép. Aki egy kicsit jártas a témában, az tudja, hogy csakis hőszivattyús szárítógépet szabad venni, mert az gazdaságos és modern technológia. A++ energia besorolása garancia az alacsony áramszámlára. Kíméletesen bánik a ruháival, és ha nem tudja azonnal kivenni őket, akkor sincs gond, mert a FreshCare funkció frissen és baktérium mentesen tartja őket akár még 6 órán át. Itt is van mód késleltetésre és akár gyorsszárításra is kevesebb ruhamennyiségnél.

Ez a Whirlpool FT M11 82Y EU hasznos szárítógép, melyet ide kattintva nézzen meg >>>

Olvasson tovább a szárítógépekről:

Hőszivattyús szárítógépek – megérik a pénzüket?

Nem luxus a szárítógép, spórol vele!

Szárítógép titkok

Elkezdődött a mosó-szárítógépek szezonja

Hőszivattyús szárítógép A+++ energia besorolással

Beépíthető mosógép, szárítógép, sőt mosó-szárítógép

Hogyan távolítsuk el a kisállat szőrt a ruháinkról?

Nem szereti a szárítógépet? Mert nem használja jól...

Szárítógépet vegyek, ne vegyek?

Hogyan kell bekötni és hova kell helyezni a szárítógépet?

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Febr 28.