Légből kapott segítség

kihuzható csuszkás páraelszívó

Légből kapott segítség

A Gorenje páraelszívók remek formatervezésük révén 2 az 1-ben megoldást nyújtanak.

Tökéletes segítőtársak egy modern életstílushoz! Csendesen és megbízhatóan dolgozva egészségesebb életkörülményeket teremtenek, és hatékonyan távolítják el a rossz szagokat. Ezek a páraelszívók a legjobb minőségű nyersanyagokból készülnek és a legjobb felhasználói élményt biztosítják a főzés és tisztításuk során – vagy akkor, amikor pusztán gyönyörködünk a látványukban.

SliderTouch csúszkás vezérlés – egyszerű vezérlés

A Gorenje páraelszívókon egy speciális csúszkás vezérlőegység található, amelynek köszönhetően könnyedén változtathat a teljesítményen és a fényerőségen. A SliderTouch modern designja révén a készülék használata roppant egyszerű. Csak húzza el az ujját a szimbólumokon, és máris erősebb vagy gyengébb fokozatra kapcsolta páraelszívóját.

AdaptAir technológia – Viszlát kellemetlen szagok!

Az AdaptAir rendszer biztosítja, hogy a levegőelszívás egyenletes legyen az elszívó teljes felületén. Sőt, a zajszínt is alacsonyabb lesz, a speciális AdaptAir terelőlapok kinyílásának és záródásának köszönhetően.

AdaptTech funkció – Automatikus ventilátor működés

A készülék nagyon intelligensen, önszabályzó módon reagál a kellemetlen szagok koncentrációjára a levegőben. Amint a speciális érzékelő egy meghatározott szintet meghaladó mennyiségű piszkot, gőzt, párát érzékel, a stand-by módból magától, automatikusan bekapcsol. Ezután növeli a teljesítményét, annyira, amennyire szükséges, majd miután megtisztította a helyiség levegőjét, ismét visszaáll stand-by állapotba.

K. L. E. rendszer – Okos elszívás alacsonyabb zajszint mellett

Elszívás alacsonyabb zajszint mellett

Ez a rendszer a páraelszívó középső része felé irányítja a levegőt. Ennek előnye, hogy kevésbé terheli meg a motort, optimalizálja az energiafogyasztást és csökkenti a zajszintet. Nem utolsó sorban az elszívóerőt is hatékonyabbá teszi.

Ujjlenyomatmentes bevonat – Csillogó és ujjlenyomatmentes eldolgozás

Minden rozsdamentes acél felületen ujjlenyomatmentes bevonat található, amely azért előnyes, mert megakadályozza a foltok keletkezését, ezzel együtt pedig csillogó és könnyen tisztítható felületet kínál.

Szűrők – Hatékony levegő tisztítás

Hatékony levegő tisztítás

A Gorenje páraelszívók szűrőiben speciális hab található, amely a zsír és egyéb szennyeződések 98%-át eltávolítja a levegőből, ezzel sokkal frissebbé és egészségesebbé teszi azt.

Időzítő és légfrissítő funkciók – Mindig friss és pontos

A Gorenje páraelszívókat automatikusan kikapcsolhatja 10, 20 vagy 30 perces időzítési beállításokkal. A légfrissítő funkció óránként bekapcsol és 5 percen keresztül frissíti a helyiség levegőjét.

Nézze meg a páraleszívókat a Gorenje onlineMárkaboltban >>>

Válogasson Páraelszívó szalonunkban >>>

Ha bármilyen kérdése van a termékekkel, rendeléssel, szállítással kapcsolatban, hívja páraelszívó szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.

Tudjon meg többet, olvasson tovább:

Hogyan válassza ki a tökéletes páraelszívót? 

A konyha dísze, vagy inkább rejtsük el a páraelszívót?

Páraelszívó magas embereknek?

Külső vagy belső motoros konyhai páraelszívót válasszunk?

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2020. Dec 18.