Lebuktatom a Fehér Pénteket

black fridey

Lebuktatom a Black Fridayt!

A legnépszerűbb háztartási gépek Black Friday-en, ami nálunk Fehér Péntek!

A híres Black Friday nálunk Fehér Péntek

2017.11.24-én a Fehér Pénteken, több, mint négyszer annyian látogatták meg az oldalunkat, mint egy átlagos pénteken. Elmondhatom, hogy egy nagyon sűrű nap volt, melyet érdemes kielemezni. Ezt nem magamért, hanem Önért teszem. A célom, hogy írásaimmal segítsem a döntései meghozásában, amennyiben még bizonytalan.

Itt az ideje, hogy lerántsam a leplet arról, hogy mire van szüksége a magyar vásárlónak.

Győztek a mosogatógépek a legtöbb eladott háztartási gépek között.

A Bosch SMS46KW05E volt a legkapósabb :)
Ez a 13 terítékes, fantasztiksan gazdaságos mosogatógép a háziasszonyok álma, mert a karácsonyi vacsora után ők is koncentrálhatnak az ünnep hangulatára, nem a konyhába kell robotolniuk. Amennyiben a felesége arcán csodás mosolyt szeretne látni, ez a készülék garantáltan megteszi a hatást. Megnézem az összes mosogatógépet >>

 

Nagy sikere volt a páraelszívóknak. Két hasznos gép fej-fej mellett haladt végig. Mivel az egyik kürtős a másik fali páraelszívó, így a helyi adottságok döntöttek a vásárlásban. A páraelszívó hasznosságát igazolja, hogy a kedvezőbb áru készülékekből is sok fogy, hiszen a zsírszűrő funkciók itt is nagyon jól műkődnek. Nézze meg melyik fajta készüléket választottak a legtöbben:

A piacot pénteken egyértelműen a TEKA készülékek hozták lázba.

A rusztikus kinézetű páraelszívót hagyományos megbízható működés jellemzi. Megnézem a TEKA DBB 60 páraelszívókat.

Fali kihúzható páraelszívó. Egyszerűbb páraelszívó, amely akár egy társasházi konyhában is emeli a kinézetet amellett, hogy egészséges levegőt biztosít. Megnézem a TEKA CNL6415 páraelszívót.

Utoljára, de nem utolsóként a mosógépekből és a szárítógépekből értékesítettünk félszáz –félszáz készüléket egy nap alatt.

Elsöprő többséggel választották a Bosch WTH85201BY Hőszivattyús szárítógépet.

A 7 kg kapacitású sokoldalú készülék abszolút energiatakarékosan működtethető. Aki egyszer próbálta, az biztos beleszeret. Megnézem a Bosch WTH85201BY szárítógépet.

Megnézem az össze szárítógépet az onlineMárkaboltokban >>>

A mosógépek közül egy 8 kg kapacitással és a motorra 10 év garanciával bíró Bosch mosógépet választották a legtöbben. Megnézem a Bosch WAN54590BY mosógépet .

Ha érdekesnek taláta a cikkem, hálálja meg egy megosztással.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 03.