facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Keskeny mosógépek

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Sárdy Mónika

Ne bontson falat, válasszon keskeny mosógépet!

A fürdőszobába új bútordarabot csak akkor tud betenni, ha másik kettőt eltávolít. Ismerős a helyzet? A kis lakásban bizony minden milliméter számít, sok mindennek már eleve nem jut hely, és ha mérnöki pontossággal leméri az ember a bútorok, gépek helyét, akkor sem biztos, hogy kényelmesen elfér tőlük. Sokszor ugyanis a konkrét használatkor derül ki, hogy egy ajtónyitás miatt csak gimnasztikai mutatványok árán lehet közlekedni a helyiségben.

Mosógép kis fürdőszobábanRáadásul nemcsak a kádnak és a mosdónak kell elférnie. Egy ideális fürdőszobában jó, ha van szekrény, szennyes kosár, esetleg szárításra alkalmas eszköz, ami mind sok helyet foglal. Nem utolsó sorban ide kerül általában a mosógép is, ami rögtön elveszi a szabadtér jelentős részét. Sokszor bizony sakkozni kell a milliméterekkel, hogy a fürdőszoba funkciója tekintetében megfeleljen a háztartás igényeinek, ugyanakkor mindez ne menjen a dizájn rovására.

Szerencsére elég nagy választékban kaphatók már keskeny kialakítású mosógépek, amelyek a legkisebb helyekre is beférnek. 

Egy átlagos méretű elöltöltős mosógép általában szóba se jöhet a kis fürdőszobákban. Ha kis méretről van szó, akkor az emberek általában zsigerből a felültöltős modellt keresik, mert azokról köztudott, hogy kevesebb helyet foglalnak. Pedig nem muszáj ezt a kialakítást választani! Ennek ugyanis kézzelfogható hátránya, hogy ilyenkor a mosógép feletti tér veszik el, hiszen kell a hely az ajtó és a dob kinyitásának… azaz polcot, szennyes-tartót, szárítót stb. nem lehet fölé tenni, és rápakolni sem lehet (pedig milyen hasznos is az, ha a tetejére valamilyen elegáns polcot tehetünk, így tényleg minden talpalatnyi hely hasznosan ki van használva.

Ne kössön kompromisszumokat! Manapság a mosógépgyártók már fokozott figyelmet szenteltek az olyan modellek megtervezésére, amelyek a legparányibb fürdőszobákban is elférnek. Itt van például az Indesit IWUD C ECO EU típus, amelynek a mélysége 32,3 cm. Tényleg, szinte a legkisebb helyen elfér. Rendkívül népszerű továbbá az Indesit IWSC 51051 C ECO EU felültöltős mosógép is.

Ezen kívül még számos, elöltöltős modell van, amelynek a mélysége 40-45 cm közötti. A hiedelemmel ellentétben ezek nem csak 4-5kg kapacitású modellek, amelyek inkább az egyedülállók igényeit elégítik ki. Találunk köztük 6 kg sőt 7 kg töltetű típusokat is, így ha Ön nagycsaládos és sokat mos, akkor is bőven van miből válogatnia. 

Sok készülék késleltetett indítás funkcióval is rendelkezik, amelynek köszönhetően a saját időbeosztásához és napi feladataihoz igazíthatja a mosást. A gép teljes mértékben alkalmazkodik Önhöz. Ön állíthatja be, mikor induljon, mennyi idő alatt érjen véget a program stb.
Ezek a mosógépek kis helyen, hatékonyan végzik a dolgukat. Közülük sok típus energiafogyasztását tekintve is kimagaslóan jó választás.  A túlnyomó többségük A++ vagy A+++ energiaosztályba tartozik.

Nézze meg mosógép kínálatunkat, és válassza ki azt a modellt, amelyik a legjobban megfelel a háztartásának és igényeinek. Ha bármilyen kérdése van, keresse mosógépszakértő kollégámat közvetlenül a +36 1 478 2128-as telefonszámon!


írta:

Sárdy Mónika

Sárdy Mónika, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA