facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

+36 30 618 9163

Szőke István

+36 30 618 9162

Szabó Roland

+36 30 618 9163

Herke Róbert

+36 30 618 9162

Tóth Attila

+36 30 618 9162

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Hegedűs Eszter bemutatkozása

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Hegedűs Eszter

Hegedűs Eszter vagyok, a DEJA-VU világ webáruház megálmodója és háziasszonya.

Szívügyem a természetes életmód, méregmentes szépségápolás és környezetbarát háztartásvezetés. Meggyőződésem, hogy ez egyáltalán nem luxus, hanem szükségszerűség. Vallom, hogy nem kell bedőlni a reklámok üzenetének: egyszerű praktikákkal, megoldásokkal, esetleg már nagyanyáink által is használt módszerekkel is egészséges és boldog életet élhetünk.

Küldetésem, hogy minél több emberhez jusson el ez a szemléletmód, és egyre többen térjünk át a környezet- és pénztárcakímélő megoldásokhoz. Blogomon olyan praktikákat osztok meg, amelyek segítenek a váltáshoz.

Az agyonreklámozott márkák alternatívájaként hoztam létre a webáruházat, ahol kizárólag olyan natúrkozmetikumokat és környezetbarát tisztítószereket forgalmazok, amelyek minőségéért személyesen kezeskedem. Sokat közülük saját kézzel gyártok ÁNTSZ által engedélyezett műhelyemben.

Kínálatunkban többek között szappanok, krémek, illóolajok, természetes samponok és balzsamok, növényi hajfestékek és környezetbarát tisztítószerek szerepelnek.

Weboldalam: www.dejavuvilag.hu email: info@dejavuvilag.hu


írta:

Hegedűs Eszter

Hegedűs Eszter a DEJA-VU világ webáruház háziasszonyaHegedűs Eszter Vendégblogger, a DEJA-VU világ webáruház háziasszonya

Szívügyem a természetes életmód, méregmentes szépségápolás és környezetbarát háztartásvezetés. Meggyőződésem, hogy ez egyáltalán nem luxus, hanem szükségszerűség. Vallom, hogy nem kell bedőlni a reklámok üzenetének: egyszerű praktikákkal, megoldásokkal, esetleg már nagyanyáink által is használt módszerekkel is egészséges és boldog életet élhetünk. Tovább...

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA