facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

A sütők Lexus-a....

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Éljen a konyhában is luxusban.

Felejtse el az odaégett süteményt, és leégett húst. Ha a Bosch HBG633NS1 sütőt választja, örökké sütni akar majd.

Az unokatestvérem megvásárolta az Mosógép Szalonunkból a Bosch HBG633NS1 sütőt. Amikor ismerősöm, rokonom vásárol, kötelességemnek érzem, hogy kb. fél év múlva megkérdezem a véleményét. Most beszámolok erről a választásról Önöknek.

Ági (unokatestvérem), aki amúgy egy sütő-virtuóz :), az alábbi hasonlattal élt, mikor megkérdeztem, hogy mi a véleménye az új sütőjéről:

„olyan mintha egy 15 éves Suzukiból átülnél egy új Lexus-ba.”

Azt hiszem ezt meg kell pontosabban is magyaráznom. Így nézzük, mit tud ez a Lexus :)

Először is luxus kinézete abszolút feldobja a konyha kinézetét. Az antracit és ezüstszínek méltóságteljes és komoly hatást üzennek. Ági gyermekei el is nevezték, Sütő úrnak. Van rajta gyermek zár a biztonságért (véletlenül ne tudják kinyitni, vagy elállítani a kis kezecskék) de Sütő úr tiszteletet parancsoló kinézete miatt, nem is merik kinyitni.

A férje szerint végre egy szép készülék, ami nem fog minden szomszédnál visszaköszönni.
Maximálisan elégedett az A+ energia besorolásával is, mert kevesebbet fogyaszt, mint a régi villanysütőjük. Ez egy kardinális szempont volt a választásnál.

Ági szerint ezt az igazán luxus sütőt egyszerűen lehet kezelni, mert szimbólumos és szöveges kijelzővel is el van látva. A használati utasítás részletesen leírja a pontos kezelését, így az első egy-két használat után már gyerekjáték beállítani. A kijelző nagyon hasznos, mert nyomon követheti rajta a folyamatokat, beállításokat.

10 féle sütési módra van lehetősége: 4D forró levegő, forró levegő Eco, a felső / alsó hő, alsó / felső fűtés , infra grill, nagy grill, kis területen grill, pizza fokkal alacsonyabb melegítő, kiolvasztás, gyors előmelegítés. És ha ez nem elég, akkor beállíthatja még a tökéletes hőmérsékletet 30 ° C - 300 ° C között.

A legjobb a sütőben, hogy több szinten is lehet benne sütni a 4D forró levegő funkcióval. A karácsonyi menü elkészítése is sokkal gyorsabb volt, mert több tepsi étel is egyszerre betehető. Ventilátor van a hátsó falban, mely egyenletesen elosztja a hátfalban lévő körfűtőtest hőjét a sütőtérben, így mindenhol egyenletesen tud sülni az étel.

A 4D forró levegő funkcióhoz és az alsó/felső sütéshez is lehet választani Eco funkció. Így mindig a legoptimálisabb az energiafogyasztás.

Szárnyasok, halak sütéséhez csodálatos a légkeverős grillezés. Egy igazi élmény ezt a funkciót használni, az húsok nem lesznek szárazak, de roppanósak igen. A nagy grill és kis grill programokkal zöldségeket, steak, virslit sőt még pirítóst is szokott készíteni a családja örömére. Van benne csak alsósütés funkció, ami tökéletes párolt zöldség készítéséhez, ha nem szeretnénk ropogósra. Nagy lánya legtöbbet a pizza programot használja, és a felolvasztáshoz is már a sütőt használják a mikró helyett.

Kedvencei közé tartozik a gyorsfelfűtés, így nem kell 15 percet várnia, hogy meleg legyen a sütő, már pár perc alatt eléri a kívánt hőfokot.

Természetesen van benne világítás, és az időt is be lehet rajta állítani, így tuti nem ég oda semmilyen étel.

Minden funkció gyors és a sokrétűsége teljesen kiszolgálja a család ízlését.

Tehát a működése csodálatos, de még nem említettem azt, hogy a tisztítása is egyszerű. Egy új EcoClean rendszerrel szerelték a sütőtér hátsó falát, amely magába szívja a zsíros szennyeződéseket, és lebontja a sütő működése közben. Így csak az oldalfalakat kell időközönként áttörölni nedves ruhával, s már csillog is a sütőtér.

Amiért ők ezt a készüléket választották az a sabbath beállítással. Ugyan is sokat utazik Ági a férjével, és ilyenkor otthon hagyják a két gyermeküket. (Persze a nagyobb már 16 éves, így 1-2 nap elvan a 10 évessel) Ez a sütő tudja azt, hogy pénteken mindent elkészít, bent hagyja a tepsit a sütőben, beprogramozza és szombat ebédre a gyerekek kiveszik a frissen sült, illatos rozmaringos pulykát burgonya körettel! A gyerekek észre se veszik, hogy nincs otthon J

A sütőajtó működése olyan lágy, és csillapított, hogy biztos nem fogják becsípni a kezüket. A teleszkópos sínről könnyed leemelni a forró tepsit , így annak is kevesebb az esélye, hogy megégessék magukat.

Egyszóval mindenre gondoltak a gyártók, Ági szerint még többre is, mint ami elvárható egy sütőtől. Engem meggyőzött, a hasonlata igaznak bizonyult. J

Így engedjék meg, hogy személyesen ajánljam a figyelmükbe a

Tekintse meg a Bosch HBG633NSI 10 funkciós sütőjét.

2018.02.28-ig egy fantasztikus akció keretében,

Ajándék nagy értékű MUM 52120 konyhai robotgépet kap ez a sütő mellé. Nézze meg az akcióban szereplő sütőket ide kattintva.

Szeretne még többet olvasni a sütőkről, ajánlom figyelmébe az alábbi cikkeimet:

ŐSZINTÉN A BEÉPÍTHETŐ SÜTŐ REJTELMEIRŐL

Ha bizonytalan, melyik készüléket válassza, vagy kérdése van a termékkel, szállítással kapcsolatban hívja bátran mosógép szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.

Ajánlja barátai figyelmébe ezt a csodás készüléket egy facebook megosztással.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA