facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

A legjobb szárítógép márka 2017 első félévében

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

A szárítógép márkák versenyének győztese

Kíváncsi voltam, hogy a 2017-es év első 7 hónapjában, melyik szárítógép márkát választották legtöbbször az Online Márkabolt vásárlói.

Nagyjából 1000 db szárítógép került eladásra és a vásárlók több mint harmada egy márka mellett döntött! Közel 400 ember az 1000-ből!

Legjobb szárítógép márkák 2017

Tehát a legjobb szárítógép márka a vásárlóink választásai alapján a Bosch! A második helyezetnél holt verseny alakult ki, a Whirlpool és a Siemens között. Nem sokkal van lemaradva, és a dobogó harmadik helyére a Gorenje állhatott fel.

Az is kiderült, hogy a magyar vásárló már sokkal tudatosabb, mint régebben, és már nem az olcsóság a fontos, hanem a hosszútávú energiagazdaságos működése a szárítógépnek. Már nem az ár az első, hiszen a vásárlók 80%-a 100-200 ezer forint közötti szárítógépet választott. A maradék 10-10%-ra oszlott meg, akik vagy a nagyon alacsony árkategóriából, vagy nagyon drága prémium kategóriás szárítógépeket választottak.

Rendkívül jó dolog, hogy egyre többen felismerjük, a könnyedebb házimunka és egészségünk érdekében is sokat tehetünk egy hatékony szárítógéppel. Megelőzhetjük otthonaink penészesedését, sokat segít az érzékeny bőrűeknek vagy allergiásoknak, hiszen eltávolítja a ruháról a rárakódott szennyeződéseket, mosószer maradványokat. Az időről nem is beszélve. Hiszen fele annyit se kell vasalni, és nem kell a szárítókat kerülgetni. REngeteg időt nyerünk melyet kellemesebb dolgokra fordíthatunk.

Amennyiben szárítógép vásárlása előtt áll, olvassa el választási segédletemet, melyből választ kap arra, hogyan válasszon szárítógépet!

Ha nem tudja, mi a különbség a hőszivattyús és a kondenzációs szárítógépek között, illetve mi a működési mechanizmusa a két típusnak, olvassa el blogcikkemben.

Nézze meg Szárítógép Szalonunkat, amelyben mindig a legnépszerűbb modellekkel és vásárlóbarát kedvezményekkel várjuk. Ha bizonytalan, melyik készüléket válassza, vagy kérdése van a termékkel, szállítással kapcsolatban hívja bátran szárítógép szakértő kollégámat, közvetlenül a +36 1 478 2128-as telefonszámon.

Szuper ajánlat:

Ossza meg cikkem ismerőseivel, hogy ők is a megfelelő szárítógépet választhassák.

Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA