facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Legjobb Bosch szárítógépek 2018-ban!

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Ég a vágytól, hogy szárítógépe legyen? Segítek!

Aki tehetősebb már mind rendelkezik szárítógéppel. Miért? Mert a felismerés, hogy ez egy szuper gép már elérte a magyar embereket. De sajnos nem mindenki engedheti meg magának. A nagy ünnepek közeledtével azonban, kicsit többet megengedünk magunknak, ezért érdemes végig gondolni, hogy ez az egész családnak hasznos. Hiszen az édesanyák időt nyernek. Az otthonunk levegője egészségesebb lesz, nem kell félni a penészesedéstől. És nem elhanyagolható szempont, hogy nem kell örökké a szárítókat kerülgetni.

Döntésünket segítheti, hogy a Bosch most 2+3 év garanciát ad fantasztikus szárítógépekre. Ez az 5 év gyári garancia biztonságot ad, hiszen nyugodtak lehetünk, hogy minőségi szárítógépet választunk.

Most megmutatom Önöknek, hogy 2018-as évben melyek a legjobb Bosch szárítógépek:

Gazdaságos működtetni

A Bosch WTW87463BY hőszivattyús szárítógépet nem hiába kedvelik a vásárlóink, hiszen öntisztitó kondenzátorral készült. Ez azért jó Önnek, mert ezt a szárítógépet csak használni kell és nem kell tisztítani. 7 kg ruhát tud benne megszárítani, ami egy átlagos mosógép mennyisége, így csak egyik gépből a másikba kell átrakni a tiszta mosott ruhát, és egyben meg tudja szárítani. Energia besorolása A+++ ami abszolút megfizethető. A gyártó megadta, hogy 1,27 kWh fogyasztása van egy teli töltetnek. Amennyiben Ön heti 3x 1 teli töltetett indít, az havonta 12 szárítás. 12x1,27 = 15,24 amelyet a 40 Ft-os kWh díjjal beszorozva, havonta: 610 Ft-ba kerül. Gondoljon bele, hogy mit kap ennyi pénzért? Egy családi ebédet, vagy reggelit nem tud megoldani belőle. Természetesen LED kijelzős, szenzortechnológiával felszerelt, és még rengeteg hasznos tulajdonsággal bír.

MEGISMEREM A Bosch WTW8763BY hőszivattyús szárítógépet >>>

Szárítógép nagycsaládosoknak

A Bosch WTW85551BY hőszivattyús szárítógépet a nagyobb családok válasszák. A 9 kg ruhatöltet akár 4-5 gyerekes családoknak is megfelelő. A++ enegriabesorolása abszolút árbarát megoldás. Extra funkciója, hogy allergiások és kisgyermekesek fellélegezhetnek, ha ezt a gépet válasszák. Az allergy plus funkciója ECARF minősítéssel rendelkezik, ami egy allergiabarát minősítés. A kisbabáknak is ajánlott, mert így megelőzhetjük a bőr irritációkat. Mivel a gyermekes családoknak az időbeosztása instabil, a Bosch gondoskodott arról, ha nem tudná kivenni a ruhát a gép lejárta után, még 120 percig, azaz 2 órán át gyűrődésmentesen és frissen tartja a ruhákat.

MEGISMEREM A Bosch WTW85551BY hőszivattyús szárítógépet >>>

Árbarát és minőség egy szárítógépben

A Bosch WTR85V00BY hőszivattyús szárítógép árbarát megoldás a minőségi gépek között. Egy normál családnak a 7 kg-os kapacitással bíró gép, óriási megkönnyebbülést jelent, hiszen a háziasszonynak felszabadul az ideje, amit a teregetéssel tölt, és a szárítógép által kevesebb szösz és por kerül a lakásba, így a törölgetés porszívózást is ritkábban kell elvégezni. Ez a szárítógép fel van szerelve egy speciális textiltisztító szárítással, mely kíméletesen bánik a ruhákkal. Biztos, hogy nem fogja a ruháit tönkre tenni, vagy a magas hőmérséklet miatt ruhái összemenni. A LED kijelzőjén mindig látja, hogy mennyi idő van vissza a szárításból. Sokféle szárító programmal rendelkezik, így mindenféle ruhaneműnek, ágyneműnek megtalálja az ideális programot.

MEGISMEREM a Bosch WTR85V00BY hőszívattyús szárítógépet >>>

Válassza MOST ki az ideális szárítógépét, mert 2018.12.31-ig a promócióban szereplő gépekre 2+3 év gyári garanciát kap!

2+3 év garancia szárító és mosógépekre

Egy háztartásban nincs helye a félmegoldásoknak. Egy szárítógép óriási segítség, és egészséges a használata!

Használja ki ezt a fantasztikus ajánlatot és aludjon nyugodtan 5 évig! /Fent említett mind a 3 szárítógépre vonatkozik az akció/

MEGNÉZEM AZ AKCIÓS BOSCH SZÁRÍTÓGÉPEKET ÉS MOSÓGÉPEKET >>>

Olvasson tovább a szárítógépekről:

Megéri szárítógépet vásárolni? 19 TÉNY a szárítógépről!

Amire tutira nem gondol a szárítógépekkel kapcsolatban

Ruhacímke értelmezés szárításhoz! Szárítógép jelek


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA