A legjobb mosogatógép 100.000 Ft. alatt Bosch

mosogatogép 100e ft alatt

Létezik tökéletes mosogatógép 100 ezer forint alatt? 

Amikor állunk az óriási háztartási gépek kínálata előtt, sokszor a pénztárcánk szab határt annak, hogy melyik gépet vegyük meg az otthonunkba.

Mivel sokan vannak ebben a cipőben, most szakértő kollégámmal arról beszélgetek, hogy milyen mosogatógépet érdemes megvenni 100.000 Ft-ból.

Az onlineMárkaboltok háztartási gép szakértő kollégája mindenbe beavat minket.

Hogyan történik a mosogatógép kiválasztása?

Először meg kell ismernünk a vásárló elvárásait, és problémáit, hogy miért szeretne mosogatógépet vásárolni.

Szerencsére ez nem egy új dolog már Magyarországon, átlagos családok is megengedhetik maguknak, és nagyszerű hír, hogy felismerték, hogy az életük könnyebb lesz a mosogatógéppel, és még rezsicsökkenést is tud okozni.

Sokszor hallom a feleségektől, hogy már nagyon unják, hogy csak ők mosogatnak, és a családban senki nem segít ebben a házimunkában, így ezt látják nagyon helyesen megoldásnak.

A legtöbben nem akarnak túl drága gépeket, de ne is legyen olcsó akármi…, hanem egy átlagos középkategóriás jól használható, szépen dolgozó masinát szeretnének, ami halkan, tisztán elmosogat.

Ilyenkor az első, amit tisztázunk, hogy hány fős háztartásban, mennyi főzés mellett szeretné használni, hiszen ez alapján dönthető el, a méret.

Aztán néhány speciális funkciót is végig veszünk, mint:

- energiafogyasztás

- vízfogyasztás

- 3in 1 tabletta használata (ez a legelterjedtebb)

- antibakteriális funkció (fertőző beteg, vagy kisgyermek esetén)

- félprogram, vagy olyan funkció, ami felismeri a mennyiséget és ahhoz állítja a fogyasztást.

Melyik Bosch mosogatógépet választják sokan, és még árbarát is?

Legjobb mosogatógép

Természetesen. A Bosch SMV40C10EU Beépíthető mosogatógép az egyik kedvence a vásárlóinknak. Most is van raktáron több mint 5 darab, mert szeretik azonnal megkapni a készüléket.

Ez a Bosch mosogatógép egyik legnagyobb előnye, hogy 12 teríték elmosogatására alkalmas. Ez egy 4 fős családnak tökéletes méret akár a vasárnapi ebéd után is.

Gazdaságos megoldás ez a mosogatógép?

Amellett, hogy A + energiabesorolása van ami garantálja a kevés áramfogyasztás, a legjobb tulajdonsága az, hogy rendelkezik töltöttség szenzorral (LoadSensor) amely vizsgálja, hogy mennyi edény van a gépben, és ennek megfelelően állítja be a víz- és áramfogyasztást . Így akár már pár edénnyel is érdemes elindítani, mert az is gazdaságosabb lesz, mint a kézi mosogatás folyóvízben.

Nem fogja terhelni a pénztárcáját a működése, sőt gazdaságosabb, mint a folyóvízben való mosogatás, mert egy speciális víztakarékos (ActiveWater) technológiával készült. A készülék vizet és energiát takarít meg, a víz célzott elosztása, az optimalizált szűrőtechnológia, a gyorsabb felfűtés és a nagyobb szivattyúteljesítmény révén, a megnövekedett vízáramlás érdekében.

Még milyen pozitív tulajdonsága van ennek a mosogatógépnek?

ECO Silence Drive, szupercsendes BLDC motorja extrém halkan és megbízhatóan működik, és a gyártó 10 év átrozsdásodás elleni garanciát ad.

Ön döntheti el, hogy gyorsan, vagy gazdaságosan szeretne mosogatni. A Speed perfect gyorsítja a mosogatás, az ECO Perfecttel pedig még gazdaságossabban használhatja a mosogatógépet.

mosogatógép beépíthető

Fő szempont a mosogatógép irányítása és kijelzése is. A mai világban már szeretjük látni, hogy pontosan milyen funkciót aktivált, vagy épp hol tart a gép a munkával. Ezért egy led-es programstátusz kijelzéssel bír, így láthatjuk, hogy mit állítunk be.

belülről mosogatógépSokan félnek a tisztítástól, hogy rosszul rakják vissza a szűrőt vagy ilyesmi. Ez a mosogatógép öntisztító szűrővel van, így erre sincs gond.

Ez tényleg jól hangzik, van még speciális tudása?

Már most is kitűnik, hogy egy nagyon komfortos és biztonságos modellről van szó.

És persze minden háziasszonyt (vagy urat) érdekel, hogy rugalmasan tudjon belepakolni. Itt a Vario kosárrendszer abszolút adaptív. Tehát könnyedén tudunk bele pakolni, és igazán személyre szabható az edényeink szerint a belseje.

 

Biztonságos a műkődése?

Kihagyhatatlan az Aqua Stop 24 órás elektronikus vízvédelmi rendszer. Ez garancia arra, hogy a vízkárok miatt sosem kell aggódnia, hiszen szivárgás esetén ez a biztonsági berendezés azonnal leállítja a gép vízellátását.

Gyermekzár, és csillapított ajtócsapódás a vízvédelem mellett nélkülözhetetlen, főleg a kisgyermekeknél.

 

mosogatógép földre piros pont

Biztonsági funkció az is, hogy ne nyissa ki műkődés közben. Erről gondoskodik a InfoLight ami egy piros fény folt a padlón, ez addig világít, amíg dolgozik a gép.

Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom, mert eddig mindenki nagyon elégedett volt ezzel a készülékkel.

Köszönöm a bőséges válaszokat!

Ha kérdése van, hívja bizalommal háztartásigép szakértő kollégáim és beszélgessenek arról, hogy Ön mire vágyik. Tel.: +36-1/478-2128


És, hogy miért a Bosch onlineMárkaboltban vásárolja meg áhított háztartási gépét?

Kedves és hozzáértő szakértő csapatuk van, akik segítettek választani és dönteni a vásárlás folyamatában. Telefonon is elér minket a +36-1/478-2128-as telefonszámon, ahol minden kérdésre azonnal választ kap.

Gyorsan, és órapontosan (tényleg órára pontosan megmondjuk a várható kiszállítási időt) szállítjuk ki a kiválasztott gépet, saját szállítóikkal.

Válasszon minket, és akár már a héten élvezze otthonában a mosogatógép által nyújtott kényelmet.

Nézze meg a Bosch SMV40C10EU Beépíthető mosogatógépet az oldalunkon is >>>

Böngésszen a Bosch mosogatógépek között >>>

 

Olvasson tovább a mosogatógépekről:

Bosch TOP háztartási gépek 2020-ban is

2 perc alatt tudja meg, hogy melyik a legjobb keskeny mosogatógép

Mosogatógép tortúra - tanuljon mások hibáiból

Ezt tegye, hogy sokáig működjön a mosogatógépe

Ikeás konyhába mosogatógépet?

Mosogatógépben mosható a cumisüveg?

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Máj 04.