facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Hogyan válasszunk automata kávéfőzőt?

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Sárdy Mónika

Az igazán jó kávéhoz nemcsak minőségi kávéra, de profi automata kávégépre is szükség van. No, de hogyan találjuk meg a megfelelő, igényeinkre és ízlésünkre szabott modellt, amikor a piac roskadozik a különféle típusú, eltérő adottságú modellektől?
Mi alapján válasszunk?

Kávé Ha Ön frissen őrült kávéra vágyik, a kávédarálós, beépített őrlőműves kávéfőzőt javaslom, amely gombnyomásra megőröli a kávészemeket és máris elkészíti a választott italt.  A beépített daráló előnye, hogy nem koszolja össze a konyhát, kevesebb vele a macera, gyorsabb is, és a frissen őrült kávészemek mámorító illatát semmi sem múlhatja felül. Jótanács: ha ilyen modellt választ, figyeljen oda, milyen minőségű darálóval szerelte fel a gyártó!

Örlőműves automata kávéfőzők

Kávéfőző szalonunk kínálatában számos modellt talál (több mint 66-félét), kávéfőzésre mind alkalmasak, épp ezért nehéz a választás. Vásárlás előtt gondolja át a kávézási szokásait. Ha Ön mindig csak hosszú kávét, vagy eszpresszót iszik, nincs szüksége egy prémium kategóriás modellre, amely beépített tejhabosítóval van felszerelve. Ha viszont egy vérbeli barista veszett el Önben, imád kísérletezni, és új kávéspecialitásokat kipróbálni, ne ragadjon le a legolcsóbb típusnál.
A következőkben felsorolok néhány extra tulajdonságot, amelyet érdemes mérlegelni, mielőtt leadja a megrendelését. :)

A kávé titka a több fokozatú őrlés

A jó kávé titka a megfelelő őrlésben (is) rejlik, így a különböző őrlemények a kávé különböző típusaihoz felelnek meg.
Ha Ön professzionális készüléket keres, amely maximálisan megfelel az igényeinek, akkor figyeljen oda, milyen őrlőrendszerrel működik a kiszemelt masina. A profi gépek mindig csak a szükséges mennyiségű szemes kávét őrlik meg.

Maga a kávé lehet alulfőzött vagy túlfőzött, természetesen egyik sem jó. A túlfőzött keserű, hiszen túl finomra van őrölve a kávé, vagy túl sok került az adagolóba. Az alulfőzött pedig vízízű, mert a túl durvára őrölt kávé gyorsan átfolyik rajta, nem oldódnak ki az anyagok, amely az ízét adják.
Az őrlés minősége tehát alapvető fontosságú. A Saeco kávégépekben például masszív, 100%-os kerámia őrlőbetét van, amely biztosítja a víz egyenletes átfolyását, így a legtisztább aromájú kávészemeket garantálja.

Tökéletes tejhab – a tökéletes cappucinóhoz!

Latte macchiato Legyen szó Cappucinóról vagy egy krémes Latte Macchiátóról, az automata tejhabosítóval pillanatok alatt elkészítheti. Ez a rendszer egy csövön keresztül szívja ki a dobozból a tejet, és azonnal, automatikusa habosítja. Ehhez a beépített tejtartályt is használhatja, amelyet könnyen távolíthat és a hűtőszekrényben is tárolhat.

Élvezet egyszerűen, bosszankodás nélkül, egy gombnyomásra

Az egyes Saeco kávéfőzőkben megtalálható Memória funkció megjegyzi, hogy milyen erősségű kávét szeret, ezen kívül a hőmérsékletet és a hosszt (mennyi víz kerül felhasználásra) is tárolja. Legközelebb így nincs szükség semmilyen beállításra, egyetlen gombnyomásra pontosan olyan kávé készül, amilyet Ön szeretne.

Ön is igényes kávéfogyasztó?

A fejlett technológiájú Saeco kávégépekben 18-féle ízletes kávéspecialitást készíthet. Ne érje be kevesebbel!   
Az őrlőműves automata kávéfőzők használata rendkívül kényelmes és praktikus. A professzionális digitális kijelző átláthatóan és precízen mutatja az aktuális beállításokat, a Jura kínálatában pedig színes TFT-kijelzős kávégépet is találunk, amely a végletekig leegyszerűsíti a kávékészítést, hiszen a forgókapcsoló megmozdításával képek alapján válogathatunk a különböző kávéféleségek teljes spektrumából.

Kávéfőzők digitális kijelzővel

Vízkő? Többé nem jelent gondot!

A Jura kávéfőzők tervezői felkészültek a vízkő elleni harcra. A készülékeket Claris víz- és baktériumszűrővel szerelték fel, amely megreformálja a vízszűrést. A Smart okos filtere folyamatos összeköttetésben van a kávéfőzővel, így minden eddiginél pontosabban jelzi, ha szűrőcserére van szükség. Ez a rendszer automatikusan felismeri az újonnan behelyezett szűrőpatront, és ilyenkor automatikusan elvégzi az átmosást.

A Saeco kávégépekben található gőztisztítás ciklus a tejhabosítóból távolítja el a tejmaradványokat, ráadásul anélkül, hogy a tartályt ki kellene ürítenie. Szintén ezekben a modellekben van automatikus tisztítási ciklus és vízkőmentesítő program, amely bekapcsoláskor automatikusan megtisztítja vízzel a kávé funkciókört. Így lesz minden csésze kávé utánozhatatlanul friss. :)

Jura kávéfőzők Saeco kávéfőzők

Kávéfőző Szalon teljes kínálata

Ha kérdése van a termékekkel kapcsolatban, hívja kávégép szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.

Szuper ajánlat:


írta:

Sárdy Mónika

Sárdy Mónika, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA