facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

A felültöltős mosógépek a legjobbak között vannak?

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Felültöltős mosógépekről szakértőnkkel

Nyerjen időt magának, és engedje, hogy segítsek a vásárlói döntésében.


Amennyiben Ön nem háztartási gép szakértő, rengeteg időre lehet szüksége, míg kitanulja a mosógépek funkcióit, előnyeit és hátrányait.

Az Online Márkaboltok szakértőkkel működik együtt, hogy Ön megkapjon minden információt, a háztartási gépek vásárlásához. Ezért most beszélgetetek a mosógép szalon szakértőjével Herke Róberttel, aki már régóta erősíti csapatunkat és profi a mosógépek kérdéseiben.

Döbbenetes hogy egyre csökken a felültöltős mosógépek kereslete. Már mindenki elöltöltőset vásárol. A 2017-es évben az eladott mosógépek 22%-a volt csak felültöltős.

Tapaszaltod alapján mi az oka annak, hogy valaki felültöltős mosógépet választ?

1/ Sok ember ragaszkodik a felültöltős mosógéphez, mert mindig ilyen volt neki. Magyarországon régebben szinte mindenkinek, az én anyukámnak is felültöltős mosógépe volt, amit sokáig sikeresen használt. Így bevált számára, és nem akar váltani. Ahogy mondják „a szokás nagy úr”.

2/ A felültöltős mosógépek ki- be pakolása könnyebb, mint az elöltöltős gépeknek, hiszen nem kell olyan nagyot hajolni. Ez idősebb embereknél előny lehet.

3/ Vannak, akik félnek attól, hogy az elöltöltős mosógépnél az ajtórésznél található gumi bepenészesedik, és ennek cseréje költséges. Ez a probléma a felültöltősnél mosógépnél nem fordulhat elő.

4/ A méret kérdése is meghatározó. A panelekben a kicsi fürdőszobába egy kisebb felültöltős mosógép praktikusabb, hiszen van a felültöltős mosógépeknek keskeny változata is. 

5/ A felültöltős mosógépekből nagy a választék az alsó vagy közép árkategóriában.

Melyik a legnépszerűbb felültöltős mosógép az Online Márkaboltokban?

A Whirlpool és az Indesit felültöltős mosógépek a legnépszerűbbek. De megemlíteném a Boscht is, mert a magasabb árfekvés miatt kevesebbet adunk el belőle, de arányaiban nézve abszolút az első háromban van.

Nem emelnék ki konkrét készüléket, mert az igények egyediek. Aki nem biztos a döntésében, annak azt ajánlom, hogy csörögjön rám (1/478-2128) és szívesen segítek a többi szakértő kollégámmal együtt a választásban.

Mire hívod fel a mosógépet vásárló ügyfelek figyelmét, mielőtt meghozzák döntésüket?

Az első, hogy olvassák, el a Hogyan válasszunk mosógépet írásunkat az oldalunkon, mert ott minden alapvető információt megtalálnak, amire szükségük van.

Nélkülözhetetlen, hogy tudják a leendő gép energia és vízfogyasztás adatait, hiszen a rezsire ez óriási hatással van.

Attól függően hova kívánják elhelyezni a mosógépet, nézzék meg a zajszintjét. Már vannak csendes mosógépek. Elolvasom, a Felszabadulhat a mosásban, mert létezik csendes mosógép című cikket.

A rohanó világban alapvető a gyors program. Így akár vasárnap este is bedobhatja a gyerek tornacuccát a gépbe, hogy hétfőn tisztán kerüljön vissza a suliba.

Antibakteriális, fertőtlenítő funkció kulcsfontosságú lehet ott ahol fertőző beteg, vagy kisbaba van. Ajánlom a figyelmébe, a Veszélyben van a családja a bakétriumlevestől? írásunkat.

Kardinális a mai világban, hogy válasszon 6. érzék funkciót, mellyel vizet és áramot spórol.

Csodás funkció az automatikus i- DOS adagoló rendszerrel, amely milliliterre pontosan beállítja a mosószer mennyiségét.

Szuper folttisztítós mosógépek vannak, vagy színvédő funkciókkal ellátottak.

Végül szeretném felhívni a figyelmet az Aquastopra, amely egy vízvédelmi eszköz, így meghibásodás esetén se tudja a mosógép eláztatni a fürdőhelyiséget.

Köszönöm Robi a részletes válaszaidat, és remélem, sokan keresnek majd téged további jó tanácsokért.

Kedves olvasóim!

Ne hagyják ki, a mosógép véleményeket az oldalunkon mikor mosógépet választanak.

Minden mosógép fényképe alatt van egy Jó ez a termék? fül, ahol elolvashatja az előző vásárlók mosógép véleményeit. Érdemes szemezgetni ezek között is.

Tekintse meg Mosógép Szalonunkat amelyben a legnépszerűbb, készleten levő mosógépeinkkel és vásárlóbarát kedvezményekkel várjuk. Ha bizonytalan, melyik készüléket válassza, vagy kérdése van a termékkel, szállítással kapcsolatban hívja bátran mosógép szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.

Tovább a mosógépekhez 

Szuper ajánlat:

Igényes vásárlóink nem véletlen választják ezt a mosógépet, gazdaságos, A+++ kategóriás fogyasztása mellett számtalan extrával rendelkezik.

Allergyplus funkciója biztosítja, hogy Önt az allergének ne irritálják, gyors programja és sokféle beállítási lehetősége garantálja, hogy kedvenc gépe lesz, a 10 év motor garanciáról nem is beszélve.

A további extra funkciókért tekintse meg a készülék adatlapját!

Ez egy ingyenes cikk, de megköszönöm, ha megosztja a Facebookján.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA