Érzelem és értelem a hűtőválasztáskor

Egy magyar család hűtőszekrény vásárlása

Milyen a magyar ember? Család és gyerek szerető, szeret bulizni, jókat enni, inni. Én is ilyen vagyok és kikapcsolódásképp bevetem magam a konyhába, és jobbnál jobb ételeket, salátákat és italokat készítek kis családom örömére.. 

De sajnos egyik délután a hűtőszekrényünk bemondta az unalmast. A férjem még nem volt itthon, mikor leültem a net elé és elkezdtem információt gyűjteni, nézegetni. Mikor hazajött közöltem a rossz hírt és a jót is!

Megtaláltam az új tökéletes hűtőszekrényt, melyben

- Elfér egy egész karácsonyi menü,

- Elfér az összes üdítős és ásványvizes üveg és a sör is :)

- Zöldségtartó- és hústartó fiók van benne, hogy minden tovább frissen maradjon

- Szeretnék jégkocka készítőt az elejére,

- Side by side típusú megoldást,

- A NoFrost rettentően fontos, mert utálom a forró vizes lábosokat cserélgetni a leolvasztásért,

- Higiéniai szűrővel felszereltet, a szagok semlegesítése végett és baktériumok ellen

- Led-es fényforrást szeretnék, mert keveset fogyaszt és szép a fénye

- Inox kivitel, mert az olyan modern, és csodás,

- Digitális kijelzőt, hogy lássam mindig hány fok van a hűtőben és így pontosan szabályozni is tudom az ételeknek megfelelően.

 

A férjem „kicsattant az örömtől”, hogy milyen ügyes vagyok, és műszaki ember létére felvilágosított, hogy a legfontosabbakat nem figyeltem.

- Az energia fogyasztása egy hűtőnek kihat az egész éves rezsire, így minél jobbat kell választani, tehát A vagy A+, A++, A+++ kategóriásat kell keresni.

- Fontos, hogy mennyi a visszamelegedési ideje, hogy áramszünet esetén ne olvadjon minden le.

- A zajszintje se utolsó, hiszen a nappalis konyhában ez megkerülhetetlen szempont, tehát 40 dB körül mozogjon ez az érték.

- Mivel minden évben disznót vágunk és egyszerre sok húst akarunk lefagyasztani ezért azt is figyelembe kell venni, hogy mennyi idő alatt hány kg. húst tud lefagyasztani.

- A klímaosztály is figyelni kell, mert az mutatja, meg, hogy milyen külső hőmérsékleti tartományban tud optimálisan működni a készülék.
( bővített mérsékelt” (jelölése: SN), ha a hőmérséklet tartomány +10C° és +32C° közötti;
„mérsékelt” (jelölése: N), ha a hőmérséklet tartomány +16C° és +32C° közötti;
„szubtrópusi” (jelölése: ST), ha a hőmérséklet tartomány +18C° és +38C° közötti; és
„trópusi” (jelölése: T), ha a hőmérséklet tartomány +18C° és +43C° közötti.)


Szomorúságomra kiderült hogy az én általam választott Side by Side hűtőben nincs fagyasztó rész, így erről le kell mondanom, ahogy a jégkocka készítőről is, (vannak fagyasztóval és jégkocka készítővel rendelkező Side by Side hűtők!) de végül megtaláltuk a tökéletest kombinált hűtőszekrényt! 5 év garancia, ingyen szállítás járt mellé, és a márka megbízható. Kell ennél több? Nézze meg Ön is >>

Kedves vásárlónknak köszönjük a vidám, de nagyon hasznos beszámolót. Sajnáljuk, de nem szeretne nyilvánosságot a cikk írója, így csak anonimitását tiszteletbe tartjuk.

 

Vásárlói vélemények:

Mert jó áron, jó garanciával, kedvező szállítási feltételekkel, könnyen volt rendelhető az áru, amit kerestem. (Éváné Dr. Kamarás Zsófia)

Szimpatikus volt. Nagy választék, kedvező árak (Varga István)

Könnyen el lehetett Önöket telefonon érni, a bennem felmerülő kérdésekre kielégítő válaszokat kaptam. Bő áru választék, nagy kínálattal rendelkezők. (Nollerné Bartal Erzsébet)

További cikkek a hűtőszekrény választáshoz:

Hogyan válasszunk hűtőszekrényt

Bemutatkoznak a legnagyobb hűtők

Hűtőszekrény értelmezéshez idegen szavak szótára

Létezik gyermekbarát hűtőszekrény?

Glutén és laktózmentes hűtőszekrény

Hogyan válasszunk fagyasztót?

Tekintse meg legnépszerűbb, készleten levő hűtőgépeinket!

Ha bármilyen kérdése van a termékkel, vagy a szállítással kapcsolatban, javaslom, hívja hűtőgép szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.

Megnézem a teljes Hűtőgép Szalon kínálatot!

Szuper ajánlat:

Gyakran előfordul, hogy bevásárlás vagy főzés után csak bedobáljuk az ételeket – mindent oda, ahol épp elfér. Ez a hűtő segít abban, hogy jobban el tudjuk rendezi az edényeket és a csomagolt élelmiszereket. 5 biztonsági üvegpolcán és nagyméretű zöldségtartójában minden kényelmesen elfér. Ráadásul egy beépíthető modellről van szól, amely kellemesen elrejthető a konyhában, és ízlésesen simul bele környezetébe.

A további funkciókért tekintse meg a készülék adatlapját!
 

Ez egy ingyenes cikk, de megköszönöm, ha megosztja a Facebookján.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 17.