facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Melyik a legjobb főzőlap?

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Főzőlapot szeretne vásárolni, de nem tudja, hogy melyiket válassza?

Bizony, nem könnyű a hatalmas kínálatból (utánanéztem, márkaboltunkban jelenleg 266-féle főzőlap található, nem csoda, ha Ön is elbizonytalanodik, amikor vásárlásra kerül a sor. Ilyenkor jól jön, ha a tapasztalt vásárlók véleményére támaszkodhatunk, hiszen ők már hosszabb ideje használják a készüléket.

Nézzük a 3 legnépszerűbb főzőlapunkat, és azt is elmondom, vásárlóink mit mondtak róluk, milyen előnyöket esetleg hátrányokat tapasztaltak a használatukkor.

Bosch PKE645D17E főzőlap Az elmúlt félévben dobogós főzőlapunk a Bosch PKE645D17E Kerámia főzőlapja, amely hosszú ideje vezeti a főzőlap eladási listánkat. Ár-érték arányban kiváló készülékről van szó, amely kivitelezésében is rendkívül dizájnos, elegáns fémkeretbe zárt, nagy teljesítményű, professzionálisan vezérelhető modell. Pillanatok alatt felmelegszik, a teljesítményt pedig 17 fokozatban szabályozhatja egyetlen érintéssel. A főzőlap tisztítása egyszerű, használata pedig rendkívül biztonságos, még gyerekzárral is rendelkezik, így akkor is megbízható választás, ha kisgyermekei vannak. Vásárlóink egyértelműen ajánlják és 5 csillaggal tüntették ki ezt a készüléket.

Tapasztalataikat a „Jó ez a termék?” fülre kattintva olvashatja el.

Bosch PBP6B5B80H Gáz főzőlap Ezüstérmes főzőlapunk az elmúlt félévben a Bosch PBP6B5B80H Gáz főzőlapja, ár-érték arányú készülék, amely kitűnő választás mindazoknak, akik a klasszikus, gázos technológiát részesítik előnyben. A főzőlapon lévő termoelektromos égésbiztosítónak köszönhetően pedig a biztonság miatt sem kell, hogy fájjon a feje. Vásárlóink nagyon szeretik ezt a modellt, mert az egykezes szikragyújtással a használata is szuper egyszerű.  Vásárlóink jelezték, hogy takarításkor a gázrózsák könnyedén leesnek, de szerencsére ez nem befolyásolja a főzést. Itt is olvassa el a vásárlók véleményét a Jó ez a termék? fülnél.

 

Bosch PIA645B18E Indukciós főzőlap Bronzérmesünk Bosch PIA645B18E Indukciós főzőlap, amely az indukciós technológia összes előnyét kínálja: a főzőlap tisztítása szuper egyszerű, a működése extrém gyors, biztonságos, ráadásul az energiafogyasztására sem lehet panasz.
Számos extrával rendelkezik ez a főzőlap, ilyen az edényfelismerő funkció, érintőszenzoros vezérlés, ReStart memóriamegőrző funkció vagy a QuickStart gyorsindítás. A főzőlap használata kényelmes, és az Ön és családja biztonságára számos beépített funkció figyel pl. biztonsági kikapcsolás, gyermekzár, maradékhő kijelzés…

Vásárlóink azért szeretik, mert a vezérlése egyszerű, gyorsan felforrósodik, viszont hamar lehűl. Nagyon könnyű takarítani, hiszen nincsenek élek, kiszögeléssel, a szennyeződést egy mozdulattal el tudja távolítani. A hőmérsékletet (teljesítményt) precízen szabályozhatja. Tapasztalataik alapján egyöntetűen ajánlják Önnek is!

Olvassa el véleményüket a termék alatt a ió ez a temék? fülön.

Szemmezgessen további cikkeimből:

Indukciós főzőlapról minden amit tudni szeretne

Hogyan válasszunk főzőlapot?

Tekintse meg legnépszerűbb, készleten levő főzőlapjainkat!

Ha bármilyen kérdése van a termékkel, vagy a szállítással kapcsolatban, javaslom, hívja főzőlapszakértő kollégámat közvetlenül a +36 1 478 2128-as telefonszámon.

Tovább a főzőlapokhoz!

Szuper ajánlat:


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA